Ez az új mémérme leuralja a piacot, miközben a SHIB és a Dogwifhat növekedése kérdéses

A Dogwifhat (WIF) és a Shiba Inu (SHIB) árfolyama egy hét alatt mindössze enyhe növekedést mutatott. Eközben a KangaMoon (KANG) jelentős emelkedésen ment keresztül, és hamarosan magasabb szinteket is elérhet. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy a jelenlegi piacon van-e esély a növekedésre, és ha igen, akkor meddig mehetnek ezek a nagy népszerűségnek örvendő mémérmék.

A KangaMoon (KANG) előértékesítése elérte az 5 millió dollárt

A KangaMoon (KANG) jelentős emelkedést tapasztalt, mivel a 290%-kal nőtt az elmúlt időszakban. 0,005 dollárról egészen 0,196 dollárig emelkedett, a sikeres előértékesítés pedig már több mint 20.000 felhasználót és 5.800 token tulajdonos vonzott. A KANG növekedésének fő katalizátora az a potenciál, hogy a platform funkcionalitása újradefiniálhatja a mémérmék világát.

A projektnek hála bárki részt vehet a játékokban és versenyeken, vagy akár bokszmeccseken küzdhet meg más játékosokkal. A részvételért cserébe KANG tokeneket, sőt NFT-ket is szerezhetnek. A platform növekedésének legfontosabb katalizátorai a Play-to-Earn (P2E) funkciók, a Social-Fi elemek és a közösségvezérelt megközelítés.

Mindennek köszönhetően a platform már több mint 5 millió dollárt gyűjtött össze, és a hét végéig az 5,5 millió dollárt is összejöhet. Az elemzők legfrissebb előrejelzései alapján a sikeres bevezetést és a főbb tőzsdei bevezetéseket követően az érme értéke potenciálisan akár a 100-szorosára is nőhet.

Folytatódhat-e a Shiba Inu 96%-os növekedése?

A Shiba Inu (SHIB) 96%-os éves emelkedést ért el, ami domináns mémérmeként pozicionálja a piacon. Bár az elmúlt hónapban stagnált az árfolyama, az elmúlt héten a Shiba Inu jelentős áremelkedést mutatott, mivel a 0,0000196 dolláros szintről egészen a 0,00002889 dolláros maximális értékig emelkedett.

Most az érmének vissza kell nyernie a bikák figyelmét, ha további nyereséget szeretne elérni. A Shiba Inu az elemzők előrejelzése szerint a 2024-es év végére egészen 0,000033 dollárig ugorhat.

Ismét 3 dollár alatt a Dogwifhat

A grafikon szerint a Dogwifhat (WIF) enyhe emelkedést tapasztalt, mivel az elmúlt hét nap alatt mindössze 4%-kal nőtt. Míg egy hónappal ezelőtt a dogwifhat árfolyama a 4,28 dolláros csúcson volt, mostanra egészen 2,94 dollárig esett.

Ahhoz, hogy jelentős növekedést érjen el, a dogwifhatnak újra át kell lépnie a 4 dolláros fő árfolyamgátat. Ezzel potenciálisan visszanyerheti a bikás befektetők figyelmét. Ha ezt eléri, akkor a az előrejelzés szerint akár 5,28 dolláron is zárhatja a 2024-es évet.

Következtetés

Miközben a dogwifhatnak még időre van szüksége a talpra álláshoz, a Shiba Inu az egyik legnagyobb növekedést produkáló mémérme lett, és a növekedési tendenciája potenciálisan tovább folytatódhat. Jelenleg azonban minden figyelem a KangaMoon felé irányul, mivel ez a mémérme rövid idő alatt potenciálisan 290%-os ROI-t biztosított, és hamarosan további nyereséget hozhat. Ezáltal a KangaMoon talán az egyik legjobb mémérme lehet, így érdemes megfontolni a vásárlást.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésben rejlő izgalmas lehetőségeket!

Weboldal: https://KangaMoon.com/
Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***