Ez lehet a következő 100-szoros altcoin?! A kriptovaluta, amely felülmúlhatja a Dogecoin felemelkedését

A következő nagy kriptovaluta keresése egyre fokozódik, ahogy a 2024-es bikafuttatás magával ragadja a piacot. A befektetők olyan érméket keresnek, amelyek követhetik a Dogecoin üstökösi pályáját. A piac zsong a lehetőségektől, és egyre fokozódnak a várakozások azt illetően, hogy melyik érme fog megfelelni ennek a kihívásnak. A fejlődő kriptotérbe való mélyreható betekintésünk lényege pedig ennek az ígéretes kriptovalutának az alapos elemzéssel és stratégiai előrelátással történő azonosítása.

CYBRO előértékesítés: ismerd meg a Blast első Earn piacterét

A CYBRO egységes piacot vezet be a konzisztens kriptobevételek érdekében, amelyhez a Blast blokklánc innovációját hasznosítja. A 2024 második negyedévében induló platform megadja a lehetőséget a korai befektetőknek, hogy vegyenek részt a kedvező belépési feltételeket kínáló előértékesítésében.

Mostantól a CYBRO vonzó áron kínálja natív tokenjeit: mindössze 0,020 dollárról indul, ami elképesztő, 66%-os kedvezményt jelent. A tokentulajdonosok preferenciális hozzáférést kapnak a piactéri szolgáltatásokhoz és a különböző bónuszokhoz a jobb kereseti élmény érdekében.

A CYBRO olyan eszközökkel látja el a felhasználókat, amelyek növelik a jövedelemtermelést, mint például a staking, a tőkeáttételes gazdálkodás és a hitelezés. A Blast versenyképes kamatlábainak növelésével a CYBRO kezdetben a magas hozamú stakelésre összpontosít, amelyeket a legmodernebb kripto-fiat és önfelügyeleti lehetőségek erősítenek.

A stakelésen túl a CYBRO tokenek lehetővé teszik az exkluzív Airdropot, a piactéri pénzvisszatérítést, a csökkentett kereskedési és hitelezési díjakat, valamint a házon belüli biztosítási programot.

Ez a robusztus funkcionalitás lehetővé teszi a CYBRO számára a potenciális értéknövekedést közvetlenül a 2024 harmadik negyedévében esedékes TGE után, ami igazán előnyös az előértékesítés befektetői számára.

>>A CYBRO előértékesítése MOST éles<<

Jupiter kriptovaluta: erős lendület és jövőbeli elvárások

A Jupiter (JUP) az elmúlt hat hónapban jelentős, 3871,67%-os növekedést mutatott. Az elmúlt héten a token árfolyama 18,86%-ot nőtt, míg az elmúlt hónapban szerény 2,13%-os növekedést tapasztalt. Ez a tendencia impulzív kitörésre utal, amely meghaladja a mozgó átlagot a jelenlegi 0,77 dolláros támasszal és 1,41 dolláros ellenállással.

Előretekintve a JUP lendülete erős, és ha így folytatja, a következő cél 1,73 dollár lehet; azonban egy drasztikusabb csökkenés a 0,45 dolláros támasz szintre viheti. Mivel JUP relatív erősség indexe (RSI) a semleges szint közelében van és sztochasztikus értéke magas, a további felfelé irányuló mozgások előtt még visszaeshet. Az optimizmus indokolt, de javasolt az óvatosság, amíg a piac felméri a következő lépéseit.

A Bonk kriptovaluta áttekintése: a volatilis áremelkedés rabul ejti a kereskedőket

A legutóbbi kereskedések során a BONK (BONK) gyors áremelkedést mutatott, és jelenleg 0,0000153 és 0,00242 dollár között ingadozik. Az elmúlt héten 53,84%-os növekedés volt tapasztalható, míg a hónap szerényebb, 2,47%-os emelkedést mutatott. Az elmúlt hat hónap során a BONK árfolyama feltűnő mértékben, 5197,58%-kal emelkedett. A mozgás, amelyet láttunk, nagyrészt impulzív, amelyet jelentős vásárlási érdeklődés hajtott, ami felfelé nyomta az árat.

Ami a Bonkot illeti, mind a bullish, mind a bearish jelek jelen vannak. Optimista szemszögből nézve az aktuális ár mind a 10 napos, mind a 100 napos egyszerű mozgóátlag felett van, ami egészséges emelkedést jelez. Azonban nem árt az óvatosság, mivel a relatív erősség index 67,63-nál közeledik a túlvásárolt területhez, ami potenciális visszaesésre utal. A BONK tesztelheti a legközelebbi ellenállást 0,0000277 dollárnál, de ha a lendület meginog, a 0,0000098 dolláros támasz jöhet szóba. A piaci hangulat és a technikai mutatók egyensúlya alakítja a BONK rövid távú árpályáját.

Dogwifhat (WIF) ármozgás és -elemzés

A Dogwifhat ára egy hét alatt 11,20%-ot, illetve egy hónap alatt 34,13%-ot ugrott. Hat hónapra visszatekintve láthatjuk, hogy jelentős mértékben, 136,80%-kal emelkedett. Most 2,38 és 3,34 dollár között mozog. A változások alapján úgy tűnik, hogy az árfolyam gyorsan, illetve nagy léptékben mozog.

A WIF jelenlegi trendjét figyelembe véve hamarosan elérheti a közeli, 3,76 dolláros ellenállást. De ezután nehéz lesz magasabbra jutni, mivel 4,72 dollár lesz a következő nagy akadály. Az ár ugyanakkor csökkenhet is, egészen a 1,83 dolláros támaszhoz. Ha tovább zuhanna, 0,87 dolláron landolhat. A piac hangulatváltozásai azt sugallják, hogy a WIF-nél a nyereség és veszteség sincs kizárva.

Összegzés

A következő hatalmas növekedési potenciállal rendelkező altcoin keresése a CYBRO, a Blast blokklánc egyedülálló Earn piactere felé irányítja a figyelmet. Bár az olyan érmék, mint a JUP, a BONK és a WIF némi érdeklődésre adhatnak okot, úgy tűnik, hogy ezek korlátozott rövid távú potenciállal rendelkeznek. Ezzel szemben a CYBRO kiemelkedik a tömegből, különösen a 2024-es bikafutam tekintetében. Ez a platform 2024 második negyedévi indulásra készül, és megadja a korai befektetőknek a lehetőséget, hogy részt vegyenek a CYBRO token előértékesítésében. Ez a lehetőség jelentős lehet azok számára, akik szeretnének tőkét teremteni a kriptotérben.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***