Ezek a rejtett kriptók robbanthatják fel a piacot

Most mindenki figyelmét a Bitcoin közelgő feleződése köti le. A szakértők zúgolódnak, és jelentős értéknövekedést jósolnak. Egyesek szerint a kriptovaluta akár a 200.000 dollárt is elérheti! De nem csak a bitcoin készül vad árfolyamakciókra. Vannak más, kevésbé ismert kriptovaluták is, amelyek csendben de biztosan várnak nagy dobásra. Ezek a rejtett gyöngyszemek lehetnek a piac következő nagy mozgatórugói, amelyek átalakíthatják a digitális valuták világát.

A BlastUP előértékesítése elérte a 3 millió dollárt: ez lehet a kriptók következő nagy dobása?

A BlastUP, a Blast első számú launchpadja debütálásával nagy port kavart a kriptovilágban, és néhány hét alatt 3 millió dollárt gyűjtött össze. A korai befektetők száma, akik már felismerték a BlastUP-ban rejlő potenciált, exponenciálisan növekszik.

A BlastUP készen áll arra, hogy kimagasló sikereket érjen el, és tervei szerint a Web3 eszközeit AI-innovációval fogja felruházni, hogy minőségi startupok indulhassanak el a platformján. Átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik csatlakoznak hozzájuk.

Jelenleg a BlastUP negyedik előértékesítési szakasza zajlik, ahol a BlastUP tokenek a legalacsonyabb áron érhetők el. Ha most 0,055 dollárért vásárolod meg ezeket a tokeneket, akkor 45,5%-os jelentős kedvezményt is elérhetsz, mivel a jegyzési árat a kibocsátó 0,1 dollárban határozta meg.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív előnyöket a BlastUP előértékesítésből <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokeneladással kapcsolatos allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, illetve a stake-elésen keresztül történő kamatszerzést.

Egyszerű küldetése mentén, vagyis hogy segítsen a blokklánc startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni, a BlastUP jó irányba tart afelé, hogy meghatározó erővé váljon. A projekt mögött tevékenykedő, kriptorajongókból álló csapat mélyen elkötelezett a víziója mellett, és ambiciózus tervei vannak arra nézve, hogy a BlastUP a könnyű és hatékony berobbanás egyszerű egy egyedülálló indítóplatformjává váljon.

A BlastUP átfogó ütemterve egészen 2026-ig terjed, és szerepel benne egy AI IDO szűrő elindítása, a startup csapatokra szabott AI-eszközök fejlesztése és a közösségi piactér létrehozása.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST a korai előnyök kihasználásához <<

A Jupiter árfolyamtrendjei: Rövid távú erősségek és kockázatok

Ha megnézzük a Jupiter jelenlegi trendjét, az 1,54 dolláros árfolyammal, amely szorosan az 1,32 dolláros 10 napos egyszerű mozgóátlag felett található, erős rövid távú pozíciót láthatunk. Ha a lendület fennmarad, és sikerül meghaladni az 1,68 dollárt – ami a legközelebbi ellenállás –, akkor az árfolyam potenciálisan megcélozhatja a második ellenállást 1,81 dollárnál. A befektetőknek figyelemmel kell kísérniük, hogy az árfolyam képes-e a 0,42 dolláros támasz felett tartani magát, mivel az e fölött való tartós jelenlét azt jelezheti, hogy az emelkedő trend folytatódhat, és esetleg új csúcspontot érhet el.

A hosszú távú kilátásokat figyelembe véve, a kedvező forgatókönyvek közepette a jelenlegi 1,54 dolláros árfolyam ellenszéllel kerülhet szembe, ha nem sikerül a legközelebbi 0,42 dolláros támasz felett maradnia. Az ez alá történő csökkenés további esést eredményezhet a 0,30 dolláros második támaszszintig, ami azt igényelné, hogy a piac elnyelje az eladási nyomást. Az ezekről a szintekről való felpattanások döntő fontosságúak lehetnek a Jupiter ellenálló képességének bizonyításában. A pozitív kilengések attól függenek, hogy a stabil kereslet a kulcsfontosságú támaszszintek felett tartja-e az árat, biztosítva ezzel a tartós és fenntartható növekedést.

A Manta Network árkilátásai: 3–4,10 dollár várható

A Manta Network jelenlegi árfolyama 3,00 dolláron mind emelkedési, mind csökkenési potenciállal is rendelkezik. Ha átlépi a 3,38 dolláros szintet, akkor a 4,10 dolláros szint felé tolódhat. Ez a lépés jelentősen megtámogatná a kereskedők és a tulajdonosok projektbe vetett bizalmát. A 2,03 dolláros szint figyelése azonban döntő fontosságú, mivel az alá történő csökkenés további esést eredményezhet, akár 1,41 dollárig. Az optimizmus és az óvatosság közötti egyensúlyozás bölcs dolog, tekintettel a semleges RSI-re, valamint a 10 napos MACD és SMA vegyes jelzéseire.

Hosszabb távon a Manta Network stabilan tartja a 3,00 dolláros szintet, ami fundamentális erősségre utal. Ha a piaci hangulat javul, az árfolyam áttörheti az ellenállási szinteket és magasabb értékekre szökhet. Azonban még ilyen optimista nézet mellett is figyelembe kell venni a visszaesés lehetőségét. Ha a 2,03 dolláros támaszszintek nem elesnek, a befektetők eladási nyomással szembesülhetnek. Összefoglalva, úgy tűnik, hogy a Manta Network jövője attól függ, hogy mennyire képes gondos odafigyeléssel navigálni a támasz- és ellenállási dinamika változó áramlataiban.

Összegzés

Mindent összevetve úgy néz ki, hogy a legnagyobb potenciállal a tárgyalt kriptovaluták közül a BlastUP rendelkezik, tekintettel a virágzó Blast ökoszisztémában betöltött növekvő szerepére. A projekt olyan koncepciót kínál, amely példát mutat az innovációra, és nem csoda, hogy a befektetők szívesen támogatják elképzeléseiket. Míg más coinok, mint a Jupiter, a Manta Network, a Pyth Network és az Ondo ígéretesnek és potenciálisan felfelé ívelőnek mutatkoznak, a BlastUP a Web3 és az AI eszközök átfogó csomagjának köszönhetően egyértelműen az élen áll. Stratégiai ütemtervével és erős közösségi fókuszával a BlastUP a kriptopiac átalakító erejeként hívja fel magára a figyelmet.

Honlap: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***