A szakértők választottak: ezek az altcoinok készen állnak, hogy 2024-ben felülmúlják a Solanát

A Solana (SOL) a bitcoin (BTC) emelkedését követően 26 hetes csúcsra emelkedett, azonban a bitcoin (BTC) korrekciója miatt 18%-ot esett, majd feljött 140 dollárra. A piac reakciója vegyes, a határidős ügyletek iránti nyitott érdeklődés csökken, de a kereskedők továbbra is bullishak, és Solana (SOL) bálnái növelik a hosszú expozíciót.

Néhány altcoin azonban felülmúlhatja a Solanát (SOL), amint azt a legutóbbi elemzések is mutatják. Járj utána a dolgoknak, és figyeld meg, hogy mit kínálnak az egyes projektek.

ScapesMania: további növekedés várható?

Egy féktelenül sikeres, 6,125 millió dolláros finanszírozású előértékesítés után, amely közel 18 400 befektetőt és több mint 60 000 követőt vonzott, végre elérkezett a ScapesMania várva várt tőzsdei debütálásának ideje.

A $MANIA bejegyzésre került a PancakeSwapen, a Binance Smart Chain hálózat népszerű Dexén, amely nagy felhasználói bázisáról és likviditásáról ismert. A kereskedés a MANIA /WBNB és a MANIA /USDT likviditási párokkal indult. Az USDT adja a likviditás fő forrását a közösségi kereslet szempontjából.

A debütáló kereskedési nap figyelemre méltó volt. A token ára rugalmasságot mutatott, ami robusztus tokenomikát és ígéretes projektkilátásokat jelez.

A tulajdonosok száma 18,41 ezer volt az első 24 órában, a kereskedési volumen pedig elérte a 2,25millió dollárt. A ScapesMania azonnal uralta a DEXTools Hot Pairs listáját. Nincs is szükség további magyarázatra.

Miért válaszd a ScapesManiát?

Kíváncsi vagy, hogy a közösség miért rohamozza meg a ScapesManiát?

Dekódoljuk, hogy mi teszi vonzóvá:

  • A $MANIA tokenomikája gondosan kiegyensúlyozott, ami a kilengéseket és a jogosultságszerzést illeti. A strukturált jogosultságszerzési ütemterv célja a kínálat és a kereslet közötti egyensúly fenntartása.
  • A $MANIA token a fejlődő DAO irányítására szolgál, és játékon belüli pénznemként működik a kísérleti játékprojektben. A közösség tagjai további jutalmakért stakelhetnek is tokeneket, valamint részt vehetnek a különböző tevékenységekben, amelyekért token jár. A csapat aktívan dolgozik a token hasznosságának bővítésén új projektek bevezetésével és az ökoszisztéma használati eseteinek növelésével.
  • A jegyzékbe vétel utáni promóciós stratégia szilárd alapokon nyugszik. A csapat bizonyította marketingje erejét, ami a 6 millió dollár feletti előértékesítési sikerben, a 18,4 ezer feletti tulajdonosi bázisban, az aktívan növekvő, több mint 60 ezer fős közösségben és a 75 ezer feletti átlagos havi forgalomban nyilvánul meg.
  • A ScapesMania egyre nagyobb népszerűségnek örvend a jelentős kriptovaluta platformokon, amelyeket a terület elismert influencereinek jóváhagyása támogat.

A projekt előtt álló út

Egy olyan világban, ahol az alkalmi játékok uralkodnak, a ScapesMania az élen jár azzal, hogy okosan figyelembe veszi a piac igényeit. A közönségtől elszakadt projektekkel ellentétben a ScapesMania igazodik a közösség igényeihez: a játékosok élvezik kedvenc időtöltésüket, míg a tulajdonosok profitálnak az ökoszisztéma sikeréből.

A Statista szerint az alkalmi játékipar 2027-re várhatóan 19,12 milliárd dollárra emelkedik. Ez az előrejelzés potenciálisan jövedelmezőnek mutatja ezt a piaci rést.

A közösség bizalma

A kriptós közösség is a projektről duruzsol a népszerű platformokon. Izgatottak, hogy csatlakozhatnak a ScapesManiához, mert közös a víziójuk, és aktívan részt akarnak venni a megvalósításban. A bálnák is figyeltek rá, a betétek már meghaladják a 20 000 dollárt.

Csatlakozz a ScapesMania mozgalmához

A ScapesMania kalandja még csak most kezdődik. Mivel az alkalmi játékipar az elkövetkező években exponenciális növekedésre készül, soha nem volt jobb alkalom, hogy kihasználd ezt az ígéretes hátszelet.

Az árak jövőbeli alakulása a közösség erejétől, a fejlesztési mérföldkövektől és a robusztus marketingstratégiáktól függ. A ScapesMania ezek mindegyikében kiemelkedően teljesít, ezzel kitárta a kaput a lehetőségek végtelenje előtt.

Miért is várnál? Cselekedj még ma! Biztosítsd a helyed egy potenciálisan kifizetődő utazásban – szerezd be most a $MANIA tokenjeid a PancakeSwapről!

>> Csatlakozz a 18 ezer tulajdonoshoz – Vásárolj $MANIA-t a PancakeSwapről: MANIA/WBNB, MANIA/USDT <<<

Internet Computer (ICP): úttörő az internetes technológia új korszakában

Az Internet Computer (ICP) célja az internet forradalmasítása azáltal, hogy a szabályozási kihívások ellenére decentralizált platformot biztosít a blokklánc-alapú alkalmazások számára. A bitcoinnal (BTC) való közelmúltbeli integráció az áringadozás közepette is az innováció iránti elkötelezettséget jelzi, a jövőbeli siker pedig a szabályozási megfeleléstől és attól, hogy mennyire bizonyul hasznosnak a platform az internetes infrastruktúra potenciális átalakításához.

Cosmos (ATOM): a blokklánc interoperabilitásának elősegítése

A Cosmos (ATOM) figyelemre méltó a blokklánc interoperabilitásának kezelésében, és arra törekszik, hogy létrehozza a „blokkláncok internetét”. Bár még nem érte el a csúcspontokat, a folyamatos növekedés ígéretesnek tűnik, és az optimista árelőrejelzések a folyamatos elfogadást hangsúlyozzák. A jövő az ökoszisztéma bővítésétől és elterjedésének mértékétől függ az olyan kihívások közepette, mint a verseny és a széles körű elfogadtatás.

Sei (SEI): a decentralizált kereskedés forradalmasítása

A Sei (SEI) optimalizált blokkláncával forradalmasítja a decentralizált kereskedést a DEX-ek számára: gyors bevezetéssel, nagy sebességgel és költséghatékonysággal, valamint frissítésekkel és USDC-integrációval büszkélkedhet. A siker a DEX-ek és a kereskedők bevonzásán, valamint a DeFi technológiai fölényének, biztonságának és versenyképességének fenntartásán múlik.

Magic Square (SQR): a Web3 app-ökoszisztéma innovációja

A Magic Square (SQR) egy felhasználóbarát DApp-áruházzal borzolja fel a kedélyeket a Web3 világában, amelyet egy 66 millió dolláros támogatási program és nagyobb befektetők is támogatnak. Készen áll a növekedésre a legmagasabb szintű DAppok bevonzásával és a felhasználók hatékony bevonásával.

Összegzés

Ma ígéretes altcoinokat fedeztünk fel, és miután bepillantást nyertünk jelenlegi állapotukba és növekedési potenciáljukba, ezek közül a ScapesMania tűnik a legjelentősebbnek.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Hirdetménycsoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***