Felejtsd el az XRP-t, ezek az altok nagyobb piaci részesedéssel rendelkezhetnek 2024 végére

A kriptopiacon nagy a nyüzsgés, ahogy egy új bikafutam kezd formát ölteni. Bár az XRP sok befektető számára népszerű választás volt, vannak más érmék is, amelyek jelentős növekedési potenciált mutatnak. Ez a cikk több olyan alternatívát vesz górcső alá, amelyek 2024 vége előtt piaci kapitalizáció tekintetében felülmúlhatják a jelenlegi piaci favoritokat. A folyamatosan változó szektorban ezek az alternatívák jelenthetik a kulcsot a kifizetődő lehetőségekhez az éles eszű befektetők számára, akik diverzifikálni szeretnék portfóliójukat.

Gyorsan halad az előértékesítés, már több mnt 25 millió tokent adtak el

A CYBRO egy egyedülálló piactér, mely a Blast ökoszisztéma innovatív környezetére épül. A projekt a korai befektetőknek kedvező feltételeket biztosít azáltal, hogy már most az előértékesítés során belépjenek a CYBRO-univerzumba.

Ebben a szakaszban a CYBRO tokenek a jövőbeli piaci árukhoz képest harmadáron forognak, ami bőkezű, 200%-os ROI-t eredményez. A tokenek kínálata korlátozott, már közel 25 millió token talált gazdára. Minél korábban vásárolsz belőlük, annál nagyobb kedvezmény vár rád!

Vásárolj $CYBRO-t már MOST, hogy részesülj a 200%-os nyereségből!

A CYBRO tokennek hála pénzvisszatérítésben, kereskedési és hitelezési műveletekre vonatkozó kedvezményekben, jutalmakban, airdropokban és biztosítási programban is részesülhetsz. Ez a stabil és erős alapot teremt a CYBRO számára, mely 2024 harmadik negyedévére tervezi a TGE-t – vagyis token generation eventjét – mely után hatalmas értéknövekedés várható.

A CYBRO segítségével növelheted kriptovagyonod, ha különféle trezorokban lekötöd azt a Blast-on, az egyetlen Layer 2-es blokkláncon, mely alapértelmezett hozamot kínál az Ethereumra és a stabilcoinokra egyaránt. A CYBRO végső célja, hogy a felhasználók a lehető legnagyobb megtérülést érhessék el, miközben stratégiájuk egyszerű és átlátható.

Biztosítsd be helyet a CYBRO-ban, vásárolj 66%-os kedvezménnyel!

Ondo bullish jeleket mutat a piaci ingadozások közepette

Az Ondo token a közelmúltban nyújtott teljesítményével hívta fel magára a figyelmet. A változó piaci mozgások ellenére az Ondo körüli általános hangulat bullishnak tűnik, mivel folyamatosan a legfontosabb referenciaértékek felett kereskednek vele. Ezt a pozitív tendenciát erősítik a folyamatosan emelkedő rövid távú átlagok és a kereskedők érdeklődése. Az érme alapvető tulajdonságai, amelyek az ökoszisztémán belüli biztonságos és hatékony tranzakciókat emelik ki, azt sugallják, hogy az emelkedő trend fennmaradhat. Főleg akkor, ha ezek a jellemzők rezonálnak a szélesebb kriptoközösség megbízható digitális valuták iránti igényeivel.

A Polygon vegyes jeleket mutat a változatos piaci hangulat közepette

A Polygon jelenleg a vevők és az eladók közötti kötélhúzást tapasztalja, ami a piacon uralkodó bizonytalanságot tükrözi. A legutóbbi árfolyammozgások óvatos optimizmusra utalnak, mivel az érme a lefelé irányuló nyomás ellenére is meg tudta tartani pozícióját. Az elmúlt egy hónap általános csökkenése azonban a befektetők tartós óvatosságát jelzi. Az érme hasznossága az Ethereum tranzakciók skálázásában és a különböző decentralizált alkalmazások támogatásában erős alapot ad neki, ami a jelenlegi piaci bizonytalanság ellenére hosszú távú érdeklődést mutat

A Dogecoin látja a reményt az emelkedő optimizmus közepette

A Dogecoin a piaci ingadozások ellenére figyelemre méltó fellendülést tapasztalt. Rövid távon sok a pozitív momentum, ami arra utal, hogy a kereskedők jó kilátásokkal rendelkeznek. Az elmúlt hét tendenciája növekvő érdeklődésre utal, bár a szkeptikusokat továbbra sem lehet meggyőzni, tekintettel az elmúlt hónapban látott visszaesésre. Az elmúlt hat hónapra visszatekintve azonban egy erős fellendülés látható, ami jól mutatja az általános hangulatot. A Dogecoin internetes hírneve és hűséges közössége gyakran biztosítja a visszapattanás képességét, ami potenciálisan kedvezőbb mozgásokra utal.

Következtetés

Az olyan altcoinok, mint az ONDO, a MATIC és a DOGE felkeltették az érdeklődést az olyan befektetők körében, akik az ismertebb lehetőségeken túl jelentős növekedési potenciált keresnek. Bár ezek az érmék jó lehetőségeket kínálnak, rövid távú potenciáljuk nem biztos, hogy megfelel a jelenlegi bikafutamban érdekeltek lelkesedésének. Ezzel szemben a CYBRO egyedi pozíciója miatt emelkedik ki. A Blast blokkláncon működő piactérként a CYBRO új módon csapolja meg a natív hozampotenciált. 2024 második negyedévében esedékes megjelenése a kriptoközösség figyelmét már most felkeltette. A korai befektetők, akik ígéretes projekteket keresnek, különösen vonzónak találhatják a CYBRO token előértékesítését, amely lehetőséget kínál arra, hogy még azelőtt beszálljanak, hogy a szélesebb piac számára is elérhetővé válik.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***