Ezekért a kriptókért rajong a chatGPT – Mesés hozamok a láthatáron?

A mesterséges intelligencia térnyerése elérte a kriptoszektort is, aminek hála mostanra számos kifinomult eszköz érhető el a befektetők számára.

A felhozatalból pedig kétségtelenül kiemelkedik pontos jóslatai és kitűnő, objektív meglátásai miatt is a ChatGPT. A chatbot ugyanis a múltban számtalan alkalommal volt képes pontosan megmondani egy-egy eszközzel kapcsolatban, milyen árfolyamváltozásra lehet számítani.

Mostani írásunkban ezért bemutatjuk mit mond a GPT a Bitcoin Cash, az Ethereum Classic és a Bitcoin Minetrix árfolyamával kapcsolatban. Könnyen lehet, hogy az előző hetekben tapasztalt figyelem miatt ezek a projektek 2024 legjobb befektetésévé válhatnak rövidesen.

Fényes jövő a Bitcoin Cash előtt

Az idei év egyik legnagyobb reménysége a ChatGPT szerint kétségtelenül a Bitcoin Cash (BCH) volt. Az altcoin értéke az előző hét során 7 százalékkal erősödött, azonban a bot szerint ez még csak a kezdet.

Figyelembe véve a piac jelenlegi állapotát, a mindössze 250 dolláros áron elérhető Bitcoin Cash kiváló választás lehet. Köszönhetően ugyanis a spot Bitcoin ETF engedélyek kiadásának, továbbá az azt követő korrekciónak, alacsony árak mellett van lehetőség a vásárlásra.

chatgpt-bitcoin-minetrix1

A ChatGPT különösen bizakodó az ETF engedélyek hosszú távú hatásával kapcsolatban. Ez érthető is, hiszen idővel egészen biztosan hatalmas mennyiségű likviditás jelenik majd meg a teljes kriptoszektorban ennek hatására.

A folyamat során olyan, a BTC-hez köthető projektek járhatnak a legjobban, amilyen a Bitcoin Cash is.

Ezért az AI szerint még idén láthatunk majd 350 és 450 dollár közötti BCH árfolyamot. Ez az érték most lehet távolinak tűnik, azonban az előző évben is képes volt a bitcoin fork duplázni. 2023 ugyanis 102 százalékkal növekedett a BCH értéke.

A hard fork után nagyot mehet az Ethereum Classic

Szintén kiváló választásnak ígérkezik 2024-ben az Ethereum Classic (ETC).

Jelenleg 26 dollárért érhető el az ETC azt követően, hogy 24 óra alatt az értéke 4 százalékkal csökkent. Szemben a legtöbb vezető kriptóval, az Ethereum Classic értéke 2023-ban viszonylag keveset emelkedett. Többek között ezért is tartják sokan úgy, hogy a valódi sikert 2024 hozhatja majd el.

A ChatGPT továbbá kiemelte, hogy a közelgő hard forknak fundamentális hatása lehet az árfolyamra. A bevezetést követően növekedni fog a kompatibilitás mértéke az Ethereum Classic EVM (Ethereum Virtual Machine) és az ETH hálózata között.

chatgpt-bitcoin-minetrix2

Az AI modell szerint a hard fork bevezetésével ugrásszerűen emelkedni fog az ETC felhasználási módja is. Ahhoz pedig kétség sem férhet, hogy a megnövekedett felhasználási módnak pozitív hatása lesz az árfolyamra.

Amennyiben a bevezetésnek hála egyre több dApp kezd el Ethereum Classicot használni, úgy egy bikafutam veheti kezdetét. Eközben várhatóan 35 és 50 dollár között mozoghat majd az ETC.

A modell azonban figyelmeztet, hogy a zökkenőmentes átállás nem garantált. Amennyiben súlyosabb technikai problémák merülnének fel, úgy érdemes erős turbulenciára készülni.

Páratlan lehetőségek a Bitcoin Minetrix rendszerében

Végezetül, a ChatGPT egy egészen meglepő lehetőséget kínál fel, amivel közel 700 százalékos hozamot is el lehet érni.

A Bitcoin Minetrix ugyanis képes lehet alapjaiban megváltoztatni a mostani, erősen centralizált bányászati szektort. Az ERC-20 BTCMTX tokenek segítségével minden befektető lehetőséget kap arra, hogy a bányászat után járó jutalom egy részében részesülni tudjon.

Az úgynevezett “Stake-to-Mine” protokoll lehetővé teszi minden tokentulajdonos számára az állandó bevételek megszerzését biztonságosan, mégis transzparens módon.

bitcoin-minetrix-mobil-app

A folyamat során a lekötött BTCMTX után forgalomba nem hozható krediteket lehet szerezni, melyek elégetésével felhőalapú számítási teljesítményt fogsz kapni.

A megszerzett teljesítmény arányában pedig a számládra a sikeresen kibányászott BTC egy része kerül kiutalásra. Ami a legjobb, hogy mindezzel párhuzamosan a stakeléssel további BTCMTX-et is szerzel.

Más szóval két különböző bevételed lehet egyetlen befektetéssel!

Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy on-chain adatok formájában ellenőrizhess minden folyamatot, továbbá a jutalmad másodpercek alatt felvehető lesz.

A Bitcoin Minetrix előértékesítése során idáig 8.5 millió dollár gyűlt össze, ezért a közeljövőben listázásra is kerülhetnek a tokenek.

Írásunk idején a BTCMTX ára 0.0128 dollár, azonban rövid időn belül az árfolyam emelkedni fog.

chatgpt-bitcoin-minetrix-3

A ChatGPT szerint több oka is lehet annak, hogy a Bitcoin Minetrix áttörő sikereket ér majd el.

Innovatív felépítése, növekedési potenciálja, a magas stakelési jutalmak és a felhasználóbarát platform egyaránt lehetővé teszi a példátlan hozamokat.

Mindezek miatt valahol 0.05 és 0.1 dollár között mozoghat majd a BTCMTX értéke a listázás után, ami csillagászati profitot jelent a most csatlakozók számára.

Vagyis 300 és 700 százalék között lehet a realizálható hozam azok számára, akik még a mostani értéknél vásárolnak. Ezt akár bankkártyával is el tudod végezni, aminek hála valóban másodpercek alatt részese lehetsz az év egyik legjobb projektjének.

Amennyiben szeretnéd alaposabban is megismerni a Bitcoin Minetrixet, látogass el a projekt magyar nyelven is elérhető weboldalára.

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**