Ezért nincsenek (még) a Wall Street Memes érmék a kriptotárcádban

Lehet, hogy már neked is feltűnt, hogy a hagyományos tokenvásárlással szemben, az előértékesítések során vásárolt érmék nem kerülnek (egyből) a kriptotárcádba.

Írásunkban többek között körbejárjuk, hogyan működnek az előértékesítések, továbbá kitérünk arra is, hogy mi teszi a Wall Street Memes gyűjtését igazán különlegessé.

Az előértékesítések rendkívül spekulatív profitszerzési lehetőségek

Talán az első, egyben legfontosabb, amit érdemes tisztázni, hogy az előértékesítések rendkívül spekulatív formái a befektetéseknek. Ez röviden és tömören azt jelenti, hogy a befektetett összeg akár 90%-át is elveszítheted.

Ennek ellenére azonban sokan szeretik az előértékesítéseket, mivel egyedülálló módon akár 1000% vagy 10 000% profitra is szert tehetnek. Akár néhány nap, sőt óra alatt. Pontosan ezért érdemes megfontolni, hogy több előértékesítésbe fektetsz be kisebb összegeket.

Ezáltal, ha egy évben sikerül kifognod azt a néhány projektet, ami történelmet ír, az éves profitod messze túl fogja szárnyalni a veszteségeidet.

Erre a legjobb példa a Dogecoin. Amennyiben, ha korán csatlakoztál volna, a mindenkori csúcs felénél is 2000% hozamot tudtál volna szerezni. Vagyis csak 10 dollár befektetésénél 200 dollárt nyertél volna.

Amennyiben a DOGE mellett pedig másik 10 projekttel 90%-ot veszítesz, abban az esetben is megdupláztad éves szinten a befektetéseidet.

Miután ezt tisztáztuk, térjünk rá az előértékesítésekre.

Így működik egy előértékesítés

Az előértékesítések során a teljes tokenkészlet egy részéhez hozzá tudnak férni azok, akik még a listázás előtt (vagyis az érme forgalomba kerülése előtt) csatlakoznak.

Ez a folyamat minden esetben a kriptotárca csatlakoztatásából, majd egy bizonyos mennyiségű token lefoglalásából áll. Utóbbira azért van szükség, mert valójában ezek az érmék még nem léteznek.

Az érmék szinte kivétel nélkül a listázás előtti órákban készülnek el, így el lehet kerülni a listázás előtti visszaéléseket.

Az előértékesítési felület regisztrálja a tárcacímed, illetve azt, hogy milyen áron vásároltál, majd amikor az érme listázásra kerül, igényelni tudod az érméidet.

Ami fontos, hogy a legtöbb előértékesítés különböző szakaszból áll össze, amiken egymástól eltérő áron, sok esetben meghatározott ideig lehet vásárolni az érmékből.

Vagyis minél hamarabb érdemes csatlakozni, hiszen így a listázási árnál sokkal alacsonyabban juthatsz hozzá a kriptohoz.

Egy másik előnye az előértékesítéseknek, hogy ezáltal a projekt képes likviditást gyűjteni a listázásra. Más szóval már a kezdet kezdetén 30-50 millió dolláros piaci kapitalizációja lesz a projektnek.

Amit fontos még szem előtt tartanod, hogy a csatlakozást követően kizárólag azzal a kriptotárcával tudod igényelni az érméidet, amivel a vásárlást elvégezted. Ezután kerülnek át a megvásárolt érmék a tárcádba, és ekkor fogod majd látni őket hivatalosan is.

Vagyis ha valamiért nem tudnál hozzáférni a tárcádhoz, abban az esetben semmilyen módon nincs lehetőséged a reklamációra.

Ezeket a szempontokat vedd figyelembe mielőtt egy előértékesítéshez csatlakoznál

Bár azt lehetetlen megmondani, hogy egy projekt számára mit tartogat a jövő, bizonyos kapaszkodókat azért vannak, amiket még a befektetés előtt érdemes megvizsgálni.

Az egyik – és talán a legfontosabb – ilyen a projekt tokenomikája. Ennek segítségével pillanatok alatt meg lehet állapítani, hogy a listázás után egy rug pullra vagy bennfentes kereskedésre mekkora az esély.

Ezek nagyon egyszerűen összefoglalva olyan események, amikor a fejlesztők a rendelkezésükre álló érméket hirtelen és nagy mennyiségben elkezdik eladni. A megnőtt kínálat miatt pedig az érmék ára beszakad. Végezetül a fejlesztők ilyenkor faképnél hagyják a befektetőiket.

Ez azonban kiküszöbölhető úgy, hogy a tokenkészlet nagyobb része a befektetőknél van. Pontosan ezért mindig ellenőrizd, hogy mennyi érme fog a fejlesztőknél maradni.

Szintén lényeges, hogy mekkora a projekt követői tábora. Érthető módon, egy kevésbé ismert csapat munkájára kevés befektető fog felfigyelni. Ezzel szemben azonban egy, akár milliós követővel rendelkező projekt esetében a siker szinte garantált.

Ezért ideális befektetés a Wall Street Memes

Ami rendkívül különlegessé teszi a Wall Street Memes-t, az a teljesen egyedi tokenomikája.

Míg a legtöbb kezdeményezés esetében a fejlesztők legalább 30-40%-át megtartják az érméknek, addig a Wall Street Memes fejlesztői egy teljesen új megközelítést alkalmaztak.

A csapat ugyanis úgy döntött, hogy a tokenkészlet egészét eladásra bocsátja. Az előértékesítés ideje alatt a befektetők a teljes készlet 50%-hoz férhetnek hozzá. Ezt követően 30% közösségi jutalmak formájában lesz kiosztva, továbbá 10-10% a DEX és CEX listázásra lesz fordítva.

wall st memes fooldal jun1

Más szóval, a projekt készítőinél egyáltalán nem maradnak érmék. Ennek a lépésnek köszönhetően pedig a listázást követően semmilyen csalásra nincs lehetőség.

Ez viszont csak egy része, amiért a Wall Street Memes az év legjobb befektetése lehet.

Abban az esetben, ha gyakran megfordulsz a Twitteren, és szereted a kriptoval és befektetéssel kapcsolatos mémeket, minden bizonnyal találkoztál már a Wall Street Memes-szel.

Az oldalnak ugyanis Twitteren és Instagramon összesen közel 1 millió követője van. Ezen felül pedig túlzás nélkül lehet mondani, hogy a Wall Street Memes fennállása óta eltelt 5 évben az online kultúra meghatározó szereplőivé vált az oldal.

Ez a kijelentés pedig egyáltalán nem túlzás. A múltban ugyanis többször is előfordult, hogy maga Elon Musk reagált a csapat egy-egy vicces tweetjére.

wall street memes tokenomika frissitett

Sőt, egy alkalommal a Wall Street Memes egyik megosztását Musk is kedvelte. Ez azt jelenti, hogy a Twitter-tulajdonos által követett 200 ember egyike a Wall Street Memes-t is követi.

A fejlesztők pedig már korábban is bizonyítottak, hiszen a 2021-ben kiadott Wall St. Bulls NFT-kollekció 10 000 darabját mindössze 32 perc alatt eladták.

Így csatlakozhatsz a Wall Street Memes előértékesítéséhez

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a projekt, most pillanatok alatt tudsz csatlakozni az elsöprő sikerű előértékesítéshez.

Írásunk idején a fejlesztőknek, május 26-a óta már több mint 4 millió dollárt sikerült gyűjteni, és a jelek szerint a tempó csak fokozódni fog.

Mivel az eddigi statisztikák szerint naponta akár 2-300 000 dollárral is növekedhet a gyűjtés, ezért akik csatlakoznának, azoknak nincs vesztegetni való idejük.

Hasonlóan a legtöbb előértékesítéshez, a Wall Street Memes esetében is egyszerű dolgod van a vásárláshoz.

Csatlakoztasd a kriptotárcádat, majd végezd el a vásárlást. A fizetés során lehetőséged van ETH-t, BNB-t, USDT-t (ERC-20-at és BEP-20-at egyaránt), továbbá bankkártyát használni.

Miután kiválasztottad a számodra megfelelő fizetési módot, már csak add meg, hogy mennyi tokent vásárolsz, majd véglegesítsd a tranzakciót.

Ezek után nincs más dolgod, csak a listázás előtt megjelenő „Claim” vagy „Igénylés” gombra kattintani, és máris a tárcádban vannak a tokeneket.

Ha szeretnéd a projektet jobban megismerni, látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra.

További hírek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**