Ezért tolnak sok pénzt a Solana bálnái a ScapesManiába

A kriptovaluta piac, különösen a Solana (SOL) ökoszisztémája 33 millió dolláros tokenértékesítést tapasztalt egy AI projekt kapcsán mindössze egy óra leforgása alatt, ami növekvő befektetői érdeklődésre és potenciális profitra utal; a befektetők kapzsisága egyre növekszik, ahogy a Solana (SOL) megközelíti az Ethereum (ETH) bevételét. Fedezzük fel ezt az érdekes dinamikát, amelyben a nagybefektetők egy feltörekvő alkalmi játékprojektre teszik a voksukat, feltárva annak potenciális piaci hatását és növekedési pályáját.

ScapesMania: a nagy debütálás

Egy féktelenül sikeres, közel 18 400 befektetőt és több mint 60 000 követőt vonzó 6,125 millió dolláros finanszírozású előértékesítés után végre elérkezett a ScapesMania PancakeSwapon való debütálásának ideje. A kereskedés a MANIA/WBNB és a MANIA/USDT likviditási párokkal indult.

A likviditás fő forrásának a közösségi kereslet szempontjából az USDT bizonyult.

Scapesmania első kereskedési napja

A tulajdonosok száma 18,41 ezer volt az első 24 órában, a kereskedési volumen pedig elérte a 2,25 millió dollárt. A ScapesMania ezzel azonnal uralta a DEXTools Hot Pairs listáját.

Scapesmania Dextool hot pairs lista

Scapesmania button

A játék úttörő megközelítése

A ScapesMania egy olyan játék-ökoszisztéma, ahol a játékosok előzetes kriptós ismeretek nélkül merülhetnek el a magukkal ragadó élményekben. Eközben a befektetők profitálhatnak a projekt sikeréből, és a DAO-n keresztül beleszólhatnak annak irányába.

Bizalom a közösségben

A jelenlegi bikafutam során a fejlődő alkalmi játékiparba való bekapcsolódás kedvező helyzetbe hozza a ScapesManiát. Valószínűleg te is hallottál a különböző játékprojektek sikertörténeteiről a legutóbbi piaci rally során. Ezúttal a ScapesMania áll készen arra, hogy beinduljon és felszabadítsa potenciálját ebben a virágzó piaci résben.

Miért válaszd a ScapesManiát?

Dekódoljuk a ScapesMania vonzerejét:

  • A $MANIA tokenomikája gondosan kiegyensúlyozott, ami a kilengéseet és a jogosultságszerzést illeti. A strukturált jogosultságszerzési ütemterv célja a kínálat és a kereslet közötti egyensúly fenntartása.
  • A $MANIA token a fejlődő DAO irányításául szolgál, és játékon belüli pénznemként működik a kísérleti játékprojektben. A közösség tagjai további jutalmakért stakelhetnek is tokeneket, és részt vehetnek különböző tevékenységekben, amelyekért token jár. A csapat aktívan dolgozik a token hasznosságának bővítésén.
  • A jegyzékbe vétel utáni promóciós stratégia szilárd alapokon nyugszik. A csapat bizonyította marketingje erejét, ami a 6 millió dollár feletti előértékesítés sikerében, a 18,4K feletti tulajdonosi bázisban, az aktívan növekvő, több mint 60 ezer fős közösségben és a 75K feletti átlagos havi forgalomban nyilvánul meg.

Az előttünk álló út

Egy olyan világban, ahol az alkalmi játékok uralkodnak, a ScapesMania élen jár azzal, hogy okosan teljesíti a piac igényeit. A közönségtől elszakadt projektekkel ellentétben a ScapesMania igazodik a közösség igényeihez: a játékosok élvezik kedvenc időtöltésüket, míg a tulajdonosok profitálnak az ökoszisztéma sikeréből.

A Statista szerint az alkalmi játékipar 2027-re várhatóan 19,12 milliárd dollárra emelkedik. Ez az előrejelzés potenciálisan jövedelmezőnek mutatja ezt a piaci rést.

A pénzalapok előteremtésére kitűzött céljainak meghaladásával a csapat most már teljes mértékben belevetette magát a termékfejlesztésbe. A gyors kezdés érdekében a projekt olyan fejlesztőkkel működött együtt, akik rangos elismerést szereztek a Metaverzum/Gaming/NFT kategóriában.

Csatlakozz a ScapesMania mozgalmához

Emlékszel, milyen jól alakultak a játékprojektek 2021-ben? A jelenlegi kriptovaluta piaci fellendülés hasonló lehetőséget kínálhat a terjeszkedésre. Jegyzékbevétel utáni stabil árfolyamával és erős kezdeti támogatásával az érme már bizonyította rugalmasságát.

Scapesmani kilövés az űrbe

Miért is várnál? Biztosítsd a helyed egy potenciálisan kifizetődő utazásban – szerezd be $MANIA tokenjeid a PancakeSwapról még ma!

>> Csatlakozz a 18 ezer befektetőhöz – Vásárolj $MANIA-t most! <<<

Cosmos (ATOM): navigálás az interoperábilis térben

A Cosmos (ATOM) kiemelkedik az interoperabilitás és a skálázhatóság tekintetében, és a közelmúlt áremelkedéseinek köszönhetően magához vonzza a közösséget. A 2024-re vonatkozó előrejelzések bullish trendet jeleznek előre, az árbecslések pedig 15,35 és 26,61 dollár között mozognak. A projekt kihívásai közé tartozik a hálózati biztonság és a blokkláncok interoperabilitása terén folyó verseny, a stratégiák potenciális sikere azonban 2025-re 36,12 dollár fölé emelheti a Cosmos (ATOM) értékét.

Sui (SUI): ígéretes újonc

A Sui (SUI) gyorsan lendületbe jött a teljes zárolt érték (TVL) növekedésével, és felkerült a kriptovaluták top 100-as listájára. A 2024-re vonatkozó árelőrejelzések 2,18 és 3,74 dollár között mozognak, amit a pozitív piaci hangulat alátámasztani látszik. Jövője a skálázhatóságon, a DeFi innováción és a már befutott blokkláncokkal való versengésen múlik, és ha minden jól megy, az ára 2025-re akár 5,24 dollár is lehet.

ApeX protokoll (APEX): a származtatott ügyletek forradalmasítója

Az ApeX Protocol (APEX) egy új, kereskedésből szerzett jövedelmen (T2E) alapuló modellt vezet be a DeFi-ben, amely jutalmazza a kereskedőket. A BANANA token bevezetése és az átdolgozott jutalmazási struktúra az ApeX likviditás iránti elkötelezettségét hangsúlyozza. Egyedülálló származtatott ügyletei és széles körű vonzereje pozitív kilátásokra utalnak. A siker a kereskedők bevonásán és az ajánlatok biztonságos bővítésén múlik, ami jelentős hatással lehet a DeFi világára.

Avalanche (AVAX): új magasságok meghódítása

Az Avalanche (AVAX) a hatékonyságának köszönhetően fenntartja a blokklánc rugalmasságát. A csúcsról való visszaesés ellenére a stabilitás és a piaci kapitalizáció növekedést jelez. A 2024-re vonatkozó előrejelzések 32,69 és 65,78 dollár között mozognak. A versenyképesség fenntartása létfontosságú, de a további növekedéssel az AVAX 2030-ra a 223,23 dollárt is elérheti.

Összegzés

A mai írásunk rávilágít arra, hogy miért választják a piaci szereplők a ScapesManiát. Az innovatív alkalmi játékprojekt lenyűgöző potenciált mutat, amelyet sikeres múltbeli értékesítései és egyértelmű ütemterve támogat a jövőre nézve.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Hirdetménycsoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***