Ezért váltanak a bölcs befektetők a részvényekről a kriptovalutákra 2024-ben

Sok tapasztalt befektető mostanra a hagyományos piacokról a virágzó kriptovaluta-szektor felé fordítja figyelmét. Ez a cikk azokat a tényezőket tárja fel, amelyek ezt a trendet befolyásolják, különösen a jelenlegi kriptopiaci fellendülés idején. Az olvasók értékes betekintést nyerhetnek a portfólió-diverzifikáció dinamikájába.

Hamarosan véget ér a BlastUP előértékesítése – utolsó esély!

A BlastUP előértékesítése hatalmas érdeklődést váltott ki a globális kriptovaluta-rajongók körében, rövid idő alatt el is érte finanszírozásuk az 5 millió dollárt. A projekt már több, mint 12 ezer befektetőt nyert meg, a BLP tokenek árfolyama pedig hamarosan az egekbe szökhet!

Az előértékesítési kampány május végéig tart, így már csak pár hét van arra, hogy beszerezd a BLP-tokeneket, melyek akár 1000%-os megtérülésre is képesek lehetnek. A jelenleg néhány centért kínált tokenek év végére akár a 10 dollárt is elérhetik.

blastup token

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatszerzést a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták tömegéből. A Blast, a DeFi Llama adatai alapján a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték, vagyis a TVL alapján, mely valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációkkal foglalkozó projektek számára. A BlastUP mottója a „grow faster, earn more”, vagyis ’növekedj gyorsabban, érj el többet’. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesévé válnak, mely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket mielőtt túl késő lenne! <<

Ethereum árelemzés: Az ETH jelenlegi piaci helyzete

Az Ethereum ára 2920 és 3327,68 dollár között ingadozik. Ezen a héten 2,44%-kal emelkedett, de az elmúlt hónapban 12,50%-kal esett. Az elmúlt 6 hónapban az ETH 76,77%-kal nőtt. Az utóbbi időben történt mozgások inkább korrekciónak tudhatóak be, mivel az árak magasabb szintekről visszahúzódtak anélkül, hogy egyértelmű emelkedő vagy csökkenő trend alakult volna ki.

Előretekintve, az Ethereum árfolyama találkozhat némi ellenállással a 3,506.41 dolláros szinten, további akadályok pedig a 3,914.08 dolláros szint környékén jelentkezhetnek. A támogatási szintek 2,691.07 dollárnál tarthatnak, vagy, amennyiben ez nem sikerül, 2,283.40 dollárnál. Bár a legfrissebb adatok szerint a rövid távú trend nem túl ígéretes, a hat hónapos növekedés optimistább kilátásokat vetít előre. Vegyes a helyzet, óvatos az optimizmus, amit további korrekciók lehetősége mérsékel.

Solana ármozgások és jelenlegi állapot

A Solana (SOL) jelenlegi árfolyama 131,62 és 161,13 dollár között mozog. Az elmúlt héten a SOL ára 1,15%-kal változott, az elmúlt hónapban pedig 24,54%-kal csökkent. Azonban visszatekintve, az elmúlt hat hónapban a coin hatalmas, 354,32%-os növekedést produkált. Jelenleg a Solana ára korrekciós fázisban van, mivel az ár az 10 napos és 100 napos átlagárak alatt van.

A jövőre nézve a SOL legközelebbi ellenállása 173,40 dollárnál van, ha pedig a lendülete megmarad, elérheti a 202,92 dollárt is. A legközelebbi támogatási szint 114,36 dollárnál van, további esés esetén pedig az alsóbb szint 84,84 dollárnál található. Az RSI és a MACD vegyes jelei alapján, valamint figyelembe véve, hogy a SOL általában követi a piaci trendeket, a közeljövőben az árfolyam ingadozásokat mutathat. Ennek ellenére a hosszú távú növekedési potenciál erőssége miatt a helyreállás is valószínű. Fontos tudatosítani, hogy az előrejelzések nem garantálják a jövőbeni árakat, így a piaci trendek folyamatos figyelése kulcsfontosságú.

XRP kilátások: Egyensúly a mozgásban

Az XRP az elmúlt héten visszafogott, 5,43%-os emelkedést mutatott, az elmúlt hónapban azonban 16,14%-kal esett. Az utóbbi hat hónapban az ára enyhén, 2,68%-kal csökkent. Jelenleg az XRP 0,48 és 0,55 dollár között mozog. Az árfolyammozgások egyenletesek voltak, ami az impulzív és a korrekciós dinamika közötti egyensúlyra utal.

Az XRP jövőbeli ára a jelenlegi szintek körül maradhat. A coin alsóbb ellenállási szintje 0,58 dollárnál található, ami korlátozhatja a felfelé irányuló mozgásokat. Ha ezt az ellenállást áttöri, a következő cél az 0,65 dolláros második ellenállás lehet. A lefelé irányuló mozgás esetén az XRP esésekor a 0,44 dolláros, majd a 0,37 dolláros támogatási szintekkel találkozhat. Az árfolyam egyensúlyi helyzetéből adódóan az árak bármely irányba elmozdulhatnak a piaci hangulatok és az általános kriptopiaci trendek függvényében.

Következtetés

A befektetők a magas növekedési kilátásaik miatt egyre inkább a kriptovaluták felé fordulnak. A hagyományos opciók, mint az ETH, SOL, és XRP, korlátozott rövid távú növekedést mutatnak. Ezzel szemben a BlastUP kiemelkedik a mezőnyből.

Az innovatív koncepciója és a Blast ökoszisztémába való integrációja ígéretes jövőképet fest. Ez vonzó lehetőséget kínál azoknak a befektetőknek, akik a jelenlegi bikapiac során szeretnék maximalizálni nyereségüket.

Site: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***