Ezt az 5 altcoint érdemes figyelni a nyáron, állítja egy felmérés

Az altcoinok piacán vegyes hangulat uralkodik, amelyet a kormányzati fejlemények, a technológiai fejlődés és az általánosabb gazdasági körülmények befolyásolnak. Egy nemrégiben készült felmérésből kiderül, hogy a válaszadók közel fele “bikás” vagy “kevésbé bikás” a kilátásokat illetően. Körülbelül egynegyedük bizonytalan.

A felmérés kiemeli, hogy a válaszadók körülbelül egynegyede “medvés” vagy “kissé medvés“, míg egy másik negyedük “semleges”, ami a kivárásra és várakozásra utal. Ugyanakkor szinte minden válaszadó pozitívan vélekedett 5 konkrét projektről, ezért ezekre érdemes lehet odafigyelni.

Stratégiai partnerségek és növekedés a Polkadotnál (DOT)

Sokan emlegették a Polkadotot (DOT). A token egyre nagyobb lendületet vesz, hiszen 2024 júliusában több jelentős partnerséget is bejelentettek. Ezeknek az együttműködéseknek a célja a projekt ökoszisztémájának és interoperábilis blokklánchálózatának fejlesztése.

Ez a stratégiai lépés a tokent a blokklánc-tér jelentős szereplőjeként pozícionálja, kihasználva egyedülálló technológiáját az innováció és a különböző platformok közötti integráció elősegítésére.

A Polkadot (DOT) közelmúltbeli piaci aktivitása tükrözi növekvő befolyását, miközben a kereskedési volumenek folyamatos növekedést mutatnak. A kereskedési aktivitásnak ez a fellendülése a piaci bizalom mutatója. Az ármozgások viszonylag stabilak, ami ellenálló képességet mutat a szélesebb ingadozásokkal szemben. Az elemzők szorosan figyelik, hogy ezek a partnerségek hogyan befolyásolhatják tovább a Polkadot (DOT) piaci pozícióját.

Nő a Polygon (MATIC) aktív címeinek száma

Az egyik leggyakrabban említett ígéretes érme a Polygon (MATIC) volt. A közelmúltban több mint 1 millió aktív címet regisztrált, ami a felhasználói aktivitás jelentős megugrását tükrözi. Ez a növekedés a token bővülő ökoszisztémáját és az új felhasználók vonzására való képességét jelzi. A megnövekedett aktivitás mögött valószínűleg az áll, hogy a Polygon (MATIC) a skálázható és hatékony megoldásokra összpontosít.

Az aktív címek megugrása pozitívan befolyásolta a Polygon (MATIC) piaci hangulatát. A kereskedési volumenek jelentősen emelkedtek, ami a kereskedők és befektetők növekvő érdeklődésére utal.

Az árfolyam emelkedő tendenciát mutatott, profitálva a megnövekedett keresletből és a pozitív piaci kilátásokból.

Bálnák és helyreállás a Chainlink (LINK) hálózatán

Egy másik kedvenc a Chainlink (LINK) volt. A token a fellendülés jeleit mutatja, amit a jelentős bálna-aktivitás és a pozitív mérőszámok tovább erősítenek.

A nagy tulajdonosok fokozott részvétele a Chainlink (LINK) potenciáljába vetett erős bizalmat jelzi. Ezt a tendenciát más fellendülésre utaló jelek egészítik ki, ami arra utal, hogy az altcoin készen áll az újraélesztésre.

A legutóbbi piaci adatok a Chainlink (LINK) kereskedési volumenének emelkedését és az árfolyam pozitív elmozdulását mutatják. Ezt a fellendülési fázist következetes emelkedés jellemzi, ami a kereskedők növekvő optimizmusát tükrözi. A bálna-aktivitás szilárd alapot biztosított a Chainlink (LINK) piaci teljesítményének, megerősítve pozícióját az altcoin piacon.

A kriptó és a gaming fúziója, erős potenciált rejt a Minotaurus (MTAUR)

Ami az újoncokat illeti, sokan említették a Minotaurust (MTAUR) is. Hiszen a játék és a kriptó izgalmas keverékével megváltoztathatja a blokkláncjátékok világát. A Minotaurus mítosza által inspirált játékban labirintusokat fedezhetsz fel, szörnyekkel harcolhatsz, és rejtett kincseket fedezhetsz fel.

Miért különleges a Minotaurus (MTAUR)?

Íme egy gyors ismertető a kiemelkedő funkciókról:

  • Szórakoztató és friss játékmenet: A Minotaurus (MTAUR) dinamikus játékmechanikát kínál, amely leköti a játékosokat. A felfedezésre váró új szakaszokkal, a gyűjthető zsákmánnyal és a harcolható ellenségekkel a játékot sosem fogod megunni.
  • Megfizethető belépés: Az előértékesítés során $MTAUR tokeneket vásárolhatsz mindössze 0,0000429 dolláros darabáron. Ez 78,6%-os csökkenés a jövőbeni 0,00020 dolláros jegyzési árhoz képest.
  • Kiemelkedő hasznosság: Az $MTAUR token többféleképpen hasznosítható a Minotaurus játékkörnyezetében. A játékosok tokeneket költhetnek exkluzív területek feloldására, egyedi karakterek vásárlására és különleges játékfunkciók elérésére.


Csatlakozz a Minotaurushoz (MTAUR)

Intelligens szerződések és határokon átnyúló tranzakciókat kínál a Stellar (XLM)

Végül sokan beszéltek a Stellarról (XLM) is, ami nem meglepő. A közelmúltban jelentős előrelépést tett egy fejlesztőkre összpontosító okosszerződés-platform bevezetésével. Ez az új fejlesztés a projekt képességeinek bővítését célozza, különösen a határokon átnyúló tranzakciók megkönnyítése terén. A Stellar (XLM) arra összpontosít, hogy hatékony és alacsony költségű tranzakciós megoldásokat kínáljon, és ez továbbra is vonzza a befektetők figyelmét.

A Stellar (XLM) közelmúltbeli piaci aktivitása kedvező volt. A kereskedési volumenek a megnövekedett érdeklődést tükrözik. A Soroban bevezetése pozitív katalizátorként hatott, hozzájárulva a stabil és emelkedő trendekhez. A Stellar (XLM) körüli piaci hangulat továbbra is optimista, ami a folyamatos innovációnak és a stratégiai kezdeményezéseknek köszönhető.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***