Hogyan változhat a kriptovaluta piac a felezést követően

Elérkezett a pillanat, megtörtént a Bitcoin-felezés, a bányászok blokkonkénti jutalma pedig 6,25 BTC-ről 3,125 BTC-re csökkent. A kriptoközösség által régóta várt pillanat mindig is nagy hatást gyakorolt a digitális eszközök piacára.

A BTC BTC Price BTC Price felezési előzményeinek grafikonja négyévente bikás hangulatot teremt, így könnyen lehet, hogy hamarosan egy új bikapiac kezdődik. Ez a cikk a Bitcoin felezési eseményével járó változásokat és lehetőségeket vizsgálja meg

Előrejelzés – mire számíthatunk?

A felezés elsősorban a Bitcoin inflációs politikáját hivatott fenntartani. A döntés csökkenti a piacra kerülő Bitcoin kínálatát, ami árfelhajtó hatással bír. A felezés után egyre optimistábbak lehetünk egy esetleges bikapiaccal kapcsolatban. A legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező Bitcoin diktálja az egész szektor irányát, más kriptovalutákat is növekedésre késztet, ezzel lehetőséget teremtve a befektetők számára.

Hozd ki a legtöbbet a következő bikapiacból!

A kriptoközösség euforikus hangulatba kerül, amint portfoliójuk zöldbe borul. Ilyen forgatókönyvre azonban fel kell készülni, meg kell találni a megfelelő pillanatot a vásárlásra és az eladásra is.

Azonban, ha eddig nem éltél a lehetőségekkel, még most sem késő. Számos érdekes, hatalmas hozammal kecsegtető lehetőség van még szabadon. Az iGaming platformok számos ilyen lehetőséget kínálnak például.

Példának okáért itt a Fairspin, a vezető blokklánc-alapú játékplatform, mely több, mint 7500 játékkal várja a felhasználókat innovatív funkciókkal, magas RTP-vel és csábító játékélményekkel. A platform rekordgyőztesei pedig nem maradnak üres kézzel.

A játéknyeremények mellett a felhasználóknak lehetőségük van rakeback-re, staking-re és egyéb, a TFS tokenre épülő ajánlatokkal élni. Olvass tovább, ha többet szeretnél megtudni a Fairspin natív tokenjéről!

TFS token – használd ki a passzív jövedelemforrást!

A TFS token egy ERC20/BEP20 digitális eszköz, mely a Fairspin ösztönzőjeként jelent meg. Minden újonnan regisztrált felhasználó automatikusan 200 TFS-sel kezdi pályafutását, az első négy befizetés alkalmával pedig további 450 TFS + 140 FS üdvözlőcsomag is járhat!

Az ötlet az, hogy a felhasználók TFS-ben részesüljenek minden interakció során. A tokenek fogadásának, szaporításának pedig többféle módja van, kezdve a napi és heti pénzvisszatérítésektől a liqudity staking-ig.

P2E – játssz, hogy keress mechanizmus

Minden játékos, kimeneteltől függetlenül egy bizonyos százalékot visszakap tétjéből. A rakeback százalékos aránya a játék típusától függ. A nyerőgépeknél ez 0,2%, míg a videópókernél 0,08%. Ennek köszönhetően minden játék után TFS kerül visszatöltésre az egyenleg számlán.

Különböző versenyek

A lelkes játékosok számos belsős, külsős versenyhez csatlakozhatnak a Fairspin-en keresztül. A legjobban teljesítő játékosok őedig bőséges, több millió dolláros nyereményalapokból részesülhetnek.

Hűségprogram

A Fairspin regisztrációja azt jelenti, hogy a felhasználó instant csatlakozik egy tíz szintből álló hűségprogramhoz. Az új felhasználók „player” státuszból indulnak, fokozatosan feljebb kerülve a ranglétrán, hogy további jutalmakhoz jussanak hozzá. Ezek tartalmazhatnak napi és heti pénzvisszafizetést vagy akár extra staking kamatot is.

A legfelső szint a „VIP Club Platinum Card” napi 10% pénzvisszafizetést garantál tét nélkül, 5% heti pénzvisszafizetést tét nélkül, 50% heti pénzvisszafizetést 60-szoros tét mellett, és egy play-to-earn × 15 000 téthatárt.

H2E – tartsd meg, hogy keress mechanizmus

Miután a felhasználók birtokában van egy adott mennyiségű TFS token, megtehetik, hogy azokat staking-be teszik és ezáltal passzív jövedelemre tesznek szert. A hold-to-earn programok 8 órás, 1 napos és 3 napos opciókkal is elérhetők. A tartási időszak lejárta után a birtokos automatikusan megkapja a kamatot, ami az általános platform adott időre eső nyereségéből kerül kifizetésre.

A jutalom a Fairspin GGR × felhasználói részesedés × időszorzó egyenletből tevődik össze. Tehát minél több tokennel járul hozzá a birtokos, annál nagyobb lehet a potenciális bevétele. Mindez kockázatmentesen, mivel a felhasználók akkor is visszakapják lekötésüket, ha a platform profitja nullaközeli a megadott időszakban.

Egy másik lehetőség, melyet a Liquidity Staking kínál, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy addig tartsák kriptovagyonukat, ameddig csak akarják, és ezt bármikor kivehessék. Itt kerül jóváírásra a TFS és az USDT is a staking pool-hoz, ezzel növelve a likviditást.

Végső gondolatok

A 2024-es bikapiac számos lehetőséggel kecsegtet a befektetők számára. Ahogyan a Bitcoin értéknövekedése elkezdődik, úgy más kriptovaluták is követni fogják példáját az őrület közepette. Az emelkedő piacon a befektetőknek lehetőségük van nyereségre szert tenni, azonban ehhez jól kell megválasztani a be- és kiszállókat. Az iGaming világban számos ilyen lehetőséget találhatunk.

A blokklánc-alapú Fairspin platform átlátható módokat kínál a natív TFS token fogadására és megsokszorozására. Játssz rakeback-et biztosító játékokkal, csatlakozz versenyekhez vagy kösd le kriptovagyonod – csak rajtad múlik, hogyan gyarapítod készleteid!

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***