Fairspin Millió Dolláros Futam: 1 000 000 dollár a tét!

A Fairspin bejelentette a Millió Dolláros Futamát!
Ez a nagyszabású verseny lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy játékokkal és különböző tevékenységekben való részvétellel különböző díjakat nyerjenek.

A verseny 2022. november 1. és 2023. január 31. között kerül megrendezésre.

Tegye meg tétjeit, szerezzen rakebacket TFS tokenekben, és lépjen feljebb a ranglistán. A verseny időtartama alatt a legtöbb TFS-t bányászó 500 résztvevő 800 000 dolláron osztozik:

  • 1. helyezett: 500 000$
  • 2. helyezett: 100 000$
  • 3. helyezett: 50 000$
  • 4. helyezett: 10 000$
  • 5. helyezett: 5 000$

Hogyan lehet nyerni?

1. TFS–ben részesül minden egyes fogadásért cserébe jutalomként.

2. Növelje a tétjeit, hogy még több tokent kapjon.

3. A nyereményhelyeket a verseny során a P2E programon keresztül bányászott legtöbb TFS-t bányászó résztvevők között osztjuk szét.

Ezen felül a Fairspin 185 000 dollár értékű jutalmat és bónuszokat készített elő a felhasználók számára, akik részt vesznek a verseny keretein belül tartott tevékenységekben:

  • Heti 50 darab, egyenként 50 dolláros nyereményt sorsolnak ki azon felhasználók között, akik az előző héten legalább 100 dollárt befizettek.
  • A közösségi médiában és közvetlenül a játék során végzett tevékenységért járó bónuszok megszerzésének lehetősége.

És ez még nem minden! A Fairspin 15 000 dollárt sorsol ki azok között, akik a verseny ideje alatt követik a Fairspint és a TFS-t a közösségi médiában – https://fairspin.cc/MDollarRaceRaffle. Három szerencsés nyertes fejenként 5000 dollárt kap.

Csatlakozz és élvezd a menő nyereményeket!

A Fairspinről:

A Fairspin online kaszinót 2018-ban alapították. Curaçao eGaming licenc alapján működik, és egy teljesen átlátható platform, ahol minden felhasználó ellenőrizheti a tétjeit és egyéb játéktevékenységeit a blokkláncon keresztül. Ez a Trueplay Exploreren keresztül válik lehetővé, amely mindent rögzít és megtekinthetővé teszi, ami a Fairspinnél történik.

A Fairspin több mint 5000 játékot kínál 70+ szolgáltatótól több mint 20+ nyelvre lefordítva.

A kaszinó saját digitális eszközzel rendelkezik – TFS Тoken. Ezt tőzsdéken lehet vásárolni vagy eladni, és a speciális hűségprogramon keresztül lehet megszerezni. Korlátozott számú TFS Тokent bocsátottunk ki, és gondoskodunk arról, hogy a TFS és az USD közötti árfolyam stabil maradjon.

A TFS tokenre két program is épül:
Play To Earn: a felhasználók rakebacket (visszatérítést) kapnak TFS-ben az egyes játékokban tett tétekért. A kapott tokeneket holdingra használhatják, eladhatják, vagy tovább játszhatnak.
Hold To Earn: ez egy lehetőség a TFS tartására, majd a kaszinó bevételének egy százalékát tokenekben kapja jutalomként. Háromféle tartási program létezik: 8 órára, 1 napra vagy 3 napra. A Hold To Earn program átlagos APR-je elérheti az 535%-ot. Ráadásul teljesen biztonságos, hiszen még ha a kaszinónak nincs is bevétele, a felhasználó minden esetben megkapja az összes feltett tokent.

**Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény és a szerkesztőség nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, DeFi, NFT, szerencsejáték és token befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***