Fantasztikus akciók mellett érkeznek a Lucky Block $LBOCK V2 érmék

Kardinális újítást jelentett be a Lucky Block csapata, ami alapjaiban változtathat az ökoszisztéma működésén. Szeptember 11-től fogva ugyanis az $LBLOCK érmék tulajdonosai átválthatják kriptojukat a korábban használt BEP-20-ról ERC-20 érmékre.

A bejelentés összhangban van a csapat ütemtervével, melynek keretén belül először 2023 áprilisában váltak elérhetővé az $LBLOCK V1 érmék a kaszinó és sportfogadási platformon.

Az eseményre szeptember 11 és 17, illetve szeptember 25 és október 1 között kerül majd sor. Akik az eredeti V1 BNB Smart Chain $LBLOCK tokenekkel rendelkeznek (BEP-20) könnyedén átválthatják majd azokat az Ethereumnak megfelelő ERC-20 érmékre.

A bridge UTC időzóna szerint délután 3 órakor válik elérhetővé, és ezt a hivatkozást követve érhető el.

A folyamat igen bonyolult, mivel az átváltás során számtalan biztonsági hiba léphet fel. Pontosan ezért döntött úgy a csapat, hogy csak határozott ideig lesz elérhető a bridge, így a veszélyek egy része is kizárható lesz.

Szerencsére azonban a felhasználók számára az átváltás nem több néhány egyszerű kattintásnál. Amennyiben rendelkezel V1 $LBOCK tokenekkel csak kapcsold össze a tárcádat az előértékesítéssel, majd hajtsd végre a váltást.

Abban az esetben, ha esetleg elakadnál vagy bizonytalan vagy, érdemes lehet ellátogatni a Lucky Block Twitter vagy Discord csatornájára. Itt a készítők egy részletes tájékoztatót tettek közzé, amit követve lépésről lépésre megismerheted a folyamat menetét.

Írásunk idején a Lucky Block érmék ára 0.00009061 dolláron áll.

Egy új whitepaper pedig a következő évek ütemtervével és az ökoszisztéma jövőjével kapcsolatban hamarosan elérhetővé válik. A 60 napos megszolgálási időszakban kiadott írásból részletesen meg lehet majd ismerni, mi várható a Lucky Block készítőitől a következő évek során.

Számos előnnyel bővül a $LBOCK világa

A Lucky Block csapata igyekszik minél több felhasználóhoz eljuttatni az áttérés hírét az ERC-20 protokoll használatára.

A várható áremelkedésen túl fontos változás a decentralizált alkalmazások (dApp) lehetséges használata. A flexibilis és egyszerűen kiaknázható hálózati feltételeknek köszönhetően az $LBOCK érmék hamarosan valószínűleg több területen is elérhetővé válhatnak.

Lényeges azonban kiemelni, hogy az átváltásnak költségei is vannak, éppen ezért a 12%-os átváltási díj nem kerül felszámításra.

Ez viszont nem az egyetlen meghatározó esemény, ami a Lucky Block körül történt a napokban: a héten elérhetővá vált a Lucky Block Telegram kaszinó és sportfogadási bot.

lucky-block-v2-telegram

Alapvető lépés a Lucky Block számára

A figyelemre méltó újításokkal kapcsolatban Damian Jacobs, a Lucky Block közösségi managere az alábbiakat mondta el:

“A legutóbbi bridge csúszása után nagyon elégedett vagyok hogy megerősíthetem, szeptember 11-vel valóban sor kerül a váltásra.”

“A hosszú távú V1 $LBOCK tulajdonosok örömmel tapasztalhatják, hogy az érméik semmit nem fognak veszíteni az értékükből. Sőt, a növekedési tervünknek köszönhetően a mostani tulajdonosok páratlan bevételre készülhetnek.”

“Egészen a Platinum Rollers Club NFT-ktől a Ethereum-alapú $LBOCK tokenek új felhasználási módjáig, számtalan izgalmas újításra lehet számítani.”

“Ettől a héttől fogva pedig már a Lucky Block Telegram kaszinó és sportfogadási bot is elérhető. Egyike vagyunk azon kevés kaszinónak, amik teljes szabályozottság mellett képesek voltak Telegramon is hódítani.”

Semmi átváltási díj míg a megszolgálási időszak csökkenti a volatilitást

A váltással járó magas volatiliás elkerülése érdekében a csapat úgy döntött, hogy akik részt vesznek a programban, egy 60 napos megszolgálási időszakot is teljesíteniük kell.

lucky-block-v2-sport

Ennek során minden 10. napon az érmék 16.65%-a elérhetővé fog válni. Így a 60. nap végére már a lekötött érméid egészéhez hozzá tudsz férni.

Ezzel kapcsolatban a készítők döntése mögött elsősorban az áll, hogy így jelentős mértékben csökkenthető a volatilitás.

Irány a Lucky Block

Új bajnokságok, különleges jackpotok, Platinum Roller NFT-k és CEX listázás

A Lucky Block fejlesztői jelenleg azon dolgoznak, hogy minél több felhasználási móddal tudják ellátni az érméiket.

A 60 napos megszolgálási időszak idején számos újítás kerül majd bemutatásra, ami nagyban hozzá fog járulni az $LBOCK értékének növekedéséhez.

Azonban nem kizárólag új, hanem már a meglévő felhozatal is nagyban meg fog újulni. Ezek között a legfontosabb a Platinum Rollers Club NFT-k bevezetése, továbbá a VIP Program elindítása.

Ezeknek segítségével számos magas értékű exkluzív ajánlathoz és lehetőséghez lehet majd hozzáférni.

Szintén elérhetők lesznek még különböző bajnokságok és különleges jackpotok melyekkel egyedi nyereményeket lehet majd kiváltani.

A váltás után tovább $LBOCK CEX listázás érkezhet

Annak érdekében, hogy az érmék hosszú távon is képesek legyenek az állandó növekedésre, a megjelenés a centralizált tőzsdéken elengedhetetlen. Ugyan már most hozzá lehet jutni a tokenekhez a Gate.io, a MEXC és az LBank tőzsdéken, a csapat itt nem szeretne megállni.

Miután az ökoszisztémában lezárul a zavar a két különböző verziójú érme kapcsán a zavar, további centralizált listázásra lehet készülni.

lucky-block-v2-price

Mielőtt 2022 novemberében elindult volna a Lucky Block kaszinó és sportfogadási felület, elsősorban különböző fajta lottónyereményeket lehet megszerezni a platformon.

A csapat megerősítette, hogy ez a Lucky Block felületével kompatibilis formában ismét elérhető lesz.

Az $LBOCK V2 megjelenése azonban nem kizárólag a Lucky Block, hanem várhatóan más kaszinók ökoszisztémájára is hatással lesz. A fejlesztők tervei között ugyanis az is szerepel, hogy más online kaszinóknál is megpróbálják az elérhető befizetési módok közé eljuttatni az $LBOCK-ot.

Ezért ahogy az érnék egyre több helyen válnak majd elérhetővé könnyen lehet, hogy az online kriptokaszinók alapvető részévé fognak válni a tokenek.

Ez a folyamat pedig már most kezd alakot ölteni, hiszen elég ha csak megnézzük a CoinGecko adatait ezzel kapcsolatban. Írásunk idején a kripto-szerencsejáték szektorban a 11. legnépszerűbb token az $LBOCK.

A belengetett változások után egyáltalán nem lenne meglepő, ha a Lucky Block a top 3-ba is képes lenne bekerülni.

Játssz a Lucky Blockon

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**