Gyárts tartalmat a yPredict AI-val, teljesen ingyen!

Fontos bejelentést tett az év egyik legizgalmasabb kripto-mesterséges intelligencia kezdeményezése, a yPredict: mostantól bárki számára elérhető a WriteMingle SEO AI, amivel te is profi tartalmakat hozhatsz létre, másodpercek alatt.

Úgy tűnik a yPredict csapata a profi kereskedési modellek mellett képes volt időt szakítani egy egészen egyedi eszköz elkészítésére, amivel így tovább bővült az amúgy is széles választék a platformon.

A WriteMingle Beta program azok számára érhető el, akik korábban már vásároltak a natív $YPRED tokenekből. Érdemes azonban kiemelni, hogy bár a használat előfeltétele a részvétel a gyűjtésen, maga az eszköz teljes mértékben ingyenenes érhető el.

A most elérhetővé vált WriteMingle Beta pedig nem az első kipróbálható terméke a készítőknek. Korábban már bemutatta a csapat a Backlink Estimatort, amivel egy mesterséges intelligencia segítségével hozhatsz létre különböző backlink stratégiákat.

A most elkészített eszközzel pedig nem csupán tartalmat hozhatsz létre egyszerűen. Ellenőrizheted többek között, hogy a szöveg szerzője plagizált-e, egyszerű SEO optimalizálást tudsz csinálni és magas minőségű tartalmat készíhetsz egyszerűen.

“Izgatottak vagyunk, hogy végre a béta tesztelők is kipróbálhatják a WriteMingle-t. A célunk, hogy a felhasználók számára egyszerűbbé tegyük a tartalomgyártást, miközben az AI-ra bízzuk a munka monoton részét.” -Mondta a bétaprogrammal kapcsolatban a yPredict vezérigazgatója, Raj Sharma.

Magas minőség, mindenki számára

A tartalomgyártó- és kezelő szoftver természetes nyelvi modellt használt, továbbá egy generatív AI-val is fel van szerelve. Ennek hála egyének, csapatok és cégek egyszerűen tudnak közösen dolgozni.

Továbbá az egyszerű felhasználói felületnek hála azok is könnyedén tudják majd használni a WriteMingle-t, akik nem rendelkeznek semmilyen előzetes tartalomgyártási tapasztalattal.

writemingle-main

Ugyanis nem csupán AI-val generált tartalmohoz lehet majd hozzájutni, hanem különböző ötletekhez, vázlatokhoz és nyelvtani segédlethez is. Sőt, a létrehozott tartalom nem csupán SEO optimalizált lesz, hanem a szavaz száma, az alcímek és a meta leírás is ideális lesz SEO szempontból.

A Writemingle beta az alábbi funkciókat tartalmazza:

 • Korlátlan szerkesztő egy projeken belül
 • AI plágiumpontozás és SEO
 • Integrált plágium-ellenőrzés
 • Automatikus SEO ajánlások
 • Automatikus belső linkrendszer különböző dokumentumok között
 • AI képgenerátor feliratokkal
 • AI backlink és tartalomgyártási stratégiák

 

A WriteMingle a legolcsóbb okoseszköz a tartalomgyártáshoz

Kétségtelen, hogy a WriteMingle egyike a legalacsonyabb áron elérhető eszközöknek, mely egyúttal egész csapatok számára is könnyen használható lehet. Szemben az olyan programokkal mint a Grammarly vagy a SurferSEO, a WriteMingle-ben minden elérhető, egyetlen felületen keresztül.

writeminge-ypredict-interface

Vagyis legyen szó egyéni, vagy csapatban végzett munkáról, a tartalomgyártás és a produktivitás mostantól kezdve semmilyen akadályba nem ütközhet.

WriteMingle fő funkciók:

 1. Felhasználókezelés: Egy projekt adminisztrátora egyszerűen tudja kezelni az összes felhasználót. Továbbá olyan feladatoköröket is ki lehet majd osztani mint szerkesztő vagy író.
 2. Feladatkiosztás: A szerkesztők az íróknak egyszerűen tudnak majd feladatokat adni, így a munkamenet gyors és megbízható lesz.
 3. AI- tartalomgyártás: Hála a legújabb AI-technológiának, pillanatok alatt képes leszel profi tartalmakat legyártani. Emellett pedig különböző tanácsokat fogsz kapni többek között az ajánlott struktúrával, tartalommal és szószámmal kapcsolatban.
 4. Pontozási rendszer: A projekt szerkesztője egy pontozórendszer segítségével látni fogja, hogy a legyártott tartalom milyen minőségű. A pontozás során olyan szempontok kerülnek górcső alá mint a kulcsszavak használata, a plagizálás vagy a hangnem. Továbbá egy ChatGPT-figyelő is elérhető, így azonnal látható ha egy író generált tartalmat használ.
 5. Összesített pontszám számítása: A WriteMingle segítségével egy komplex, összpontszám fogja mutatni, hogy milyen minőségű a létrehozott tartalom. Vagyis így könnyedén lehet majd látni, melyek azok a területek, ahol még dolgozni kell a létrehozott szövegen.

writemingle-main

Csatlakozz te is a yPredict WriteMingle bétához

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a WriteMingle, a várólistára egy pillanat alatt feliratkozhatsz.

A yPredict előértékesítése mostanáig közel 4 millió dollárt tudott gyűjteni, és a bevétel mértékének üteme napról napra fokozódik. Írásunk idején egy token ára 0.1 dollár, ami jelentősen alacsonyabb a listázási, 0.12 dolláros értéknél.

A folyamatosan fokozódó érdekődést pedig jól példázza, hogy már most közel 20 000 feliratkozó várja a yPredict Analitycs megjelenését.

Ezt kereskedők, fejlesztők és kvantitatív elemzők hozták létre annak érdekében, hogy a kriptokereskedést mindenki számára elérhetővé és egyszerűvé tegyék. Ennek használatával profi kereskedési stratégiákat tudsz követni, amivel könnyedén maximalizálni tudod majd a profitod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni az év legjobban várt AI projektjéről, látogass el a yPredict weboldalára, még ma!

 

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**