Februárban ismét jön Stier Kata és a Bitcoin Kebab

Februártól ismét itt a BitcoinBázis népszerű podcastje, a Bitcoin Kebab és házigazdája Stier Kata.

Itt az új év és a Bitcoin Kebab nemsokára ismét bejelentkezik. Számos érdekesség történt az elmúlt hetekben, amiről úgy gondoltuk, hogy transzparens módon érdemes beszámolnunk nektek. A Bitcoin Kebab házigazdája, Stier Kata 2023 első adásával már Máltáról fog jelentkezni, mivel Kata – aki egyébként jogász – visszautasíthatatlan állásajánlatot kapott a fantoken-rajongók körében ismert Chiliz kriptotőzsde máltai központjában, így hat hónapos magyarországi tartózkodás után visszaköltözött Máltára.

Aki nem tudná, a Chiliz blokklánc és sport-,valamint szórakoztatóplatformok hasznossági és szurkolói tokenje (CHZ), amit a Socios.com szurkolói szavazóplatform is aktívan használ. A Chiliz blokklánca engedélyköteles és csak sportszervezetek csatlakozhatnak, az alapinfrastruktúráért ugyanakkor az open source Ethereum mainnet felel.

Kata tehát most rendezkedik be új irodájában, és még várja a podcast felszereléseit, ami a drágalátos szállítócég közbenjárása miatt 28-áig nem fog megérkezni, illetve az újbóli költözés, letelepedés számos családi és adminisztratív elintézni valóval jár még, ezért is, hogy ilyen sokat kell várnotok az új epizódokra.

A több mint 50 epizódot megélt, 2021 óta hetente jelentkező BitcoinBázis podcast egyébként egyre népszerűbb. Az indulás évében még csak 13 ezer letöltést számlált az adás, tavaly viszont már több mint 80 ezer letöltést számoltak együttesen az epizódok az Anchoron, YouTube-on, Apple Podcasten, Spotify-on stb.

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy minket hallgattatok a 2022-es évben. Csatlakozzatok hozzánk idén is, hiszen rengeteg izgalmas adással és érdekes vendégekkel várunk benneteket.

Amennyiben kérdésed, észrevételed lenne a podcasttal kapcsolatban, netán van egy jó ötleted milyen témában és kivel tudnánk egy jót beszélgetni egy műsor keretében, kérjük írj a következő e-mail címre: [email protected])