Felfüggesztették, majd újraindították a Shiba Inut égető app Twitter-fiókját

A ShibBurn az egyetlen olyan külsős alkalmazás, amely elindulása óta folyamatosan milliónyi Shiba Inu tokent éget el minden egyes nap. A ShibBurn minden nap közel 1,5 millió tokent vesz ki a kínálatból és egészen a mai napig pontosan követhettük is a teljesítményét Elon Musk Twitterén. 2021 óta minden gond nélkül működött a közösségi platformon a szabályoknak megfelelően.

Valószínűleg csak technikai oka volt a ShibBurn felfüggesztésének

Néhány órával ezelőtt azonban a közösség számára nagy meglepetésként felfüggesztették a működését a platformon, így nem tudta küldeni az égetési információkat. A Twitter nem közölte a felfüggesztés okát és egy jó darabig nem is reagált érdemben a ShibBurn app készítői által benyújtott állításokra sem. Persze igazából komoly hatása nincs a dolognak a folyamatra, hiszen az égetés ugyanúgy megy tovább minden nap, ahogy eddig. Az egyetlen, ami hiányzott, az a Twitteren megjelenő égetési információk. Úgyhogy aki kíváncsi volt arra, hogy az app mennyit égetett el egy adott napon, annak fel kellett keresnie a weboldalát.

A külsős alkalmazás mögött álló cég közölte, hogy dolgoznak Twitter fiókjuk helyreállításának és bíznak abban, hogy hamarosan újraindulhat az automatikus információmegosztás. Ez aztán pár órával később meg is történt. Mint kiderült, nem a fiókot magát függesztették fel. Hanem az az app került felfüggesztésre, ami lehetővé tette, hogy automatikusan posztolják az égetési státuszt. Az égetési számok mindenesetre ebben a hónapban nagyon megugrottak, ahogy a token ára bedőlt. 2021. októberéhez képest, amikor 0,00008616 dolláros történelmi csúcsra ért el a Shiba Inu, napjainkra már 91%-kal kevesebbet ér a coin.