Feloldották Japánban a stabilcoin tilalmat, változik a kriptovalutákhoz való hozzáállás

A közelmúltban feloldották Japánban a stabilcoinok tilalmát, ami pozitív izgalmat hozott a kriptoközösségbe. A kriptoelemzők most azt találgatják, hogy ez a lépés milyen hatással lesz a kriptoökoszisztémára, és azt is elemzik, ez hogyan hat majd az AI kriptoprojektek felemelkedésére, mint amilyen az Avorak AI (AVRK) is.

Japán stabilcoinok

A japán kriptoszektor jelentős fordulópontot ért meg, amikor feloldották a stabilcoinok kibocsátásának a tilalmát. A fizetési szolgáltatókra vonatkozó frissített törvény 2023. június 1-jei bevezetése előkészítette az utat ehhez a mérföldkőhöz. Az új szabályozás értelmében a tokeneket kibocsátani kívánó vállalatoknak igazolniuk kell, hogy elegendő pénzeszközzel rendelkeznek a stabilcoinjaik fedezeteként. Azonban nem minden szervezet jogosult erre a kiváltságra, mivel ez kizárólag a szabályozott intézmények, például bankok, pénzküldő szolgáltatók, vagyonkezelő társaságok és más pénzügyi intézmények számára van fenntartva. A stabilcoin kibocsátás lehetővé tétele mellett a jogszabály szigorúbb pénzmosás-ellenes szabályokat is bevezetett, amelyek a forgalmazókat átfogó tranzakciós adatnyilvántartás vezetésére kötelezik.

Ez a fejlemény várhatóan fokozott érdeklődést vált ki a bankok részéről, miközben a kriptoszektorhoz kapcsolódó jövőbeni stratégiáikat mérlegelik. Iparági bennfentesek azt találgatják, hogy a pénzügyi szolgáltatók valószínűleg megvizsgálják majd egy “digitális közösségi valuta” bevezetésének lehetőségét is. Egy ilyen digitális valuta megkönnyíthetné a japán vállalatok és nemzetközi partnereik közötti fizetések lebonyolítását, és ezáltal globális szinten javítaná a tranzakciók elszámolását. A kriptovaluták iránti fokozott érdeklődés és az adoptáció erősödése nemcsak Japánnak a blokklánc technológiával kapcsolatos kedvező álláspontját emeli ki, hanem pozitív lépést is jelent annak széles körű elfogadása és felhasználása felé.

Mit jelent ez az Avorak AI (AVRK) számára?

A stabilcoin tilalom feloldása Japánban jelentős változást jelent a kriptovalutákhoz való hozzáállásban. Ez így ígéretes jövőt jelent az Avorak AI (AVRK) számára is. Az Avorak AI, amely az AI alapú kriptohullám élére pozicionálja magát, jelentős figyelmet és befektetéseket vonzott be a kivételes versenyelőnyei miatt. Az Avorak AI az első blokkláncon működő AI-megoldásként azáltal különbözteti meg magát a versenytársaktól, hogy elsőként jelent meg a piacon olyan megoldásokkal, mint például egy AI kereskedési bot. Ez előrejelzéseket, indikátorokat és automatizált kereskedéseket biztosít a felhasználóknak a tőzsdéken mindenfajta eszközosztályokon keresztül. Ez a felhasználóbarát kereskedési eszköz egy parancssori beviteli rendszert használ, amely leegyszerűsíti a felhasználók számára a kereskedési folyamatot, mivel nem igényel összetett kódolási ismereteket.

 

 

Az AVRK, az Avorak AI ökoszisztéma natív tokenje, amely fontos szerepet játszik a szolgáltatások elérésében. A befektetők az AVRK birtoklásával részesedést szereznek az Avorak nyereségéből, és kiaknázhatják a kereskedés vagy a staking rugalmasságát. Az Avorak AI emellett egy egyedülálló NFT-kollekció elindításával bővítette kínálatát. Ez ötvözi a mesterséges intelligenciát, a blokklánc-technológiát és a különleges digitális művészetet. Ezek az NFT-k esztétikai értéket hordoznak, miközben jelentős előnyöket is nyújtanak tulajdonosaiknak. Ilyen például ingyenes hozzáférés az Avorak Trade-hez és 50%-os kedvezmény a különböző Avorak AI termékekhez és szolgáltatásokhoz.

Az Avorak kezdeti érmekibocsátás (ICO) sikere az Avorak növekvő népszerűségét bizonyítja. Az utolsó előtti, 7. fázisban egy magántőkealap egyetlen befektetése jelentősen, 50% fölé emelte a kitűzött sáv elérését. A kriptovaluták iránti növekvő érdeklődés és elfogadás, valamint a mesterséges intelligencia technológia előnyei miatt az Avorak AI készen áll arra, hogy még több befektetést vonzzon be, ami támogatja a további fejlődést és előrelépést. Jelenleg az AVRK token 0,255 dollárért vásárolható meg 4%-os bónusszal és további Avorak AI ICO-előnyökkel.

További információkat az Avorak AI-ról és az ICO-ról itt találhatsz:

Weboldal: https://avorak.ai
Vásrolj AVRK tokent: https://invest.avorak.ai/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***