Fetch.ai (FET) 209%-ot emelkedett az ASI Alliance-nak köszönhetően – MTAUR lesz a következő?

A Fetch.ai (FET) figyelemre méltó emelkedést tapasztalt. Kereskedési volumene 209%-kal nőtt a SingularityNET és az Ocean Protocol cégekkel való, nagyon várt szövetség előtt, hogy létrehozzák a Mesterséges Szuperintelligencia Szövetséget (ASI). Ezt a szélesebb piacra kiterjedő emelkedést jelentősen befolyásolta az Nvidia rekordteljesítménye. Ez a Fetch.ai (FET) árát a heti alacsony 1,12 dollárról 1,73 dollárra emelte. Annak ellenére, hogy egy kis visszaesés történt, a jelenlegi kereskedési volumen továbbra is erős, ami erős érdeklődést és piaci bizalmat tükröz.

Miközben a Fetch.ai (FET) szövetséget alakít, egy másik ígéretes projekt is készen áll arra, hogy megrengesse a piacot. Az eredeti token árából most 80%-os kedvezmény is elérhető! Olvass tovább, hogy többet tudj meg ennek a hiper-alkalmi játékérmének a potenciáljáról.

Minotaurus: A casual gaming jobbá tétele – Előértékesítés

Ha ezen a héten valami érdekeset keresel, szeretnénk felhívni a figyelmed a Minotaurus nevű játékra. Ez egy labirintusfutásos játék, amely szilárd grafikával, meggyőző hangokkal és végtelen labirintusok áradatával rendelkezik. A játék lényege, hogy a labirintusokon keresztül futva megtaláld a kijáratot, miközben különböző akadályokat kerülsz ki, erősítőket szerzel és elkerülöd a szörnyeket.

A szórakoztató alapötleten kívül érdemes figyelmet fordítani rá az előértékesítés során. Még fejlesztés alatt áll, és megbízható források szerint most különleges 80%-os árengedmény érhető el mindazok számára, akik az ígéretes kripto projektet a korai szakaszban támogatják.

Ígéretes piac meghódítása

A Minotaurus egy dinamikus alkalmi játék iparba fog belépni, amely várhatóan az elkövetkező években még nagyobb lendületet vesz – a Statista szerint 9%-os éves növekedés várható.

A Minotaurusnak különösen nagy a potenciálja, mivel nagy hasznossággal rendelkezik – ajánlások, játékon kívüli ösztönzők, fejlesztések, különleges zónák és még sok más a játékban. Izgatottan várjuk, hogyan fog fejlődni a Minotaurus a közeljövőben. Ugyanakkor már az a tény, hogy egyáltalán fontolóra vesszük, hogy a Fetch.ai (FET) mellett a listánkra vesszük, sokat elmond a jelenlegi helyzetéről.

>>> Cselekedj most, hogy 80%-os kedvezményt kaphass <<<

Növeld a letéted 5%-kal egy különleges kulcsszó segítségével – PCN584. Csak 48 órán át elérhető.

A Fetch.ai (FET) kereskedési volumene ugrásszerűen nő az ASI szövetség várakozásai közepette

Bár a fent említett új érkező talán ígéretesebb, a Fetch.ai (FET) az AI-fókuszú kriptovaluták között kulcsszereplőként ismert. Nemrégiben jelentős emelkedést tapasztaltak a kereskedési volumenben és az árban is, az ASI (Mesterséges Szuperintelligencia) Szövetség közelgő megalakulása körüli izgalom miatt. A Fetch.ai kereskedési volumene 209%-kal nőtt, és ára is jelentősen emelkedett, ami növekvő befektetői érdeklődést tükröz.

A Fetch.ai (FET) ára egy nap alatt 27%-kal emelkedett, a kereskedési volumen pedig több mint a duplájára nőtt. Ezt az AI iparág vezetőjének tartott Nvidia piacvezető rallyja inspirálta. A SingularityNET és az Ocean Protocol cégekkel tervezett egyesülés az ASI Szövetség létrehozása érdekében tovább fokozta a befektetői lelkesedést.

A szélesebb AI-piac emelkedő pályán van. Az Nvidia túlszárnyalta a Microsoftot és az Apple-t, hogy a világ legnagyobb vállalatává váljon piaci kapitalizáció alapján. Ez a pozitív hangulat jót tett az AI-fókuszú tokeneknek, mint a Fetch.ai (FET).

A piaci elemzők szerint a Fetch.ai (FET) ára 1,95 és 2,55 dollár között mozoghat az összeolvadás és az AI szektor általános emelkedő trendje miatt. A token jelenlegi ára 1,73 dollár, a kereskedési volumen pedig tartós befektetői érdeklődést tükröz.

Az elemzők úgy vélik, hogy a Fetch.ai (FET) tokenek ASI tokenekre történő átváltása további áremelkedést eredményezhet, mivel az ASI teszthálózat él, és a teljes összeolvadás hamarosan várható. Ez az egyesülés a Fetch.ai (FET), az AGIX (SingularityNET) és az OCEAN (Ocean Protocol) tokenek ASI tokenekre történő cseréjével egyszerűsíti és konszolidálja a piacot. Annak ellenére, hogy némi bizonytalanság van az egyesülés időzítésével és logisztikájával kapcsolatban, a hangulat pozitív marad.

Összegzés

A Fetch.ai (FET) jelentős kereskedési volumen- és áremelkedést tapasztalt a SingularityNET és az Ocean Protocol cégekkel való egyesülésre várva, hogy létrehozzák a Mesterséges Szuperintelligencia Szövetséget (ASI). Eközben a Minotaurus (MATURE) az előértékesítési szakaszában a résztvevőknek 80%-os árengedményt kínál az eredeti tokenre, és rengeteg lehetőséget biztosít arra, hogy a projekt potenciális sikeréhez hozzájáruljanak.

Weboldal: http://minotaurus.io/

Értesítések: https://t.me/minotaurus_official

Chat: https://t.me/minotaurus_chat

Twitter: https://twitter.com/minotaurus_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***