A volatilitás csúcsán a Cardano és Polygon közössége a Fezoo Exchange előértékesítését rohamozza

Az utóbbi időben tapasztalt korrekció közepette a kereskedők jelentős veszteségeket szenvedtek el, veszteségeik minimalizálása – vagy éppen fedezése érdekében – sokan a Fezoo előértékesítését választják. Ezt azutat választották a Cardano és a Polygon befektetői is, akik szerint a FEZ akár egy blue chip kriptovaluta is lehet a jövőben

Tovább esik a Cardano (ADA) árfolyama

Az elmúlt hetekben az ADA árfolyama szinte minden korábbi nyereségét elvesztette. Az ADA márciusban elérte a 0,78 dollárt, majd egy 28%-os értékvesztést könyvelhetett el. Az ADA árfolyama jelenleg 0,45 dollár, az elmúlt héten 11,50%-os csökkenést mutatott, ezzel még nem ért véget a korrekciós időszak.

A közelmúltbeli esést követően sok befektető megpróbálta elkapni a zuhanó kést és még időben kiszállni. Elengedő piacon töltött idővel ez kitapasztalható, a veszteségminimalizálás közben pedig új projekteket is sikerült felkutatniuk, melyek előértékesítési kampányuknak köszönhetően védve vannak a piaci bizonytalanságoktól.

Nem sok jó jut a Polygon-nak (MATIC) sem

A 2023 februárjában bekövetkezett kivezetések óta nem sikerült tartósan 1 dollár felett maradnia a MATIC-nak, melyet 2024 márciusában már 1,28 dolláron kereskedték. Ezt követően sok befektető kiszállt a projektből.

A jelenleg 0,70 dolláron forgó MATIC-ot sok bálna tartja, így ők az esést kihasználva újabb értékes készletekkel gazdagodtak. Az egyik legnépszerűbb Layer 2-es megoldás natív tokenje az elmúlt héten 4,4%-ot esett.

Az előző bikapiac egyik sztárja válaszúthoz érkezett, lassan dönteniük kell a befektetőknek, hogy merre tovább. Sokan új, magasabb potenciállal kecsegtető projektekre váltottak.

A Fezoo (FEZ) előértékesítése rendkívül meggyőző

A kriptovaluta piac egyik legújabb hiánypótló projektje rendkívül erős előértékesítési kampányt tudhat maga mögött. A Fezoo célja a kereskedők összekapcsolása globális szinten, mely csupán egy egyszerű regisztrációs folyamatot igényel. Ezt követően egy felhasználóbarát platformon gördülékenyen lehet kereskedni.

Más hagyományos tőzsdei platformokhoz képest a Fezoo rendkívül alacsony kereskedési díjakat és népszerű swap szolgáltatásokat kínál, mely nem szívja le a felhasználói jutalékokat sem. A Fezoo mindemellett botokat is biztosít, melyek algoritmikusan kereskednek és képesek másolni a tranzakciókat. A platform decentralizált irányítása révén a FEZ birtokosai javaslatokat tehethetnek és állást foglalhatnak a projektben végrehajtandó változtatásokkal kapcsolatban.

A FEZ tokenek előértékesítése jelenleg az első szakaszban tart, a tokeneket 0,013 dollárért szerezhetik be a befektetők. A korai tulajdonosok részesedést szerezhetnek a platform bevételeiből és számos VIP programban is részt vehetnek.

Tudj meg többet a Fezoo (FEZ) előértékesítéséről a weboldalukon itt.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***