Fizetési applikáció készül Dash felhasználók számára, egyre több helyen lehet majd Dash-sal fizetni

A Dash megállapodást kötött a CrayPay-jel. Hamarosan fizetési applikáció készül Dash felhasználók számára, amely lehetővé teszi 155 ezer amerikai kereskedőnél a Dash-sal történő fizetést.

Fizetési applikáció Dash felhasználók számára

A Dash hálózat által birtokolt Dash Befektetési Alap (DIF-Dash Investment Fund) nemrég befektetett a CrayPay-be, egy olyan mobil fizetési platformba, amely azonnali fizetések végrehajtását teszi lehetővé. Az applikáció használatával pénzvisszafizetés is jár a fizetések után több mint 150 ezer helyszínen. Ezzel összefüggésben a Dash kedden jelentette be a hírt, miszerint egyre több helyen fogják a Dash-t elfogadni, mint fizetési eszközt. A Dash Core Group és a CrayPay közötti megállapodás értelmében ugyanis a Dash felhasználók részére egy új verzió készül a CrayPay applikációjából. A felhasználók Dash-sal fizethetnek és Dash-ban is kaphatják a visszatérítést a vásárlások után 155 ezer amerikai kereskedőnél, valamint online is. A CrayPay jelenlegi kereskedelmi partnerei között olyan cégek is megtalálhatók mint az American Eagle, a Best Buy, a Domino’s és a Staples, valamint több mint 200 amerikai kiskereskedő és étterem is szerepel a listán.

Az együttműködés mindenkinek kedvező

Ryan Taylor, a projekt vezetője szerint a CrayPay tökéletes megoldást jelent a Dash felhasználók számára. A CrayPay applikációja nagyszerű vásárlási élményt nyújt, mivel a fizetés folyamata egyszerű és kényelmes. Továbbá rengeteg helyen elfogadják, mint fizetési módot. A CrayPay-jel való együttműködés nem csak azt jelenti, hogy a felhasználók több helyen tudnak majd Dash-sal fizetni, hanem sokkal több pénzt is meg tudnak spórolni, ha Dash-sal fizetnek. Ez annak köszönhető, hogy a Dash Network tranzakciós díjai alacsonyabbak. Így több pénzt lehet megtakarítani az új, Dash felhasználóknak készült alkalmazással, mint a már meglévő CrayPay applikáció használata során. Mindez arra ösztönözheti a felhasználókat, hogy egyre gyakrabban használják a Dash-t fizetéskor, valamint a kereskedők számára is vonzóvá teszi a kriptovalutával történő fizetést.

Marshall Greenwald, a CrayPay vezérigazgatója nagyon örül az együttműködésnek. Véleménye szerint a Dash az egyik legjobb megoldásnak ígérkezik arra, hogy azonnali és költséghatékony fizetési lehetőséget biztosítsanak a CrayPay platformon.

Kapcsolódó:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük