20%-kal nőtt a FLOKI ára, melyik mémcoin lesz a következő?

A mémcoin piac a reneszánszát éli, az önjelölt Dogecoin-gyilkos Folki Inu vezetésével. A coin 20%-os árfolyam-emelkedése az elmúlt héten újra felélesztette az érdeklődést a gyakran kiszámíthatatlan piac iránt. A befektetők megkérdőjelezik, hogy a Floki Inu sikere egyszeri esemény-e vagy egy nagyobb mémcoin-szezont jelez előre.

A Raboo (RABT) előértékesítése mindeközben a bevezetése utáni 100-szoros megtérülés reménye miatt vált ki ekkora érdeklődést.

A Floki Inu értéke 20%-ot emelkedett egy hét alatt

Az elmúlt héten a Floki Inu egyre népszerűbb lett. A FLOKI árfolyama május 28-ra 30,46%-kal emelkedett. A befektetői érdeklődés ennek a kiugrásnak köszönhetően megnőtt, de további aggodalmak merültek fel azzal kapcsolatban, hogy mi okozza a trend emelkedését. Az is kérdés továbbá, hogy a FLOKI képes lesz-e új csúcsokat elérni. A Floki Inu jelenlegi trendjének több magyarázata is lehet. Először is, a kereskedelmi aktivitás több mint 90%-kal nőtt május 27-28. között. Ez fokozott piaci részvételre és a befektetői bizalom erősödésére utal.

Másodszor, a Floki Inu teljesítménye most felülmúlja a szélesebb piacot, ami megmutatja a potenciálját.  Végül pedig a Floki Inu közössége továbbra is aktív és lelkes, ami a közösségi médián keresztül és a támogatás révén potenciálisan felhajtja az árfolyamot.

A Dogecoin árfolyama szerényen emelkedik

Bár a közelmúltban elhunyt Kabosu, a Shiba Inu kutya, aki a Dogecoin (DOGE) ihletője volt, a coin árfolyammozgása viszonylag visszafogott maradt. A Dogecoin jelenleg 0,16 dolláron áll, ami az elmúlt 24 órában 1,20%-os szerény emelkedést tükröz.

A Dogecoin ilyen visszafogott ármozgása szintén egy rejtély. A Kabosu halálát követő érzelmi megingás ugyanis potenciálisan felerősíthette volna a hangulatot, és ennek következtében az árfolyamot is. Vannak azonban pozitív jelek is a Dogecoin számára. A kereskedési volumen közelmúltbeli emelkedése a piaci aktivitás növekedésére utal, ami további ármozgások előjele lehet.

A Raboo előértékesítése bátorítja a befektetőket

A mémcoin térben egy új versenyző jelent meg, mégpedig a Raboo (RABT). Míg a Dogecoin (DOGE) és a Floki Inu voltak a mozgalom zászlóvivői, addig a Raboo a mesterséges intelligenciát (AI) kihasználva jelentős sikereket könyvel el az előértékesítése során.

Több magas rangú elemző a Raboo értékének 100-szoros növekedését jósolja 2024 második negyedévének végére. Ezt az előrejelzést az előértékesítés során összegyűjtött 1,5 millió dollár táplálja, ami meghaladja az előzetes várakozásokat.

A platform egy olyan világot kíván létrehozni, ahol a SocialFi, a MemeFi és a blokklánc egy helyen elérhető. Ez az innovatív projekt arra készül, hogy áthidalja a mémek és a digitális világ közötti szakadékot, kihasználva a mesterséges intelligencia erejét, hogy a mémcoin piacot előre lendítse.

Mi több, a platform a mémek rajongóinak interakciójára törekszik, ahol a felhasználók potenciálisan kapcsolódhatnak hasonló gondolkodású befektetőkkel. A megfelelő biztonság és átláthatóság biztosítása érdekében a Raboo okosszerződését a SOLIDProof szigorúan auditálta.

A Raboo „Post-to-Earn” platformja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pénzzé tegyék a közösségi média tartalmaikat, így az online kreativitásukat valós jutalmakká alakíthatják. Ne maradj le a Raboo forradalmáról, csatlakozz a közösséghez, és légy részese 2024 legizgalmasabb projektjének, amely idén akár 10 000%-ot is növekedhet!

Következtetés

Úgy tűnik, hogy a Raboo mesterséges intelligenciára való összpontosítása miatt közkedveltté vált a befektetők körében. A projekt mögött álló csapat az előértékesítés kezdeti áráról, 0,003 dollárról a harmadik szakaszra 0,0042 dollárra emelték a token árát.

Az előértékesítés miatt több befektető is szívesen diverzifikálja portfólióját. A korai részvétellel alacsonyabb árért vásárolhatsz, mielőtt a Raboo elérné a főbb tőzsdéket.

A Raboo előértékesítéséhez itt tudsz csatlakozni.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***