Fogadj a világbajnokság meccseire kriptovalutában

Miközben a sportvilág Katar irányába tart, ahol hamarosan kezdődik a világtörténelem egyik leglátványosabb futball eseménye, néhány szurkolót az a kérdés is foglalkoztat anyagilag, hogy melyik kapuban landol a labda?

Eljött az ideje a világ legnagyobb futballeseményének. Nemcsak látványos mérkőzéseket láthatunk, de egyben profitálhatunk is a futball iránti szeretetünkből, ha kriptovalutával fogadunk.

Miért érdemes kriptóban fogadni?

A 2022-es világbajnokság történelmi jelentőségű lesz, mivel ez lesz az első világbajnokság, amelyet az arab világban rendeznek, ami még egy ok arra, hogy fantasztikus élményben legyen részed ezen a télen.

Az online szerencsejátékok megadják azt az egyedülálló élményt, amire már régóta vágytál. Manapság az online szerencsejátékok még előnyösebbek, hiszen olyan választási lehetőségek állnak nyitva, amelyek még több potenciált és előnyt biztosítanak a szokásos fiat pénzekkel történő fogadásokkal szemben.

A kriptosportfogadók megváltoztatták a fogadások működését, még több izgalmat adva a játéknak. Íme néhány előny, ami a kriptofogadásokat jellemzi:

Teljes anonimitás: A fiat pénzzel történő fogadás számos buktatója közül az egyik az, hogy adataid látható válnak a kormányok által ellenőrzött mainstream pénzügyi intézményeknek, ami azt jelenti, hogy tárolhatják és felhasználhatják azokat. A kriptofogadásokkal azonban minden megváltozik, mivel nincsenek bankok, és a tranzakciókhoz sincs szükség a személyes adatokra.

Decentralizáció és biztonság: Mindenki olyan bolondbiztos rendszert szeretne, ahol kevesebb az emberi beavatkozás vagy hiba. A kriptovaluták esetében a közösség felel az egész rendszerért. Minden tranzakció védett a blokklánc használatával, amely önmagát működteti, és nem lehet manipulálni, ellentétben a fiat valutákkal, ahol a bankok sérülékenyek a hackertámadásokkal szemben.

Gyors tranzakciók: Nem kell órákat vagy napokat várnod arra, hogy kivedd a fiat-alapú fogadási oldalakon elért bevételed. Ezek a késések általában azért fordulnak elő, mert a bankoknak és a különböző szolgáltatóknak saját szabályaik vannak, mellette még az ünnepnapokon sem dolgoznak. Változtak az idők, mivel a kriptofogadásokkal, amelyek nonstop működnek, pillanatok alatt kiveheted a pénzed.

A 2022-es világbajnokság menetrendje

Ha kriptóval szeretnél fogadni a 2022-es világbajnokságra, akkor érdemes tudni, hogyan zajlanak majd az események.

A csoportkör november 20. és december 2. között kezdődik, mielőtt a 16 közé jutás várhatóan december 3-6. között zajlik majd.

A negyeddöntők december 9-én és 10-én kezdődnek, míg az elődöntőket december 13-án és 14-én rendezik. A harmadik helyért december 17-én játszanak a csapatok, egy nappal a döntő előtt.

Hogyan kezdjünk el fogadni kriptóban?

Íme a kriptóban való játék indításának lépései:

1. lépés. Végezz rövid kutatást a kriptókról

Rengeteg érme közül választhatsz – nézd meg a legnépszerűbbeket, és találd meg a számodra legmegfelelőbb érmét.

2. lépés. Vásárold meg a kívánt tokent

Miután kiválasztottál egy érmét, vásárolj belőle. A blockchain.com oldalon könnyedén vehetsz bármilyen tokent. Menj a “Ingyenes tárca nyitása” fülre, és regisztrálj. Miután ezt megtetted, lépj a “Vásárlás/eladás” fülre. Add meg a megvásárolni kívánt összeget és a választott kriptót.

3. lépés. Válasszon egy fogadóoldalt

Ehhez olyan fogadási platformokat kell keresned, amelyek széles kriptovaluta-kínálattal, sok fogadható eseménnyel és bőséges nyereményalapokat ígérő rendszeres promóciókkal rendelkeznek. Mindezek a jellemzők megtalálhatók az 1xBit oldalon. Az összes világbajnoki eseményre fogadhatsz, és részt vehetsz a kapcsolódó promóciókban, hatalmas nyereményalapokkal.

4. lépés. Regisztrálj és válaszd ki a használni kívánt tokent

Mindössze annyit kell tenned, hogy megadod az e-mail címed és egy jelszót az 1xBit-en történő regisztrációhoz. Miután ezt megtetted, válassz a több mint 40 elérhető token közül a kifizetéshez és befizetéshez.

5. lépés. Fogadj a 2022-es világbajnokságra

Készen állsz! Most már fogadhatsz a nemzeti csapatodra vagy kedvenc focistáidra, és kriptót nyerhetsz!

Mindent megkaphatsz az 1xBit-en

Az 1xBit világelső a kriptofogadások terén, mert már elég régóta a játékban van, és azt kínálja, amire szükséged van ahhoz, hogy növeld a bevételedet és jól érezd magad.

Üdvözlő bónusz: Az 1xBit üdvözlő bónusza hatalmas. Akár 7 BTC-t is ad, amint regisztráltál az első négy befizetésedre. Hogy még izgalmasabbá tegye a játékot, az 1xBit felajánl egy promóciós kódot BAZISBET néven, amellyel a regisztrációkor akár 125%-ra is növelheted a befizetési bónuszod!

Nagy választék: Az 1xBit valószínűleg támogatja kedvenc kriptoeszközeidet is, mivel az online sportfogadás több mint 40 kriptovalutát támogat.

Gyors tranzakciók díjmentesen: A kriptovalutával az 1xBit-en minden tranzakció fénysebességgel zajlik. A platform emellett nem számít fel díjakat, így mindent megtarthatsz, amit nyertél, és még többet is, ha részt veszel a versenyeken, ahol többszörös bónuszok várják a játékosokat.

A futball egyike azoknak a sportágaknak, amelyek mindenkit összehoznak, és a győzelem érzését adják.

Te is a győztesek közé kerülhetsz, ha a 2022-es világbajnokságra fogadsz az 1xBitnél kriptovalutával!

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***