Indonéz telekocsi cég csatlakozik a kriptopénz világhoz a FRAS COIN és CAR COIN kibocsátással

Sajtóközlemény: a Frasindo egy dinamikusan növekvő indonéz telekocsi cég, amely a Fras Coin utility token kibocsátással igyekszik forrást gyűjteni és megvetni a lábát a kriptopénz világban.

2018. január 30, Dzsakarta, Indonézia – A közelmúlt példátlan bővülése a blokklánc technológiai adaptáció és ICO-k terén néhány kivételesen innovatív ötletnek volt a táptalaja. És persze rengeteg kétes projektnek. A Frasindo dedikált csapata széleskörű kutatást végzett  a kriptopénzek terén és részletekbe menően próbál orvosolni pár, a piacot foglalkoztató kulcsfontosságú kérdést.

A kriptopénz piacot masszív volatilitás és a szabályozás teljes hiánya jellemzi; ez ösztönözte a Frasindo-t hogy egy olyan koncepcióval álljon elő, ami prioritásként kezeli a befektetők érdekeit és egyben védi a befektetett összegüket.

A Frasindo háttere

A Frasindo megoldása, hogy olyan tokent kínál a befektetőknek, amely mögött fizikai eszköz áll gépkocsik formájában. Ezek a járművek jelentik a Frasindo cash flowjának alapját. A vállalat rangos partnerségi megállapodást írt alá Indonézia domináns telekocsi vállalkozásaival.

A Frasindo gépjárműflottája elérhető az Uber, Grab és Go Car platformjain és internetes taxiként funkcionál. A Fras Coin értékesítéséből származó forrás segítségével a Frasindo növelni tudja gépjárműflottáját és további közösségi startup projekteket tud elindítani. A token mögött minden esetben egy fizikai eszköz áll és segítségével a cég további startup projekteket tud generálni, ahol a projektek mögött, újabb ‘bébitokenek’ fognak állnak, amit a Fras Coin tulajdonosok ingyen megkapnak.

A befektetők bizalmának megszerzése

Annak érdekében, hogy megkülönböztesse magát a többi tokenkibocsátótól, a Frasindo valós értékeken alapuló közösségi irányítást vezetett be, amely segítségével a befektetők valós átláthatóságot kapnak a projekt állásáról.

Miután a befektetők vásároltak a Fras Coin tokenből, lehetőségük lesz letölteni a Frasindo applikációt, amely segítségével 24 órás élő kamerás rálátást kapnak a Frasindo irodára, valamint követni tudják a GPS követővel felszerelt gépjárművek pozícióját, továbbá a fedélzeti kamera segíti a vezetők felügyeletét és ellenőrzését.

Segítségével a befektetők 24/7 követni tudják a Frasindo működését és expanzióját. A Frasindo egy szavazati mechanizmust is beépített platformjára mely segítségével a befektetők a saját ötleteiket elküldve organikusan részt vehetnek a vállalat terjeszkedésében, ahogy az a menetrend (roadmap) bővítési tervében fel lett tüntetve.

Ingyenes autókölcsönzés

A Frasindo az innovációban látja a sikerhez vezető utat és ennek érdekében következetesen építik és bővítik a változatos üzleti terveiket. A legfrissebb újítás az értékelési rendszer bevezetése amely sok szempontból hasznos és izgalmas lehet a befektetőknek.

A ‘Car Coin’ utalvány egy ilyen új jutalom a befektetőknek. A ‘Car Coin’ utalványok napi szinten kerülnek kiosztásra a Fras Coin tulajdonosok között akkor, ha bizonyos kritériumokat teljesítenek. A ‘Car Coin’ a következő előnyöket biztosítja:

  • ingyenes autóhasználat
  • ingyen sofőrők
  • ingyen túrák
  • ingyen szállás
  • ingyen étel
  • ingyen belépő (bizonyos eseményekre)

 Frasindo token értékesítés

A Fras Coin tokenek közösségi értékesítése 2018 február 15-én kezdődik és 2018 április 15-ig tart. Különböző mérető bónuszok lesznek elérhetők attól függően, hogy melyik közösségi értékesítésben vesz részt a befektető. 1 Fras Coin  értéke $0.14 USD amerikai dollár értékben lett meghatározva. A Fras Coin csapata ethereumot és bitcoint egyaránt elfogad.

Ha többet szeretnél tudni, vagy részt szeretnél venni a közösségi forrásgyűjtésben: https://www.frasindo.com/

Telegram: https://t.me/FRASINDO

CRYPTO.COM💳 – Használd a linkünket regisztráláskor és 50💲 jóváírásban részesülsz.

A csapat tagjai: https://www.frasindo.com/media/category/members/

A projekt fehér könyve: https://drive.google.com/file/d/1jWnP6nWK7omHNZZp4iUrhSAJu3BifGwt/view

Facebook: https://www.facebook.com/frasindo/

***Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.