Free Bitcoin (FREEBITCO.IN) bemutató | Ingyen bitcoin, lottó és HI-LO egyben

A Freebitco.in csap, vagy angolul faucet, a világ leglátogatottabb és legjobb bitcoin jutalmazási programjával rendelkező platform, ahol bárki tud bitcoint keresni a változatos funkciók segítségével. A freebitco.in oldalt méltán nevezhetjük a legjobb faucetnak a piacon, de emellett kínál pár olyan funkciót is, amelyek segítségével még több bitcoint tudunk felhalmozni és/vagy azt megtöbbszörözni. Az oldal kiválóra vizsgázott a problémamentes és pontos kifizetése révén. Felhasználók milliói tartják a legmegbízhatóbb bitcoin csapnak. Az alábbi útmutatóban megismerkedhettek a freebitco.in működésével.

Mit érdemes tudni a Freebitco.in csapról?

Röviden a Freebitco.in csapról

Az oldal 2013-ban rajtolt és alapvetően egy bitcoin jutalmazási platform. A freebitco.in a jutalmazási platformok alfája és omegája és több mint 94 millióan látogatták meg az oldalt 2018 decemberében (aktuális honlapadatok megtekinthetők itt). A freebitco.in platform fő profilja a regisztrált felhasználók bitcoinnal való megjutalmazása. Azonban ahogy teltek az évek, az oldal számos extra funkciót vezetett be. Ilyen például a bitcoin többszöröző (multiply BTC), a lottó (lottery) és a jutalompont (reward points) funkció.

A freebitco.in faucet különböző funkciói

Ahogy említettük, az oldalon számos módon lehet bitcoint keresni. Lássuk is hogyan.

1. Faucet

 • A freebitco.in alapvetően egy csap. A bitcoin csapok célja a felhasználók bitcoin jutalomban történő részesítése, amire a reklámbevételekből teremtik elő a bevételt. Az oldalon meghatározott időközönként tudtok bitcoin jutalmat kikérni.
 • Az oldal az egyik legmagasabb jutalommal rendelkező csap, ahol minden egyes órában maximum 200 amerikai dollárnak megfelelő bitcoin talál gazdára. A legkisebb kifizetés 0.002 USD, ami szintén tisztességes a többi kattintásért fizető (paid to click) oldalhoz képest.
 • A kikérést óránként egyszer lehet megejteni, azaz naponta 24 alkalommal.
 • Az alábbi képen látható a kikérés menete.

 • A bitcoin jutalom kikéréséhez be kell írni a captchát és a ‘Roll!’ gombra kattintani. A felhasználói fiókod korától és a kikérés gyakoriságától függően maximum 200 amerikai dollár értékű bitcoint kaphatsz óránként.
 • Mivel a bitcoin nagyon volatilis a bitcoin érték másodpercenként változik a BTC/USD aktuális árfolyamának függvényében, de az USD ekvivalens minden esetben 0.002 és 200 dollár között van.
 • Miután rákattintottál a ‘Roll!’ gombra, egy felugró üzenetben látod hogy mennyi bitcoint kaptál és az összeg automatikusan jóváíródik a számládon.

 • Minden kikérés alkalmával a regisztrált felhasználó kap kettő ingyen lottót (lottery ticket) és alapesetben 4 jutalompontot (reward point) amit később magyarázunk el.
 • A felhasználók nyerési esélye egyenesen arányos a kikérés gyakoriságával. Minél gyakrabban használod, annál nagyobb az esélyed, hogy nagyobb bitcoin összeg üti a markodat.

BTC többszöröző (BTC multiplier)

 • A BTC többszöröző új szintre emeli a csapot. A felhasználók a funkcióval megtöbbszörözhetik a bitcoinjaikat egy valószínűsíthetően tisztességes HI-LO (kisebb-nagyobb) játékkal.
 • A játékhoz ki kell választani a tétet és megtippelni, hogy nagyobb (HI) vagy kisebb (LO) lesz az eredmény. Attól függően hogy eltalálod vagy sem, egy üzenet látsz az eredményről.

 • A platform minden 0.00000500 megjátszott bitcoin után automatikusan jóváír egy lottójegyet és 4 jutalompontot.

Lottó (Lottery)

 • A freebitco.in lottóval akár 3 bitcoint is nyerhetsz. A platform hetente sorsol amiben minden regisztrált felhasználó automatikusan részt vesz.
 • Amikor bitcoin jutalmat kérsz ki akkor a platform automatikusan jóváír 2 lottójegyet a számládon és 1 jegyet minden általad közvetített felhasználóért. A felhasználók vehetnek is jegyet az egyenlegükön rendelkezésre álló bitcoinból.

Jutalompontok (Rewards)

 • Freebitco.in csap jutalompontokat ad az ingyen bitcoinok, a bitcoin többszöröző és a közvetítői teljesítményért cserébe.
 • A jutalompontokat okostelefonra, bitcoin USB tárcára, okosórára, ajándékkuponokra, bónuszokra stb. lehet beváltani. Közvetítőként (refer) még több jutalompontot tudtok gyűjteni.

Közvetítői program (Refer)

 • A közvetítői program a freebitco.in egyik legfontosabb funkciója. Az ilyen reklámból élő oldalak közvetői funkció nélkül nem tudnák fenntartani magukat ugyanis a bitcoin jutalmakhoz, lottóhoz és a többi nyereményhez folyamatosan növekvő látogatószámra (ergó bevételre) van szükség.
 • A freebitco.in csap közvetítői programja 50% jutalékot fizet minden beajánlott felhasználó által kikért bitcoin jutalom után és 0.25%-ot az ajánlott felhasználó bitcoin többszöröző játéka során elért nyereménye után.
 • Minél több személyt szervezel be, annál több közvetítői díjban részesülsz.

Kamatkifizetés (Earn BTC)

 • A freebitco.in a 30 000 szatosi (0.00003 BTC) feletti egyenlegre már éves kamatot is fizet. Az éves kamat összege jelenleg 4.08% és 25%-ot fizet a közvetítői jutalék útján kifizetett kamatok után is.

Kifizetési feltételek

A freebitco.in faucet híresen pontos a kifizetéseknél. A kifizetéseket vasárnaponként dolgozza fel és fizeti ki a felhasználó által megadott bitcoin címre.

A minimális kifizetési összeg 0.00030000 BTC és a ‘Withdraw’ gombra kattintva kezdeményezhető. Választhatunk az automatikus kifizetés (‘auto’), az azonnali (‘instant’ – magasabb tranzakciós költségek) és a lassú (‘slow’ – legolcsóbb) között.

A freebitco.in csap előnyei

 • A platform az egyik legnagyobb kifizetésű bitcoin faucet.
 • Az oldal legitim, megbízható és népszerű már 2013 óta.
 • Miután a Google Ads beszüntette a bitcoin csapok támogatását, számos faucet húzta le a rolót vagy csökkentette negyedére a kifizetések összegét, mert nem tudta kitermeli a jutalmakat. Nem így a freebitco.in, ami már 2013 óta bővülő funkciókkal és barátságos feltételekkel működik. Ez is tovább növeli az oldal megbízhatóságát és stabilitását.
 • Mindig időben fizet. Egyszer sem fordult elő hogy nem fizettek.

Hogyan tudsz regisztrálni?

Hogy ingyen bitcoin jutalomban részesülj, regisztrálnod kell.

A regisztrációs űrlapon (‘sign up’ gombra kattintva a főoldalon) add meg az email címed és egy jelszót.

Írd be a captchát és kattints a ‘sign up’ gombra. Kapni fogsz egy megerősítő üzenetet, ahol rá kell kattintanod a linkre a felhasználó fiókod aktiváláshoz.

Meg kell adnod a bitcoin címed ahova a kifizetések mennek. Amennyiben még nem rendelkezel bitcoin címmel, itt többet megtudhatsz arról, hogyan tudod a bitcoinod tárolni.

Reméljük sokaknak segítünk elindulni és ahogy egyre értékesebbé válik a bitcoin, úgy értékelődik fel a legkisebb egysége is a szatosi (1 BTC = 100 000 000 szatosi).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük