A Genius Estates a blokklánccal forradalmasítja az ingatlanbefektetést

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A Genius Estates örömmel jelenti be az új építésű ingatlan-befektetési platformjának tokenértékesítését, amellyel a tervek szerint átalakítja az emberek ingatlantulajdonról alkotott nézeteit és teremt életre szóló lehetőségeket.

A hónap elején indított Genius Estates platform a tokenizálás révén újból feltalálja az ingatlanbefektetést. Az ingatlantulajdon fragmentálásával tokenizálás révén a projekt lehetővé teszi a befektetők számára, – azoknak, akik nem rendelkeznek elegendő tőkével vagy nem szeretnének az adminisztratív velejárókkal foglalkozni -, végre lehetőséget kapnak arra, hogy részesei legyenek a 21. század virágzó ingatlanpiacainak.

Ingatlantulajdon egyszerűen és elérhetően

Az egyéni befektetőt szem előtt tartva kialakított Genius Estates platform kétéves gondos tervezés eredménye, és olyan csúcstechnológiát integrál, amely csak a blokklánc-szoftverfejlesztés fejlődése révén vált lehetővé.

A Genius Estates célja, hogy hozzáférést biztosítson a kisbefektetőknek az ingatlanból származó nyereségekhez azáltal, hogy egy tulajdonjogot reprezentáló tokent generálnak egy kiválasztott ingatlanra vagy ingatlankosárra. Idővel, ahogy az ingatlanok értéke emelkedik, a mögöttes token értéke is növekedik, így biztosítva folyamatos passzív jövedelemforrást a tokentulajdonosok számára. A platformfelhasználók egyben osztalékot is kapnak az ingatlanbérleti díjak beszedéséből, arányosan szétosztva a tokentulajdonosok között.

Mivel a befektetők teljes ellenőrzést kapnak a tokenjeik felett, szabadon rendelkezve, a tokeneket akár értékesíthetik is a szabadpiacokon más kriptókért vagy forintért, euróért, dollárért cserébe.

Elköteleződés a fenntartható fejlődés mellett

A Genius Estates alapítóit a „hosszú távú vagyonteremtés lehetővé tételének” víziója vezérli bárki számára. A blokklánc decentralizált jellege lehetővé teszi számukra, hogy megosszák ezt a víziót gyakorlatilag bárkivel világszerte: legyen szó bármilyen szakmai háttérről vagy életmódról. Kiemelik, hogy a Genius Estates nem csak egy befektetési platform, hanem esély is arra, hogy tagjai legyenek hasonló gondolkodású személyek közösségének, akiket a növekedés, a tapasztalat és az ingatlanpiaci tőke kiaknázásának célja köt össze.

Az értékesítésre kerülő Genius Estates token a Genius Dunrovin (GEDUN) nevet viseli és a Polymath blokklánc hálózatin fog futni. A Polymath egy decentralizált szoftverprotokoll, amelyet kifejezetten olyan projektekre terveztek, mint a Genius Estates platform is.

Az alapítók a GENiUX ICO-jukkal kapcsolatban is közelmúltbeli sikerekről számolhatnak be, mivel az indulást követő első napokban már 187 000 dollárt sikerült összegyűjteni.

A Genius Estates a Genius Estates OU, Észtországban bejegyzett vállalat terméke, székhelye Tallinnban található. Ha többet szeretne megtudni a Genius Estates-ről, a közelgő token értékesítésről és annak sajátosságairól, látogasson el a projekt honlapjára.

***Figyelem! Ez az írás egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése, valamint pénzügyi szakember véleményének kikérdezése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***

Guest Post

I #HODL BTC to survive Apocalypse.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.