Abszurd: Jön a George Floyd Token (FLYD)

Új token kibocsátását tervezik az Amerikában zajló tüntetők megsegítésére “George Floyd Token” néven. 

A FLYD nevű ERC-20 Ethereum alapú token hamarosan piacra kerülhet, mellyel az Egyesült Államokban zajló tüntetések támogatását szeretnék megkönnyíteni. George Floyd halálának körülményeit minden bizonnyal mára senkinek nem kell bemutatni, az eset után 10 nappal már az egész országban tüntetések zajlanak a témában. Mindeközben valakik úgy gondolták a helyzetet egy új token kibocsátásával tudják a leginkább támogatni. A tokenkibocsátásból befolyó összegnek egy részét az áldozat családjának adják át és a Black Lives Matters mozgalmat támogatják. A fennmaradó összegből pedig a tüntetőket és azokat szeretnék támogatni, akiket a kormány vagy a rendőrség révén igazságtalanság ért.

A projekt oldala szerint az Uniswapon keresztül lehet Floyd Tokent vásárolni és három airdropra kerül sor kerül a napokban, június 4-én, 5-én és 6-án magyar idő szerint délután 14 órakor. Összesen 612 millió token kerül majd forgalomba. A projekt fehérkönyve azonban csak június 6-ára készül el, ezért érdemes egyelőre fenntartása kezelni a projektet. Főleg, mivel az airdropra már a fehérkönyv megjelentése előtt sor kerül.

Inkább könyveljük el egy scam-gyanús projektnek, ami az USA-ban zajló felfordulást kívánja kapitalizálni nem túl ízléses módon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük