Iszkolnak a süllyedő hajóról a Smart Crypto Note átverés hirdetői

Korábban nem egyszer felhívtuk az Olvasóink figyelmét egy Magyarországon terjedő, hamisítatlan piramisjátékra, a Smart Crypto Note-ra, mely a Bitcoin és a blokklánc technológia körül kialakult felhajtásra alapozva utaztatja jövőbeni kárvallottait Görögországba. Nyaraltatni nem bűn, az viszont annál inkább, hogy a direkt marketinggel, közvetítők révén terjedő Smart Crypto Note cég váltóit, a pénztechnológiai innováció köntösébe bújtatva, megtévesztően árulják a kispénzű befektetőknek, nyugdíjasoknak.

Blokklánc nincs, valós teljesítés a befizetett milliók mögött nincs, innováció meg főképp. Csak vannak bitcoinban fizető befektetők, akik cserébe kapnak egy virtuális irodát benne különféle váltókkal. Körülbelül annyit jelent, mintha egy Word szövegszerkesztőbe begépelnénk, hogy Smart Crypto Note: 10 000 darab és kész. Ezért fizetnek a gyors meggazdagodás reményével megszédített emberek.

Egyik prominens képviselője volt a projektnek Vezér-Szörényi László, a magát “nemzetközileg ismert és elismert pénzügyi és kriptoszakértőnek” valló közszereplő is, aki úgy tűnik besokallt a napokban. A CoinColors friss cikkében ugyanis arról ír, hogy befejezte karrierjét a Smart Crypto Note-nál és rejtélyes körülmények között távozik.

Már tűnnek el a Vezér-Szörényi jelenlétére utaló nyomok a Smart Crypto Note oldaláról | Forrás: CoinColors

Hogy pontosan mi vezetett a döntéséhez, az a CoinColors cikkéből kiderül, mi korábban már megírtuk véleményünket a csaló bandáról. A következtetéseket mindenki maga vonja le.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.