A GoMining új megközelítést vezet be a bányásztársadalom számára

A GoMining, a Bitcoin bányászati vállalat egyedülálló megközelítést mutatott be a Bitcoin bányászati teljesítményének tokenizálásához az NFT-ken keresztül, és új logikát mutatott be a digitális bányászok számára a The Mine Box nevű kollekciója részeként. Ez a közelmúltbeli kiadás lehetővé teszi a GoMining felhasználók számára, hogy az NFT-k előállításának az idején, egymástól függetlenül hozzárendelhessék digitális bányászaik bányászati teljesítményét és energiahatékonysági adataikat. Ez azt jelenti, hogy bármely új digitális bányász felruházhatóvá válik egy adott mennyiségű bányászati energiával. Az energia 1-től 5000 TH/s-ig terjedő számítási kapacitást jelent. A The Mine Box kollekciókból újonnan generált bányászok három energiahatékonysági opció közül választhatnak, ezek a 35 W/TH, a 28 W/TH és a 20 W/TH. A mutatók a mai napon elérhető maximumra értendők.

A bányász indulási mutatónak kiválasztásánál a maximális kényelem érdekében a felhasználók hozzáférhetnek egy felhasználóbarát, algoritmikus kalkulátorhoz, mely a korábbi adatok alapján képes becslést adni a digitális bányász várható jövedelmezőségéről. Az 1 TH/s-os árképzés logikája nem változott, a költségek a berendezések piaci árától függenek. A megjelenéskor egy alap 1 TH/s-os csomag ára 22,99 dollár.

A technikai változtatások mellett a Go Mining a The Mine Box kollekció megjelenésével jelentősen kibővítette az NFT-k gyűjthető komponenseit. A digitális bányászok vizuális megjelenését ma már szabványos jellemzők, például ház, hűtők, gombok, matricák és egyéb tárgyak generálják különböző ritkasági szintekkel, így minden NFT egyedivé válik, mely a további érdeklődésfokozás szempontjából jelentőséggel bírhat. Összességében a The Mine Box kollekció nyolc különböző tulajdonsággal írható le, melyek három előfordulási kategóriába sorolhatók be: nem gyakori (5%), ritka (1%) és legendás (0,1%). Az NFT végső megjelenése véletlenszerűen kerül összeállításra a vásárláskor.

A Go Mining NFT kollekciójának egyik legfontosabb jellemzője, hogy a vásárlás után a tulajdonságok frissíthetők. A teljesítmény és az energiahatékonyság javítása a költséghatékonyság szempontjából fontos, mely a hasonló tulajdonságokkal rendelkező eszköz teljesítményét képes reprodukálni az elsődleges és másodlagos piacon. A számítási teljesítmény és az energiahatékonyság növelése így lehetséges, a felhasználó saját maga választhatja ki a kívánt, egyedi beállításokat vagy választhatja a sztenderd frissítési funkciót.

Mint minden, a GoMining által kínált NFT kollekció esetében, úgy most is a fizetési metódusok skálája széles. A The Mine Box kollekcióból származó eszközök és frissítések vásárlására lehetőség van bankkártyával vagy SBP-n keresztül is, de elfogadott a GOMINING token vagy az USDT stablecoin is. A GoMining NFT kollekciói az OpenSea-n is vagy a GoMining másodlagos piacán is kereskedhetők, ami jelentősen növeli a likviditást.

A The Mine Box kollekcióval bemutatott friss generációs mechanika mellett a GoMining a közelmúltban bejelentette integrációját a Toncoin (Telegram) blokklánc hálózattal. A partnerség részeként GoMining Whales néven külön gyűjtemény jelent meg, mely 5000 kiemelkedő, bálnás NFT-t tartalmaz. A GoMining az első olyan vállalat, mely a TON hálózaton vert NFT-n keresztül Bitcoin bányászati funkciót tesz lehetővé. A projekt igazgatótanácsának legutóbbi nyilatkozata szerint a GoMining most más blokkláncokkal is, mint például a Solanaval is együttműködést készít elő.

Tudj meg többet a GoMining-ről és az NFT-bányászatról, tekintsd meg a Trustpilot-on vagy a mobilalkalmazás-áruházakban közzétett felhasználói véleményeket. A platform asztali változatban és kényelmes, mobilalkalmazáson keresztül is elérhető, mely letölthető az AppStore-ból és a Google Play áruházból is.

Röviden a GoMining-ról

A GoMining egy globális Bitcoin-bányászvállalat, mely kilenc adatközponttal rendelkezik világszerte. A kriptoiparban szerzett több, mint 6 éves szakértelmét kihasználva a GoMining zökkenőmentes globális hozzáférést biztosít a naponta elérhető Bitcoin-bányászjutalmakból a GoMining NFT-ken keresztül, mely támogatja a valódi számítási teljesítményt.

A GoMining NFT-kről

A GoMining virtuális bányász NFT kollekciója mögött valódi számítási teljesítmény található, mely 1-től 5000 TH/s-ig terjed az NFT-k szintjétől függően. Minden NFT egyszerűen fejleszthető mind a számítási teljesítmény, mind az energiahatékonysági jellemzők tekintetében. Ezáltal a tulajdonosok mindössze néhány kattintással méretezhető teljesítményről tudnak dönteni.

Az NFT birtoklásáért járó Bitcoin-bányászjutalom a tulajdonosi választás szerint naponta kikérhető bármilyen tárcára.

A GOMINING tokenről

A GoMining ökoszisztéma natív tokenje, a GOMINING, az Ethereum (ETH) és a Binance Smart Chain (BSC) blokkláncokon egyaránt elérhető. A token számos tőzsdén listázásra került, így kereskedhető többek között a Gate.io-n, a Bitfinex-en, a Bitget-en, a MEXC-n vagy az Uniswap-on is.

A GOMINING különféle alkalmazáson belül fizetésekre, például NFT-k vásárlására és fejlesztésére használható, valamint 10% kedvezményt biztosít az áramdíjakból.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***