Gond nélkül indult a Terra Luna 2.0, ezek a tőzsdék támogatják

Útjára indult a Terra 2.0 blokklánc. Összeszedtük azokat a váltókat, amelyek támogatják a LUNA airdrop-ot.

A Terra új blokkláncának várva várt indulása tegnap reggel történt és eddig minden a tervek szerint halad. A hálózat legenerálta a genezis blokkot és a következő hetekben további funkciókat élesítenek rajta.

A Terra a hírt a Twitterén jelentette be:

Az új Terra blokklánc 1. blokkja (“Phoenix-1” láncazonosítóval) hivatalosan is generálásra került 2022. május 28-án 06:00 (08:00 magyar idő szerint) UTC-kor!

A Terra fejlesztői azt is felfedték, hogy a felhasználók jelenleg „több dolgot” képesek  végrehajtani a likvid LUNA tokenjeikkel, például stakelhetik a számukra megfelelő validátoraiknál, jutalmakat szerezhetnek, illetve részt vehetnek az irányítási döntésekben.

Egy fontos információ minden LUNA tulajdonos számára: ez egy új blokkláncon került bevezetésre és ezért a régi láncon futó dappok nem kompatibilisek vagy újra kell az újon indítani.

De ami ennél fontosabb, hogy hol tudnak a befektetők hozzáférni a LUNA airdrophoz, melyik centralizált váltók támogatják?

Nos, több ismert platform is bejelentette már az új lánc támogatását, köztük a legnagyobbak is, mint a Binance, KuCoin, Kraken, Huobi, FTX, Bitfinex, GateIO, ByBit, Nexo és így tovább.

Szintén fontos kiemelni: a tulajdonosok most csak az airdrop egy hányadát kapják meg, a többit zárolásra kerül.

Az első kereskedési napját a rebootolt LUNA token meglehetősen vegyesen kezdte, a cikkíráskor már 73%-ot vesztve értékéből ~5 dollár körül kereskedik.