Gyümölcsöző partnerkapcsolat született az AC Milan és a BitMEX között

Az olasz futballóriás, az AC Milan egyesítette erőit a népszerű kriptovaluta váltóval, a BitMEX-szel.

A BitMEX együttműködik az olasz Serie A kiemelkedő csapatával, AC Milannal, és a futballcsapat hivatalos támogató és kereskedelmi partnere lesz.

Az augusztus 10-i bejelentés szerint a BitMEX és az AC Milan többéves partnerséget írt alá, amely után a tőzsde kettős szerepet fog kapni. Először is, a váltó lesz a csapat elsőszámú hivatalos szponzora, ami azt jelenti, hogy minden játékos mezén látható lesz a BitMEX logója. Ezen túlmenően minden olyan versenyen jelen lesz, ahol az AC Milan játszik – beleértve az olasz bajnokságot, illetve az UEFA Bajnokok Ligáját is.

A Rossoneri, azaz a piros-fekete eSport-csapata, becenevén az AQM is ugyanezt a márkajelzést fogja viselni.

A BitMEX szerepe ebben azonban még nem fog kimerülni, ugyanis a tőzsde lesz az AC Milan hivatalos kriptopénz-kereskedelmi partnere is. A klub szurkolótábora exkluzív ajánlatokat vehet majd igénybe a kriptováltó felületén.

“Nagy örömmel üdvözöljük a BitMEX-et, mint fő partnert a Rossoneri családjában. A piros-fekete mezünk nem csak olyasmi, amit a játékosaink viselnek a pályán, hanem azt is jelképezi, hogy kik vagyunk, illetve megtestesíti a világszerte több mint 500 millió AC Milan szurkoló szenvedélyét. Ez egy igazán izgalmas partnerség, és egy nagyszerű utazás kezdete mindkét márka és a szurkolók számára is” – nyilatkozta Casper Stylsvig, az AC Milan bevételi igazgatója.

A BitMEX logó először augusztus 23-án lesz látható a csapat mezén, amikor az AC Milan Genovában a Sampdoria ellen kezdi meg a Serie A következő szezonját. Hazai pályán Ibrahimovic csapata a Cagliari ellen lesz először az új felsőben látható.