Ha beesne a piac, ezek az altcoinok a víz felszínén maradhatnak

A Bitcoin volatilitása közepette egyes altcoinok akár biztonságos menedékeszközökké is válhatnak. Az elemzők azonosították azokat az altcoin versenyzőket, amelyek ellenállónak bizonyulhatnak a piaci ingadozásokkal szemben. Ahogy a 2024-es emelkedő trend tovább folytatódik, a befektetők számára kulcsfontosságúvá válhat annak megértése, hogy mely érmék nyújthatnak majd stabilitást hosszútávon. Szakértői elemzéseket kell lefolytatni az altcoinok kiválasztásakor, hogy olyanok mögött tegyük le a voksunkat, amelyek átvészelhetik a jelenlegi piaci körülményeket is.

A BlastUP előértékesítése folytatódik, a Blast ökoszisztéma első indítópultja már elérhető!

A BlastUP egy úttörő indítópult a Blast, a legmodernebb Layer 2 blokkláncon, amely hihetetlen gyorsan elérte az 1 milliárd dolláros összértéket mindössze 35 nap alatt. A sikerre is jó kilátásokkal rendelkezik a BlastUP, hiszen néhány hét alatt már 4,6 millió dollár forrást gyűjtött össze, felkeltve a korai befektetők figyelmét.

A BlastUP mottója: „Növekedj gyorsabban, keress többet”. Ennek az indítópultnak az elsődleges célja, hogy csökkentse a belépési korlátokat a blokklánc startupok előtt, biztosítva, hogy már a kezdetektől felkészültek legyenek a sikerre.

A BlastUP token, a platform egyik sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO-indításokhoz, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Növekedj gyorsabban és keress többet a BlastUP segítségével! <<

A BlastUP token tulajdonosok olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint az Airdrop-ok, a különleges jutalmak az IDO-k során és lehetőségük nyílik arra, hogy kamatokat szerezzenek a staking segítségével.

Ahogy a BlastUP előretör az altcoinok között, továbbra is elkötelezett marad amellett, hogy egy globális központot hozzon létre a Blast közösség számára, amely támogatja a korai szakaszban lévő induló vállalkozásokat. A BlastUP egyre rohamosabban hódítja meg az ökoszisztémát, ami a rendszer minden résztvevője számára hasznos lehet.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed. A terv tartalmazza az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését, tovább gazdagítva az ökoszisztéma lehtőségeit.

>> Csatlakozz MOST a BlastUP előértékesítéshez, hogy kiaknázhasd a korai befektetőknek járó előnyöket <<

Solana: legutóbbi viselkedése kihat a jövőbeli kilátásaira

Jelenleg a Solana ára 118,70 és 184,63 dollár között mozog. Az elmúlt hét és elmúlt hónap során az érme ára 26,74%-kal, illetve 27,49%-kal csökkent. Az elmúlt hat hónapot tekintve azonban az ár lenyűgöző emelkedést produkált, amikor az árfolyam 465,48%-kal emelkedett. Ez a vegyes tendencia azt sugallja, hogy a SOL most korrekción megy keresztül az erős felfelé ívelést követően. Az olyan mutatók, mint a 43,04-es relatív erősségi index (RSI), arra utalnak, hogy nem tartózkodik most sem a túladott sem pedig a túlvett területen az árfolyam.

A SOL jövőjének előrejelzéséhez az optimizmus és az óvatosság gondos keverékére van szükség. Tekintettel a hat hónapos emelkedésre, lehet még növekedési lehetőség az altcoinban, ez esetben a következő lépés a 217,68 dolláros ellenállás megcélzása lesz. Ha a pozitív hangulat fennmarad, akár a második ellenállási szintet is tesztelheti majd az árfolyam 283,61 dolláron. Ezzel szemben egy esés a 85,82 dolláros támasz szint alá előhozhatja a medvepiaci forgatókönyveket. A befektetőknek tehát most érdemes figyelniük a piacot, hogy a SOL melyik irányba irányba indul majd meg.

Toncoin: a remény egyensúlya az óvatossággal

A Toncoin árfolyama vegyes mozgásokat tapasztalt az utóbbi időben. A jelenlegi ártartomány 5,29 és 7,98 dollár között húzódik. Az elmúlt héten mintegy 4%-ot esett az ár. Egy hónapra visszatekintve azonban több mint 72%-kal nőtt a TON ára, hat hónap alatt pedig közel 198%-kal emelkedett az árfolyam. Az árak most nincsenek erős mozgásban – sem impulzív, sem korrekciós mozgás nem tapasztalható, inkább egy tartományon belül mozog az árfolyam.

A TON árának előrejelzése ezért most bonyolult lehet. Egyes jelek a növekedés felé mutatnak – az ára sokat emelkedett az elmúlt hat hónapban és a múlt hónapban is. A múlt heti áresés azonban azt sugallja, hogy a befektetők nem reménykedhetnek túlságosan most egy felpattanásban. 9,18 és 11,87 dollár a legfontosabb szint, amelyekre figyelni kell egy esetleges emelkedés során, míg 3,81 és 1,12 dollár lehetnek azok a támasz szintek, amelyek alá szúrva tovább eshet a TON ára.

XRP: kiegyensúlyozott kilátások

Az elmúlt héten az XRP ára meredeken, több mint 20%-kal esett, míg a havi időkeretet tekintve közel 19%-os emelkedést láthatunk. Hat hónapra visszatekintve a változás azonban minimális, éppen a nulla felett van a hozam. Jelenleg az árfolyam 0,41 és 0,62 dollár között ingadozik. A mutatók azt sugallják, hogy az XRP esetleg elmozdulhat a közelmúltbeli csökkenő trendből, azonban egyelőre egy lehetséges új irányra vár az altcoin ára.

Az XRP jelenlegi helyzetét figyelembe véve a legközelebbi ellenállási és támasz szintek 0,74 dolláron, illetve 0,31 dolláron állnak. A technikai mutatók értékelése, mint például az RSI 47 ponton áll, ami semleges lendületet sugall, azaz sem túlvett, sem túladott. Azonban a 63 pontos sztochasztikus RSI a pozitívabb hangulat irányába hajlik.

Következtetések

Egy olyan piacon, ahol a Bitcoin lefelé irányuló nyomással néz szembe, a SOL SOL Price SOL Price és az XRP XRP Price XRP Price alacsonyabb rövid távú növekedési potenciállal rendelkezik. Az altcoinok közül a TON is egy hasonló kategóriába tartozik, szerény biztonságot, de korlátozott fellendülést kínál. Ezek közül a tokenek közül kiemelkedő projekt lehet a BlastUP, amely a tágabb Blast ökoszisztémára épít és amely az elemzők szerint nagyobb növekedési potenciállal rendelkezik. A BlastUP erőssége az innovatív koncepciójában rejlik, amely jól rezonál a jelenlegi piaci fázissal. Ez azt sugallja, hogy a folyamatban lévő emelkedő trend során akár felülmúlhatja altcoin társait is.

Web: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***