Haasbot bemutató: kereskedési robot a kriptopénz piacokra

  • 22
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A kriptopénz piacokat már a kezdetek óta a hirtelen és gyors ármozgások jellemzik. A pusztán emberi fifikára és manuális kereskedelemre hagyatkozó traderek könnyen pórul járhatnak, így érdemes néha automatizált kereskedési megoldásokat bevetni. A cikkben a Haasbot kereskedőrobotot mutatjuk be.

A Haasbot segít profitálni az arbitrázs lehetőségekből

A Haasbot az egyik legismertebb és elismertebb algoritmikus kereskedési szoftver a piacon. Több száz kriptóval tud kereskedni extra díj vagy volumenkorlát nélkül. A legtöbb ismert tőzsdén használható: Binance, Kraken, Huobi, Coinbase Pro, Bitstamp és Poloniex tőzsdén is, hogy párat említsünk. Segítségével ki lehet használni a tőzsdék közötti árfolyam különbségeket.

A kereskedési botot a Haasonline fejlesztette ki úgy, hogy könnyen testre szabható és fejlesztőbarát legyen. A legfontosabb technikai indikátorok többsége elérhető rajta, mint az RSI, MACD és Fibonacci is. Mellette magas fokú biztonságot és letétvédelmet is kínál, amit tovább lehet finomítani kijelölt időperiódusokra.

A platformon konfigurálni lehet a kezelőfelületet is, hogy gyorsan követhetőek legyenek a kereskedési robotok teljesítményei. Az automata funkció segítségével önjáróvá tehetők a kereskedési stratégiáik amiket a nap 24 órájában automatikusan végrehajt a robot. A botok historikus és valós idejű adathalmazon is képesek visszatesztelni.

Persze a Haasonline se jön ingyen. Elő lehet fizetni három hónapra, hat hónapra és 12 hónapra is három kategóriára osztva Beginner (kezdő), Simple (egyszerű) és Advanced (haladó) csomagok. A három hónapos kezdőcsomag például 0.028 bitcoinba kerül a jelenlegi piaci árfolyamok mellett. 10 különböző Haasbotot jelent, 11 biztosítást, 10 védelmi funkciót és több mint 20 indikátort. Segítségével korlátlan számú kereskedést lehet végrehajtani 22 tőzsdén.

Ha ki szeretnétek próbálni a robotot, keressétek fel a Haasonline oldal.

Többet szeretnél megtudni a kereskedési robotokról? Olvasd el az útmutatókat.

Kövess minket Facebook, Instagram és Twitter oldalainkon, hogy mindenről percre pontosan értesülj.😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.