Hamarosan megduplázzák az OP tokenek kínálatát; milyen hatással lesz ez az árfolyamára?

Az idő előrehaladtával a Layer 2-es skálázási megoldásokat kínáló hálózatok egyre nagyobb teret hódítanak meg, mivel olyan jelentősnek mondható digitális eszközökhöz kínálnak megoldásokat, mint mondjuk az Ethereum. Emellett ezek a hálózatok új technológiák innovációját is inspirálták, amelyek szépen lassan átformálják a kriptovaluták világát.

Az Optimism, az Ethereum skálázhatósági megoldása hamarosan megduplázza az OP tokenjeinek a kínálatát, ami nemvárt hatással lehet az árfolyamát tekintve. Azonban az olyan szereplők, mint az Avorak már majdnem elérte a teljes kínálatot, és a projekt szilárdan tud állni a kriptovaluták piacán.

Az Optimism bemutatása

Az Optimism egy Ethereum Layer 2-es skálázási megoldás, amelyet a hálózat skálázási kihívásainak megoldására indítottak el. Ennek révén a platform gyorsabb tranzakciókat tud véghez vinni alacsonyabb díjak mellett.

Az Optimism nemrégiben bejelentette, hogy meg szeretné duplázni az OP tokenjeinek kínálatát. A tervek szerint több mint 386 millió OP token kibocsátását hajtaná végre, ami a teljes kínálat 9%-át jelenti. Míg az Optimism és a hozzá hasonló hálózatok a kínálatuk megduplázására törekszenek, eközben az Avorak deflációs tokenje szinte elérte a teljes kínálatát, ami új fejleményeket jelent az áraik és a piaci befolyásuk szempontjából.

Mi az OP feloldás?

Ahogy már említettük, az OP az Optimism natív tokenje, és a hálózaton belüli tranzakciók fizetőeszköze. Az Optimism a tervek szerint hamarosan 587 millió dollár értékű tokent szeretne feloldani. Sokak számára ez egy meglepően új stratégiát jelent a csökkenő árfolyama mellett. A token ára már a bejelentés előtt 7%-kal csökkent, és a kínálat megduplázásának az ötlete tovább csökkentheti az OP árfolyamát, mivel ez olyan sebezhetőséget jelenthet, amely hosszú távon katasztrófához vezetne.

Más projekteket azonban, mint például az Avorakot, már világszerte elfogadják, és szinte a teljes a kínálattal rendelkezik.

Már majdnem a teljes kínálata elérhető az Avoraknak

Az Avorak AI-alapú decentralizált kriptovaluta, melynek natív tokenje az Azbiton jegyzet AVRK. A token teljes kínálata 40 millió darab deflációs AVRK token, amit a projekt már majdnem el is ért.

A token hatalmas növekedésnek indult a kezdeti 0,27 dolláros árához képest, köszönhetően a széleskörű felhasználási területének, amely magába foglalja az AI analitikai képességeket is. Emellett a projekt már a pénzügyi, az egészségügyi és a kereskedelmi szektorban is jelen van.

Alapvető jellemzői közzé tartoznak az AI-alapú chatbotok, amelyek a pontos elemzéseket teszik lehetővé. Ezt a platform gépi tanulás és internetes adatgyűjtés során teszi lehetővé, melyek révén a legpontosabb meglátásokat tudja generálni.

Az OP tokenek kínálatának megduplázása az Optimism által valószínűleg negatívan hat majd a OP árfolyamára. A tokenek feloldásával előre láthatólag megnő majd az eladási nyomás a kereskedőknél. Ezért igyekeznek majd beváltani a nyereségüket, és ennek hatására az ár hosszú távon csökkenni fog.

Az OP értéke olyan tényezőktől függ, mint a képzési mennyiségek és a piaci hangulat. Ettől függetlenül, ha az OP árfolyama csökken, az Avoraknak továbbra is megmarad az előnyös pozíciója. A megduplázás közepette az ára valószínűleg emelkedni fog, mivel az hasonló tényezőktől függ, mint az OP-é. Továbbá az AVRK korlátozott kínálata ritka árucikké teszi azt, ami szintén növeli a keresletet és kedvezően befolyásolja az árát.

Következtetés

Az OP feloldási eseménye alapvető fontosságú lehet az Optimism ökoszisztéma számára. Ennek ellenére a lépés következményei katasztrofálisak lehetnek a piaci árfolyamára nézve.

Az eseménytől függetlenül az OP ára még mindig más tényezőktől függ. Az Avorak potenciális alternatíva lehet, mivel valós hasznosságot nyújt, és az árfolyama stabilnak mondható, korlátozott piaci kínálat mellett.

További információk az Avorak AI-ról:

Weboldal: https://avorak.ai

AVRK vásárlása: https://invest.avorak.ai/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***