Három, kávénál is olcsóbb token, amely 2024-ben megváltoztathatja az életünket

A Bitcoin BTC Price BTC Price rekordszintet ért el köszönhetően Gary gensler, az SEC elnökének segítségével. Ez meg fogja nyitni többek között az utat az altcoin season-, és az olcsó tokenek meteorikus növekedése felé. Ezek közül három alulértékelt kriptovalutát fogunk kiválasztani, melyek 2024-ben megváltoztathatják az egész iparágat, ezzel pedig az életünket is. Dinamikus fejlődésük és az innovatív környezettel való lépéstartásuk egyedülálló. A kriptovaluta ipar ugyan kiszámíthatatlan, de ígéretes környezetét hangsúlyozza, hogy egy csésze kávé árából generációs vagyonokat teremthetünk.

BlastUP előértékesítés: a volatilis kriptoszféra egyetlen biztos pontja

Előértékesítésben lévő tokenek vásárlása mindig jó ötletnek bizonyulhat, hiszen ezek immunisak a piacon uralkodó vad kilengésekre azáltal, hogy árfolyamuk egy magadott szinten van. A kiszámíthatóság az értékesítés előtti projektek, mint például a BlastUP egyik legfontosabb előnye. A Blast ökoszisztémának ez lesz az első launchpad-je, az egyetlen Layer 2-es megoldás, mely natív hozamokat képes kínálni az Ethereum és stablecoin-lekötések számára is. A projektnek egy hónap elegendő volt arra, hogy elérje a megdöbbentő 1 milliárd dolláros TVL-t is.

A BlastUP elkötelezett amellett, hogy egy erős közösséget hozzon létre a Blast ökoszisztéma adta keretek között, ahol mindenki profitálhat a kölcsönös növekedésből. Az AI és Web3 eszközök integrálására irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy valóban kifizetődő és biztonságos környezetet hozzon létre a decentralizált applikációk elindításához. A Project Screening funkciója pedig biztosítja, hogy kizárólag alaposan elkészített, magas potenciállal rendelkező, sikeres projektek kerüljenek be a közösségbe.

A BlastUP token előzetes értékesítése jelenleg is folyamatban van, ez pedig esélyt kínál arra, hogy alacsony áron bárki befektethessen egy igazán ígéretes eszközbe. A token jelenlegi ára alacsonyabb, mint a jövőbeni tőzsdei listaár, így ez most a legalkalmasabb pillanatok egyike a befektetéshez.

>> Ne maradj le! Vásárolj most BlastUP tokent 50% kedvezménnyel, mielőtt túl késő lenne! <<

Azok, akik ebben a szakaszban BlastUP tokeneket vásárolnak, exkluzív hozzáférésben részesülnek egy jövőbeni airdrophoz is, ahol ingyenes tokenek kerülnek szétosztásra. Emellett extra jutalmakban részesülnek a lekötés esetén, és részt vehetnek többszintű IDO-indításokban is.

A BlastUP folyamatosan felfelé ível, és a közösség-orientált, innovatív kripto-startupokat indítja kizárólag el. Hamarosan a Blast ökoszisztéma fő központjává válhat, és nagy tervekkel egészen 2026-ig integrálja AI-eszközeit, közösségi piacterét, az inkubátor programot és további számos kedvezményt, ösztönzőt, növekedést elősegítő programjait. A BlastUP hamarosan felrázza a kriptoszcénát, úgyhogy szállj fel erre a hypevonatra, mielőtt túl késő lenne!

>> Cselekedj gyorsan! A BlastUP tokenek kínálata korlátozott – biztosítsd be a helyed! <<

Bonk, az év mémcoinja: az elismerés elősegítheti a piaci mozgást

A kriptoszférában humoros megítéléséről ismert Bonk a közelmúltban jelentős elismerést vívott ki magának, ami árfolyamának a mozgásait pozitívan befolyásolhatja. Noha jelenlegi árfolyama, a 0,00002763 dollár számára „az év mémcoinja” elismerés elősegítheti a legközelebbi ellenállási szint (0,00002861 dollár) vagy az utána lévő (0,00003513 dollár) elérését. Mivel a MACD mellett a 10- és 100 napos egyszerű mozgóátlag is vásárlást javasol, lehetséges, hogy hatalmas emelkedéseknek leszünk hamarosan szemtanúi.

Ugyanakkor az átmeneti hítverés keltette lehetőségek kockázatokat is rejtenek önmagukban. Míg az érdeklődés kezdeti megugrása az árak emelkedését eredményezheti, az újdonság lecsengése után Bonk a legközelebbi (0,00001256 dollár) támogatási szinten vagy akár a kockázatosabb második (0,00000303 dollár) támogatási szinten találhatja magát. Ez potenciális hosszú távú kockázatot jelent a befektetők számára, különösen, ha a mémcoin-koncepció hatása idővel elhalványul. Ezért az ajánlás semleges marad, figyelembe véve mind a sztochasztikus, mind az RSI-mutatókat.

Dogwifhat és a jelenlegi narratíva: lehetséges nyereségek és kockázatok

A Dogwifhat 1,78 dolláros történelmi csúcsa felé történő hirtelen felfutása jól mutatja a kriptovalutában rejlő lehetőségeket, amelyeket a közelmúlt fejlesztései befolyásoltak. Az 1,10 és 1,37 dolláros támasztási szintek a közeljövőben jó beszállók lehetnek, amennyiben csak egy felszúrásról van most szó, ugyanakkor ehhez szükséges a bikás trend életben maradása is. Az 1,32 dolláros 10 napos egyszerű mozgóátlag is igazolja jelenleg a pozitív hangulatot.

Ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagyni az RSI és a sztochasztikus RSI által javasolt műveleteket. A Dogwifhat jelenlegi ára jelentősen meghaladja a legnagyobb és legfontosabb 0,37 dolláros támaszt, ameddig könnyedén visszaeshet az árfolyam, ha kiszállnak belőle a „mémerek”. A piac megosztottnak tűnik, míg a MACD vásárlást javasol, az RSI-k eladást, ez az ellentmondás pedig potenciális korrekcióhoz vezethet.

Következtetés

Ahogy az altcoinok, mint a Bonk és a Dogwifhat előtérbe kerülnek a Bitcoin-felfutásban, úgy az olyan csillogó gyémántokra is érdemes figyelni, mint a BlastUP, mely hármuk közül a legnagyobb potenciállal rendelkezik. A Blast ökoszisztémához fűződő kapcsolatai, valamint az AI-integráció innovatív terveivel és a Web3-eszközökkel párosulva kivételes projektté teszik ezt. Az előértékesítés alatti befektetés lehetősége kevésbé kockázatos és kiszámíthatóbb belépést kínál a volatilis kriptopiacra. Ahogy más tokenek is ígérik, a BlastUP erős pozíciót tart fenn ambiciózus elképzeléseivel.

Weboldal: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***