Három kriptovaluta, amely májusban az egekbe szökhet

Ahogy a 2024-es bikapiac lendületet vesz, néhány kriptovaluta jelentős növekedés előtt áll. A piac izgatottan várja, hogy mely érmék hozhatják a legnagyobb hozamot májusra.Ez a cikk három olyan kriptovalutát ismertet, amelyeket az elemzők különösen ígéretesnek tartanak és jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. Az alapos elemzések révén betekintést nyerhetünk ezekbe a kiváló lehetőségekbe, amelyek hamarosan a pezsgő kriptopiac fókuszába kerülhetnek.

A CYBRO egy bálna radarjára került a tokenek előértékesítésével

A CYBRO egy új aggregátor platform a Blaston, amely simább utat kínál magas hozamok eléréséhez ezen az L2 blokkláncon. A Blast híres arról, hogy nagyvonalúbb hozamot kínál ETH-ra és stabilcoinokra, mint más L2 megoldások. A CYBRO kulcsszerepet játszik ebben az ökoszisztémában, segítve a felhasználóknak, hogy a legtöbbet hozzák ki ebből a kulcsfontosságú előnyből.

Jelenleg a CYBRO 0,02 dolláros áron futtatja natív tokenjeinek előértékesítését, ami lenyűgöző 66%-os kedvezményt jelent a jövőbeni listaárához képest, ami 200%-os megtérülést eredményezne. A pletykák szerint egy kriptobálna fontolóra vette, hogy jelentős mennyiségű $CYBRO tokent vásároljon, hogy biztosítsa helyét ebben az ígéretes projektben. A teljes kibocsátott készlet 21%-a kerül kiosztásra az előértékesítés során. Mostanáig már körülbelül 25 millió token kelt el.

>>Vásárolj $CYBRO-t 66%-os kedvezménnyel, amíg lehet – A készlet korlátozott!<<

A CYBRO tokenek tulajdonosai számos előnnyel járó juttatásban részesülnek: staking jutalmakat kapnak, részt vehetnek kizárólagos Airdrop akciókban, élvezhetik a piacteri visszatérítéseket, alacsonyabb kereskedési és kölcsönzési díjakat fizethetnek, valamint hozzáférhetnek a vállalaton belüli biztosítási programhoz.

A CYBRO a Blast ökoszisztémában és azon túl is elősegíti a kriptovaluta-piac növekedését különböző befektetési stratégiákkal, a konzervatívtól a magas hozamúig. Az elsődleges célja, hogy maximalizálja a hozamokat hatékony kriptovaluta-tranzakciókkal. A jövőbeli fejlesztések között tervezik az AIBroker bevezetését, amely chatbot-asszisztált befektetést tesz lehetővé, valamint az Egykattintásos Befektetést, amely a DeFi és CeFi integrációjával segít optimalizálni a hozamokat.

>>Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST a jövőbeli hozamokért, amelyek akár 200%-osak is lehetnek!<<

A Celestia ára ellenáll a volatilitásnak

A Celestia (TIA) jelenlegi ára 8,51 és 10,23 dollár között mozog. A legutóbbi egyhetes 12,75%-os esés ellenére az árfolyam enyhén, 1,70%-kal emelkedett egy hónap alatt, és lenyűgöző 49,94%-os növekedést ért el hat hónap alatt. A 7,88 dolláros támogatási szint további esések esetén védelmet nyújthat, míg az 11,33 dolláros ellenállás korlátozhatja a felfelé irányuló mozgásokat. Az ár vegyes jeleket mutat, a viszonylag semleges, 43,77-es RSI értékkel, ami azt sugallja, hogy az árfolyamnak több lendületre van szüksége egy határozott mozgás eléréséhez.

A Jupiter (JUP) árdinamikája folytatódik

A Jupiter árfolyama emelkedik, jelenlegi tartománya 0,98 és 1,16 dollár között van. Az elmúlt hat hónapban lenyűgöző, 3504,67%-os növekedést mutatott. Rövid távon az ár az elmúlt héten 1,21%-kal, az elmúlt hónapban 3,65%-kal nőtt. Az érme az átlagai fölött cserél gazdát, 1,08 dollárnál a 10 napos és 1,07 dollárnál a 100 napos átlag felett. Az 55,76-os RSI értékkel a Jupiter ára emelkedő trendet mutat anélkül, hogy túlvásárolt jeleket mutatna. Az impulzív mozgás a következő, 1,26 dolláros ellenállást célozhatja meg, 0,90 dolláros támogatással, ha esésre kerülne sor.

Következtetés

Összefoglalva, bár a TIA és a JUP is bizonyos potenciállal rendelkezik, rövid távon kevésbé ígéretesek, mint a CYBRO. A CYBRO egyedülálló piactérként emelkedik ki a Blast blokkláncon, amely közvetlenül támogatja a felhasználókat a rendszeren keresztüli jövedelemszerzésben. A 2024-es bikapiac további erősödése mellett a CYBRO első verziójának bevezetése várhatóan 2024 második negyedévében fog megtörténni. Azok számára, akik korai befektetést terveznek, a CYBRO token előértékesítése kiváló lehetőséget nyújt. Ez egy értékes lehetőség a befektetők számára, hogy már a kezdetektől részt vegyenek a CYBRO projektben.

Weboldal: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.**