Hat tipp, mielőtt kriptopénz projektbe fektetnél

Az amerikai értékpapír és tőzsdefelügyelet (SEC) hat tipp figyelmeztetőjelet sorol fel azoknak, akik kriptovaluta projektbe kívánnak fektetni. Amennyiben a hatból akár egy is fennáll, akkor a SEC már csalafintaságot (értsd: átverést) sejt a projekt mögött:

  1. Garantáltan magas befektetési hozamok (itt a garantált szón van a hangsúly).
  2. Bonyolult, nehezen érthető szaknyelv használata.
  3. Licenc nélküli eladó (itt kicsit vitatkoznánk, hisz a kriptopénz piacok többségében szabályozatlan piacok).
  4. Túl jó, hogy igaz legyen.
  5. Kéretlen ajánlatok.
  6. Kattints azonnal a befektetéshez.

A hat tipp nyilvánvaló lehet minden kriptopénzben utazó Olvasónk számára, de soha nem árt újból és újból emlékezetünkbe égetni. A SEC, az Egyesült Államok mindenható pénzpiaci hatósága nem szokott jó tanácsokkal szolgálni a mezei befektetőknek, így ha ilyet útmutatót bocsát ki, akkor nyilvánvalóan ők is érzékelik a kriptopénz/ICO/STO stb. befektetés veszélyeit és potenciálját.

A Te privát kulcsod, a Te kriptód 🙌 Tárold a digitális vagyonod hidegtárcán. Ingyenes házhozszállítás, 100+ támogatott kriptó.

A kriptopénz piac a végletekig fertőzött a Ponzi, gazdagodj meg gyorsan, szerencsevadász vírusokkal, akiknek kiirtása bele fog telni pár évbe. A Bitcoin Bázis 2016 óta azon dolgozik, hogy az ilyen szennyektől megtisztítsa a hazai ökoszisztémát. Ha netán gyanús projekttel kerestek meg és nem vagy biztos hitelességében, keress minket bizalommal a Facebookon, Twitteren vagy e-mailben (info@bitcoinbazis.hu).

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.