Hatalmas a követőtábora a Kelexo-nak (KLXO), nyomában a Ripple (XRP) és az Ethereum Classic (ETC)

A Kelexo (KLXO), a kriptovaluták dinamikus piacán hatalmas közönséggel bír és jelentős szereplőként jelenik meg. Megfigyelhető, hogy a Ripple (XRP) és az Ethereum Classic (ETC) szorosan a nyomában lihegnek. Mindegyikük jelentős fejlődést ért el a saját területén. A XRP Price XRP Price (XRP) figyelemre méltó céljaival és közelmúltbeli emelkedésével óriási lelkesedést váltott ki a kriptórajongók körében.

Eközben az Ethereum Classic (ETC) a megnövekedett fejlesztői aktivitásnak köszönhetően szintén a növekedés jeleit mutatja. Azonban a teljes zárolt érték (TVL) csökkenése kérdéseket vet fel a tartós kereslet viszonylatában. E folyamatok közepette is kiemelkedik a Kelexo (KLXO), amely decentralizált hitelezési platformot kínál az azonosítási és megfelelési eljárások ésszerűsített megközelítésével.

A Ripple (XRP) árának elszabadulása után várható célok

A Ripple (XRP) heti árfolyama jelentősen megugrott. 0,54 és 0,63 dollár között mozgott, ami jelentős, 20,39%-os emelkedést jelent. A február 28-án megfigyelt árfolyam-rally felkeltette Dark Defender, vezető kriptopiaci elemző figyelmét. Véleménye szerint, a Ripple (XRP) közeledik a harmadik hullámban elvárt céljaihoz. Ez a kijelentés világszerte jelentős érdeklődést váltott ki a kriptorajongók körében, sokan árgus szemekkel figyelik a Ripple (XRP) mozgását.

Dark Defender, az X közösségi médiaplatformon megosztott elemzésében megvilágítja a Ripple (XRP) közeljövőben várható pályáját is. Az előzetesen meghatározott célok kulcsfontosságú mérföldköveket jelentenek a Ripple (XRP) árfolyammozgását tekintve, melyben a szint-áttörések a potenciális további nyereséget jelezhetik. Ahogy a befektetők és a kereskedők fokozottan figyelik a Ripple (XRP) mozgását, láthatják, hogy a kriptónak a meghatározott célokhoz való viszonya, jelentős hatást gyakorol a piaci hangulatra.

A fejlesztői aktivitásnak köszönhetően az Ethereum Classic (ETC) a növekedés jeleit mutatja

Az Ethereum Classic (ETC) havi ára jelentősen, 32,61%-kal emelkedett, 25,0 és 33,4 dollár között mozgott. Ez a növekedés egybeesik a fejlesztői aktivitás pozitív tendenciájával, az elsődleges fejlesztők számának növekedésével és az elköteleződés erősödésével. Az ígéretes fejlődés ellenére azonban 2023 decembere óta az Ethereum Classic (ETC) projektekben a teljes zárolt érték (TVL) jelentősen csökkent, ami a kereslet csökkenését jelzi.

A TVL csökkenése nemcsak a protokoll résztvevőinek potenciális előnyeit és nyereségét érinti, hanem az új felhasználókat és befektetőket is elriasztja a projekthez való csatlakozástól. Hiszen ez az Ethereum Classic-ba (ETC) vetett bizalom csökkenését tükrözi. A TVL csökkenése ellenére az Ethereum Classic (ETC) bikás lendületet mutat, a főbb 20 és 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) sávok felett maradva.

Kelexo-nak (KLXO) továbbra is hatalmas a közönsége

A Kelexo (KLXO) az azonosítási és megfelelési eljárások egyszerűsítésével forradalmasítani készül a hagyományos bankszektort, megszüntetve ezáltal azokat az akadályokat, amelyek gyakran visszatartják az ügyfeleket a hagyományos eszközökkel történő hitelfelvételtől. A projekt a blokklánc technológia segítségével olyan decentralizált hitelezési platformot kínál, amelyben a felhasználók kriptovaluta használatával azonnal képesek kölcsönt felvenni, vagy adni, időigényes KYC-ellenőrzés nélkül.

A Kelexo (KLXO) a blokklánc technológia segítségével átlátható és megváltoztathatatlan tranzakciós nyilvántartásokkal biztosít megbízható és biztonságos platformot a felhasználók számára, pénzügyi tevékenységekhez. Jelenleg a Kelexo (KLXO) az előértékesítés első szakaszában van és a tokeneket 0,028 dolláros áron kínálja. Az 500 napra zárolt team tokenekkel és az élethosszig tartó likviditással a Kelexo (KLXO) hordozza a blue-chip kriptóvá válás lehetőségét, ígéretes befektetési lehetőséget kínálva a korán beszállók számára.

Tudj meg többet a Kelexo (KLXO) előértékesítéséről a weboldalon itt.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***