Hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Blockchain Budapest konferencia

A Bitcoin leginkább akkor érdekes a nagyközönségnek, amikor épp új csúcsokat dönget az árfolyam. De aki jól ismeri a piacot az tudja, hogy a legnagyobb hozamokat nem a csúcson beszállva lehet elérni, hanem épp ilyenkor, amikor csak kevesen foglalkoznak vele. Az idei konferencia nagy eséllyel az egyik utolsó ígéretes belépési pont idején zajlik.

Immár hatodik éve gyűlnek össze egy színpadon a hazai kriptó- és blokklánc szakértők, legnevesebb projektek. A legnagyobb hazai rendezvény természetesen a téma iránt érdeklődő közönség aktív – élő és online – részvételével zajlik majd május 11-én, csütörtökön.

A 2018 elején megrendezett első Blockchain Budapest konferencia (B-DAY) óta sokat izmosodott a hazai kripto- és blokkláncágazat. Azóta a magyar piac szabályozása is elindult, és az elején még rendezetlen adózási kérdésekre is határozott iránymutatást adtak már a hatóságok. Az elmúlt hat évben több ciklus is volt, így természetesen a piac tisztulása is zajlott és zajlik.

„Az idei év slágertémája természetesen a mesterséges intelligencia felhasználási lehetőségei és kapcsolódása a blokklánc iparághoz. Az előadók között számos nemzetközileg is ismert szakértő van, például Ábrahám Endre, alias Silur, aki többek közt az Ethereum vagy a Monero fejlesztésén is dolgozott, továbbá Six, aki a Polkadot ambassadorja, de ugyanúgy az oktatási intézmények közül a Műszaki Egyetem és természetesen a nagyobb piaci szereplők ismert képviselői is színpadon lesznek.” – mondta el a B-DAY kapcsán az esemény főszervezője, Szilágyi Imre.

Egy biztos: május 11-én hihetetlen tudáskoncentrációra számíthatunk a Blockchain Budapest rendezvényén, ha valakit érdekel a kriptók és a Bitcoin világa akkor érdemes mielőbb lefoglalnia a helyét mert a rendezvényről készülő visszanézhető videofelvétel is csak az előre jegyet váltóknak jár, utólag nem vásárolható meg.

A rendezvény helyszíne a Sugár Event Center, Budapest, Örs vezér tere 24. A rendezvény május 11-en, reggel 9:00 órakor rajtol. Jegyet a B-Day 6.0 oldalán lehet előre foglalni.