Hétvégén jön Európa legnagyobb bitcoin konferenciája, mi ott leszünk!

Szeptember első hétvégéjén a Hodl Hodl csapata éves bitcoin konferenciát tart a lettországi Rigában. A Baltic Honeybadger 2022, a legnagyobb európai, kizárólag bitcoinnal foglalkozó konferencia immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre. Az eseményen mi is ott leszünk.

A Baltic Honeybadger 2017 óta az egyik legfontosabb Bitcoin konferencia Európában, mely az iparág kiemelkedő szereplőit egyesíti.

Idén először a Baltic Honeybadgeren a konferencia előadói között feltűnik Michael Saylor, a Bitcoin talán eddigi legnagyobb szószólója, a MicroStrategy vállalat feje; Jack Mallers, a Zap Bitcoin befektetési vállalat vezérigazgatója; Marty Bent, a TFTC alapítója, illetve a BitcoinMagazine egyik szerzője.

A kriptoökoszisztéma leghíresebb alakjai mellett a szervező csapat számos meglepetéssel is készül a kedves vendégeknek. A 2022-es esemény lesz a valaha megrendezett legnagyobb Baltic Honeybadger, hiszen 2 színpadon több mint 100 előadót és 1000 résztvevőt vár.

És mi a legjobb az egészben? Az, hogy a BitcoinBázis is az eseményen lesz és folyamatosan betekintést enged a legizgalmasabb programokba. Stier Kata, a BitcoinBázis podcast házigazdája beszámol mindenről, ami a rendezvényen zajlik, érkezik videotúrával a YouTube-on, de folyamatosan megosztunk érdekes tartalmakat a Facebookon, Twitteren, TikTokon, Instagramon. Kövessétek velünk Európa legnagyobb bitcoin konferenciáját!