Kifinomultság és egyszerűség a CGCX hibrid kriptotőzsdén

2018. május 22, Szingapúr – A kriptotőzsdéket innováció és sokoldalú kereskedési eszközkínálat terén a stagnálás jellemzi. Ez a dinamikusan fejlődő blokktech szférában óriási hátrányt jelent. Jelenleg a kriptotőzsdék többsége kizárólag kriptopénz kereskedelmet kínál megfosztva ügyfeleiket egy diverzifikált és izgalmas befektetési platformtól, ahol a felhasználók arra költik felhalmozott kriptovagyonukat, amire csak akarják.

A normákkal szembemenve a CGCX hibrid kriptotőzsde új szintre emeli a kereskedést és biztonságos, költséghatékony és innovatív eszközöket kínál kriptokereskedőknek, vállalkozásoknak és kiskereskedelmi ügyfeleknek egyaránt. A CGCX platform 4 modult csomagolt egybe amit kombinálva egy kezdőknek és veteránoknak egyaránt félelmetesen új élményt kínáló platformot kapunk.

CGCX hibrid kriptotőzsde: négy az egyben

Váltó: A platform egy 24/7 hibrid kriptotőzsde széles és folyamatosan növekvő kriptoeszköz kínálattal, fiat pénzekkel és sok más egyéb kereskedhető eszközzel. A platformon nagy hangsúlyt kapott az ügyfelek személyes adatainak biztonsága, bot megelőzés és IP jelölés (IP flagging), valamint a pénzügyi eszközök valós idejű elszámolásának lehetősége. A hibrid kriptotőzsde sokoldalú ügylettípust kínál versenyképes fiat – kriptó konverziós rátákkal. A következő fiat pénzeket támogatja a váltó: euró (EUR), amerikai dollár (USD), koreai won, szingapúri dollár (SGD) stb.

Kereskedési eszközök: Azok a kereskedők, akik kriptopénzt szeretnének elfogadni webshopjukban, a CGCX fizetési rendszerével könnyen megtehetik. A webkereskedők a CGCX bővítmény vagy API segítségével képesek lesznek:

  • Multideviza konverzióra
  • Integrált árfolyamok elfogadására
  • Ismerd az ügyfeled (KYC) használatára
  • Riportok és jelentések elemzésére

ICO listázó: az elsődleges tokenkibocsátások extrém népszerű módjai a forrásgyűjtésnek és spekulációnak, de gyakran nehézkes a népszerű ICO platformok használata. A CGCX platformon a közösség dönt arról, mely ICO-kat listázza így válva ezen új kriptopénzek és tokenek indítópultjává.

Okos szerződések: Az okos szerződések jelentik a negyedik modult a CGCX platformon gyorsaságot és költséghatékonyságot eredményezve a platform végrehajtott ügyletek esetében. A szerződés feltételeinek teljesülésekor automatikusan végrehajtható ügyletek felgyorsítják az átfutási időt és pénzt takarítanak meg mind a platformnak, mind az ügyfeleknek.

A CGCX váltó védve van számítógépes támadásokkal szemben is: minden walletekben tárolt token biztosítva van, eloszlatva a CGCX wallet használóinak aggodalmait, kriptovagyonuk tárolása kapcsán.

A CGCX hibrid kriptotőzsde mögött álló csapat több évtizedes kollektív pénzügyi és blokklánc technológiai tapasztalattal rendelkezik, és tisztában van vele, hogy a váltó elsősorban azon tapasztalt kereskedőknek releváns, akik fokozott hangsúlyt fektetnek a kiberbiztonságra, vagy azon magánszemélyeknek, akik az első bitcoinjuk megvásárlását tervezik, vagy tán épp intézményi befektetők, akik átlagnál nagyobb összegekkel és volumenben kívánnak kereskedni.

CGCX token értékesítés és tokengazdaság

A platform saját utility tokennel rendelkezik amit logikusan CGCX tokennek neveztek el. A token ERC20 kompatibilis és minden Ethereum (ETH) walletet támogat. 1 milliárd CGCX token kerül értékesítésre a token értékesítés során és ez a teljes kibocsátásra kerülő tokenmennyiség 50%-a. 1 ETH = 8500 CGCX tokent ér.

A token előértékesítés keretében még 2018. május 25-ig 20% bónusszal lehet tokent vásárolni. A fő értékesítési periódus 2018. június 1-én kezdődik és június 30-án ér véget. A CGCX token létfontosságú része a platform ökoszisztémában: a tokenek adják az ügyletek tranzakciós díjait és segítségével tranzakciós kedvezményeket lehet elérni:

  • 1. év= 50% kedvezmény a tranzakciós díjakból
  • 2. év= 25% kedvezmény
  • 3. év= 15% kedvezmény
  • 4. év= 6.5% kedvezmény
  • 5+ év = 5% kedvezmény

Keresd fel a CGCX hivatalos honlapját – https://www.cgcx.io/

Csekkold a fehér könyvet – https://www.cgcx.io/wp-content/uploads/2018/05/Whitepaper.pdf

Lightpaper – https://www.cgcx.io/wp-content/uploads/2018/04/23-april-2018-CGCX-Lightpaper-new.pdf

CRYPTO.COM💳 – Használd a linkünket regisztráláskor és 50💲 jóváírásban részesülsz.

BitcoinTalk – https://bitcointalk.org/index.php?topic=3360185

Telegram csoport  https://t.me/cgcxio

LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/cgcx/ 

Twitter – https://twitter.com/CGCXofficial

Facebook – https://www.facebook.com/CGCXofficial/

Reddit – https://www.reddit.com/r/CGCXofficial/ 

YouTube  https://www.youtube.com/channel/UCvWlNnOWp7v1zUng0DPwYZw

***Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.