A hitelezés jövője megérkezett, bemutatkozik a RAD Lending

A RAD Lending bejelentette az elő-tokenértékesítését. A RAD tokenek minden befektető számára elérhetők, még amerikai akkreditált befektetőknek is. A tervben lévő RAD termékek között szerepel egy p2p kriptográfiailag biztosított, a nyereséget arányosan szétosztó hitelezési platform, egy kriptopénzt támogató kártya hitelkerettel, digitális hitelminősítés és hiteltörténet, valamint egy potenciálisan blokklánc-agnosztikus escrow szolgáltatás a különböző blokkláncon lévő biztonsági letétek menedzselésére.

Bemutatkozik a RAD hitelezési platform

Bemutatjuk a RAD hitelezési platformot, a modern kriptogazdaság pénzügyi termékeinek alapját, ahol a RAD hiteltermékek – személyes és üzleti hitelek, hitelkártyák – segítenek a kriptogazdasági eszközök és a reálgazdaságban nélkülözhetetlen fiat pénz kitettség közötti szakadékot áthidalni.

A RAD peer-to-peer (p2p) hitelezési platform kihasználja a blokklánc és az okos szerződésekben rejlő lehetőségeket a kriptográfiailag védett hiteltermékeihez. A platform összekapcsolja a kiszámítható hozamra vágyó fiat pénzes befektetőket a könnyen elkölthető fiat pénzes hitelt kívánó kriptopénz tulajdonosokkal. A kriptopénzügyi eszközök hitelekkel szembeni fedezetként funkcionálnak és a blokklánc technológia és okos szerződések jelentette védelem segítségével a platform mind a befektetőknek, mind a hitelezőknek kockázat csökkenést eredményez. Tudj meg többet a platformról a fehér könyvből.

Mi teszi a RAD hitelezési platformot egyedivé?

– 100%-ban a megfelelés a célunk: a token ökoszisztémánk lényegesen különbözik más hitelezési platformoktól mivel ajánlatunkkal egy szolid és becsületes értékpapír modellt választottunk. Befektetőink a token nyereségrészesedés minden aspektusából profitálhatnak mivel ezáltal közvetlenül a cég bevételéből részesednek és egyben kvázi a cég tulajdonosai is egyben.

– az első kriptopénz hitelkártya: olyan hiteltermékek armadáját, beleértve egy legitim hitelkártyát hitelkerettel álmodtunk meg, amelyet még senki más sem kínált felhasználóinak a kriptoközösségen belül.

– decentralizált blokkláncok közötti escrow: jelen sorok írásakor validáljuk a koncepciót, egy olyan decentralizált blokkláncok közötti tranzakciót lehetővé tevő escrow fizetési rendszeren dolgozunk, ami – amennyiben sikeres – lehetővé teszi számunkra, hogy biztonságosan és teljes decentralizáció mellett tokenizáljunk kriptoeszközöket bármely blokkláncon és azokat az Ethereum hálózatára tudjuk utalni a kriptofedezetek biztonságos menedzselése végett. Ez valóban úttörő és persze kihívásokkal teli koncepció.

A RAD termékek felhasználási területei

A RAD termékekből számos kriptogazdasági szereplő profitálhat és egyben segít összekapcsolni a hagyományos fiat befektetőket a kriptogazdasággal. A cég célja hogy közelebb hozza a dinamikusan fejlődő kriptogazdaságot a hagyományos bankolással. A RAD termékek felhasználási területei közé tartozik a kriptobányászat, a kis- és közepes méretű kriptovállalkozások, tokenértékesítést már lezárt cégek, tőzsdék, kereskedők és hagyományos fiat befektetők.

A RAD Lending mögötti csapat

A RAD Lending mögött álló csapat több évtizedes kombinált tapasztalattal rendelkezik a banki, pénzügyi, informatikai és marketinges szektorban. A csapat magja elismert hagyományos IT, banki és pénzügyes tapasztalattal rendelkezik, ami mellett egyben a kereskedelem és a blokkláncok elismert szakemberei is részt vesznek a projektben. A technikai vezetést egy skálázható blokkláncon kívüli fizetési csatorna tranzakcióin dolgozó csapat adja.

Elő-tokenértékesítési (pre-ICO) bejelentés

A RAD Lending elő-tokenértékesítése május 15-én rajtol, miközben a potenciális befektetők fehérlistázása már folyamatban van. Célunk, hogy a legkomolyabb megfelelési procedúrákat is akadály nélkül vegyük. A RAD Lending előértékesítése mindenki számára elérhető függetlenül tartózkodási helyüktől, még az Egyesült Államok akkreditált befektetőinek is.

RAD token tulajdonosai részesülnek a Rad hitelezési platform és termékei után keletkező bevételből.

Az előértékesítés felső limitje $5 millió dollár és akár 40%-os kedvezmény is elérhető az első $1 millió dollárig összegyűltéig. További 30% kedvezmény érvényes az egy millió dollár feletti befektetett összeg után az előértékesítési összeg felső limitjének (hard cap) elérésig.

Csekkoljátok a RAD Lending honlapját és a fehér könyvet, vagy lépjetek kapcsolatba a csapat tagjaival a Telegrammon.

[su_box title=”MEGHÍVÓ” style=”glass”]A RAD Lending május 16-án este 18:00 és 20:00 között a Muse Közösségi Irodában bemutatót tart a platform iránt érdeklődőknek.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt lehet az eseményre: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctHasAVIV-cVMT2lHxBr_FkcrXIhFOoOVBF2soApnCoFfaMw/viewform

További info a bemutatóról a Facebook esemény oldalukon: https://www.facebook.com/events/247944912441499/[/su_box]

***Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük