Hogyan forradalmasítja a Metacade az online árkádjátékokat a Metagrants segítségével?

Az olyan vadonatúj projekteknek hála mint a Metacade – a GameFi szektor fejlődését elősegítve –  a blokklánc játékok ma a világ egyik leggyorsabban növekvő területe.

Az olyan projektek tokenjeinek árfolyama, mint az Axie Infinity és The Sandbox 2020 és 2021 között több mint 200-szorosára emelkedett, sok befektető most az olyan projekteket figyeli, mint a Metacade, mely az iparágat a következő szintre emelheti.

A Metacade az előrejelzések szerint 350-szeres nyereséget hozhat az elkövetkező években, miután az előértékesítése során hatalmas lendületet vett. Mivel a játékfejlesztés rendkívül ígéretesnek tűnik, itt van egy részletes összefoglaló mindarról, amit a Metacade kínál az online gaming világának.

A Metacade kiemelkedő befektetési lehetőség lehet

Miután a MCADE előértékesítés első két fordulója lezárult, a Metacade most jelentős hosszú távú nyereségre készül. A projekt már most számos követőre tett szert, valamint az új játékfejlesztés körüli hype egyre nő, különösen a Metagrants programmal kapcsolatban, mivel ez növelheti a blokklánc területén fellelhető játékok számát.

A Metacade online árkádjátékok széles választékát kínálja majd, ahol minden egyes új játékhoz integrált pénzügyi jutalmakat is biztosít a játékos bázis számára. Mivel a GameFi folyamatosan bővíti a játékfejlesztés hatókörét és mértékét, a Metacade az online játszható játéktermi játékok (P2E) választékával az innováció világelsőjévé válhat.

A MCADE előértékesítése mindössze 0,008 dolláros tokenenkénti árról indult – ez az érték az esemény végére 0,02 dollárra fog emelkedni. Mivel a nyitó előértékesítési körök gyorsan felpörögtek, a projekt várhatóan kiváló hozamokat fog produkálni az elkövetkező években. Ez lehet a GameFi következő gyöngyszeme, és a szektor legnagyobb neveinek, köztük az Axie Infinity és a The Sandboxnak, riválisává nőheti ki magát.

Elérheti az MCADE az 5 dollárt 2025-ben?

A Metacade a legnagyobb online játékterem szerepét kívánja majd betölteni. A játékfejlesztés még 2023-ban befejeződik, amikor a metaverzum játékterem megnyitja kapuit a nagyközönség előtt. Figyelembe véve az iparág növekedését és a Metacade körüli felhajtást, az MCADE token várhatóan eléri az 1 dolláros árszintet – ez 50-szeres áremelkedés az előértékesítés végéhez képest.

2023 és 2025 között a MCADE várhatóan még tovább emelkedik. Ennek oka, hogy a kriptopiacok többi részén is jelentős emelkedés várható, ahogy a bitcoin is lendületet kap a következő bikapiac során. Ebben az időszakban az MCADE értéke robbanásszerűen megnőhet és 2025-re elérheti a 7 dollárt is – ezzel bekerülhet az online árkádjátékok első 100 gyöngyszeme közé.

Mi az a Metacade?

A Metacade egy közösségvezérelt GameFi platform, amelyet játékosok hoztak létre játékosok számára, és amely a blokklánc-felhasználóknak kínálja majd játszható árkádjátékok hatalmas gyűjteményét. A metaverzum minden egyes játéka P2E mechanikát tartalmaz, valamint az árkád kompetitív játékokat is kínál azon felhasználóknak, akik egymással szeretnének versenyezni a kriptojutalmakért.

A Metacade Metagrants programja korai finanszírozást nyújt a játékfejlesztőknek, akik az online árkádjátékok következő hullámát építik ki. A blokkláncra épülő új játékok fejlesztésének finanszírozásával a Metacade fellendíti a mozgalom általános innovációs szintjét és hozzájárul ahhoz, hogy egyre több játék legyen elérhető a felhasználók számára.

A metaverzum árkádja egy nyüzsgő közösségi központnak is otthont ad, ahol a Web3 felhasználói hozzáférhetnek a GameFi szektorral kapcsolatos legfrissebb információkhoz. A játékfejlesztésnek ezen szakasza bővíti a felhasználók számára elérhető általános jövedelemszerzési lehetőségeket, valamint olyan óriási előnyöket biztosít a játékosok számára, amik túlmutatnak az online árkádjátékokon.

Hogyan működik az MCADE?

A Metacade játékmenete egy végeláthatatlan és élvezetekkel teli pályák összessége. A játékosok kiélvezhetik az egyjátékos játékokat, miközben a különböző szintekre lépnek, teljesíthetik a kihívásokat és kriptobevételre tehetnek szert. Továbbá, a játékosok csatlakozhatnak a fizetős versenyekhez, a Compete2Earn funkció segítségével pedig a tokenek használatával hatalmas nyereményhez juthatnak.

A közösségi központ Create2Earn funkciót alkalmaz, amely a játékosokat a hozzájárulásaikért jutalmazza. Ez lehet játékértékelés, alfamegosztás, vagy csupán a közösség többi tagjával való interakció. A központi rendszernek nyújtott szolgáltatásaikért a a tartalomkészítők kereshethez juthatnak.

A projekt a Work2Earn mechanika révén új munkahelyeket is teremt a Web3 felhasználói számára. Ez összekapcsolja a kriptorajongókat a fizetést kínáló munkalehetőségekkel a Web3 világában, beleértve a teljes munkaidős állásokat a Metacade partnerprojekteknél 2024-től. Ezen kívül a felhasználók részmunkaidős munkát, szabadúszó pozíciókat és exkluzív lehetőségeket kaphatnak, hogy új árkádjátékokat tesztelhessenek online, mielőtt azok hivatalosan is elindulnak.

A Metacade mindent megváltoztat

A Metacade a legnagyobb online árkád játékgyűjtemény. A játékosok jövedelemszerzési lehetőségeinek ötvözésével a legnagyobb GameFi projekt lesz a maga nemében. A játékfejlesztésnek hála a blokklánc játékosok általános kereseti lehetőségei folyamatosan bővülnek, és hasznos szolgáltatást kaphatnak a közösségi központon keresztül.

A Metacade az online szerencsejáték-ipar egyik vezetőjévé kíván válni. Nemcsak átfogó GameFi élményt kínál, hanem az innováció következő hullámát is finanszírozza, valamint álláslehetőségeket is biztosít a közösségnek. Eközben a Metacade a blokklánc játékfejlesztést és a GameFi iparág jövőjét kívánja támogatni.

Érdemes MCADE tokent vásárolni?

A MCADE token előértékesítése az év egyik legjobb befektetési lehetősége lehet. A kiemelkedő potenciál és a jelenleg alacsony ár mellett rengeteg befektető már beszállt a projektbe.

A Metacade már az előértékesítés 6. szakaszában jár. A token mindössze 15 hét alatt 9,3 millió dollárt gyűjtött össze. Nagyszerű kiegészítője bármely befektetési portfóliónak, a szakértők szerint az árfolyam az elkövetkező években az egekbe fog szökni. Érdemes mielőbb beszállni, mert az MCADE ára minden egyes előértékesítési fordulóban emelkedni fog.

A Metacade előértékesítésben itt vehetsz részt.

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**