Hogyan lehet 5-10-szeresére növelni a portfóliót ezekkel az altcoinokkal

A hozzáértő kriptobefektetők a következő nagy lehetőséget keresik. A 2024-es várt bikafutam kezdetével a reflektorfény a kevésbé ismert érmék felé fordul, amelyek potenciálisan jelentősen megsokszorozhatják a befektetési portfóliót. Ez a cikk a hatalmas növekedési potenciállal rendelkező alternatív kriptopénzek azonosítására és az azokba való befektetésre vonatkozó stratégiákban mélyül el. Egyúttal útmutatót nyújt azoknak, akik a jelenlegi piaci környezetben szeretnék bővíteni pénzügyi horizontjukat.

A BlastUP előértékesítése néhány hét múlva véget ér

A BlastUP előértékesítése lelkes érdeklődést váltott ki a kriptorajongók körében, rekord alacsony idő alatt elérve az 5 millió dollárt. Több mint 12 000 befektető már megvásárolta a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökött volna.
Az előértékesítés május végéig tart, így van még egy kis idő arra, hogy növeld kriptóállományod a BlastUP-pal, amely robbanásszerű, akár 1000%-os hozamot is ígér. A jelenleg néhány amerikai centért árult BlastUP tokenek az előrejelzések szerint az év végére elérhetik a 10 dollárt.

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságot élvezhetnek, beleértve az Airdrophoz való hozzáférést, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakelésen keresztül történő hozamszerzés lehetőségét.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovilág tömegéből. A teljes lekötött érték alapján a hatodik legnagyobb blokklánc által támogatott Blast valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások indítópultjaként. A BlastUP mottójával “Grow faster, earn more”, elkötelezett a blokklánc-startupok sikerének előmozdítása mellett. Akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részévé válnak, amely arra hivatott, hogy a következő nagy dobás legyen ebben a bikafutásban.

>>Az óra ketyeg – vásárolj BLP-t még május vége előtt<<

Az Ethereum árfolyama egy széles tartományon belül ingadozik

Az Ethereum árfolyama 2874és 3345 dollár között mozog. Az utóbbi időben némileg veszített az értékéből, az elmúlt héten 5,75%-kal, az elmúlt hónapban pedig 7,49%-kal esett. Fél évre visszatekintve azonban még mindig jelentős, 62,81%-os növekedést ért el. A jelenlegi trend korrekciós mozgásnak tűnik, mivel az érme árfolyama a 10 napos és a 100 napos átlag alatt van, ami egy lehetséges konszolidációs időszakot jelez.

Az RSI és a sztochasztikus mutatók azt sugallják, hogy az Ethereum túladott állapotban lehet. Ez egy lehetséges fellendülésre utalhat, míg a MACD megerősíti a jelenlegi lefelé irányuló lendületet. Tekintettel ezekre a mutatókra és a jelentős támasz- és ellenállási szintekre, a kereskedők valószínűleg azt figyelik, hogy az árfolyam stabilizálódik-e vagy hamarosan irányt vált.

A Solana a piaci volatilitás ellenére folyamatosan emelkedik

A Solana árfolyama egyre magasabbra tör a jelenlegi 126,76 és 157,10 dollár közötti tartományban. Az elmúlt héten 10,89%-kal emelkedett, erőt mutatva és leküzdve a korábbi 12,43%-os havi csökkenést. A hat hónapos grafikon azonban jelentős, 255,59%-os növekedést mutat, ami a befektetői bizalmat és a növekvő elfogadottságot tükrözi. A token árfolyama most a legközelebbi ellenállás felé mozog 168,33 dollárnál, az alsó támasz 107,65 dollárnál található. A jelenlegi trend impulzív, amelyet egy viszonylag kiegyensúlyozott 56,59-es RSI hajt. Ez folyamatos lendületre utal, anélkül, hogy a túlvásárlás közvetlen veszélye fenyegetne.

Avalanche árfolyamtrend és előrejelzés

Az Avalanche (AVAX) az elmúlt hat hónapban jelentős emelkedést ért el, az árfolyama 189,62%-kal ugrott meg. Rövid távon azonban az érme 18,12%-os csökkenést tapasztalt az elmúlt hónapban. Jelenleg az AVAX tokennel 32,64 és 40,07 dollár között kereskednek.

A trend egyértelműen felfelé mutató, de 42,76 dollárnál közvetlen ellenállással szembesül, és további erőre van szükség ahhoz, hogy 50,19 dollár felé nyomuljon. Jelenleg az olyan mutatók, mint például az RSI, azt sugallják, hogy a token se nem túlvásárolt, se nem túladott. Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi mozgások mérsékeltek, és nem tekinthetők sem impulzívnak, sem jelentősen korrigálónak. Ezen feltételek mellett az AVAX rövid távú kilátásai enyhén pozitívak lehetnek, de lehet, hogy konszolidációra lesz szüksége, mielőtt egyértelmű trend alakulna ki.

Következtetés

Ahhoz, hogy jelentős nyereséget érjünk el egy bikafutam során, nagy növekedési potenciállal rendelkező tokenekbe kell befektetni. Bár az olyan népszerű érmék, mint az ETH, a SOL és az AVAX folyamatos növekedést kínálhatnak, rövid távú robbanásszerű növekedésük kevésbé valószínű az újabb belépőkhöz képest. A BlastUP azonban kiemelkedik a kivételes növekedési potenciállal az innovatív koncepciója és a szélesebb Blast ökoszisztémába való integrációja miatt. A megtérülést maximalizálni kívánó befektetőknek érdemes megfontolniuk az ilyen feltörekvő projektekben való befektetést.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***