Hogyan lehet profitálni ebben az altcoin szezonban?


Tehát az első kérdés a következő: “Mi is az altcoin?”
Az “altcoin” kifejezés minden kriptovaluta, ami nem Bitcoin.

2741 érme szerepel a CoinMarketCap webhelyen, amely a világ leginkább hivatkozott árfigyelő webhelye kriptoeszközökre a gyorsan növekvő kripto-világ területén. Mindezeket az érméket, a Bitcoin kivételével, Altcoin-nak nevezzük.

Miért létezik ilyen sok altcoin?

A Bitcoin olyan, mint a digitális arany, legalábbis értéktárolónak tekintik. A Bitcoin inkább olyan, mint az ingatlanhoz hasonló eszköz vagy olyan árucikk, amelyet megvásárol és hosszú ideig tart. Az altcoinok speciális felhasználási esettel rendelkeznek, mint például a következő példa:

1. Ether: Az ether az Ethereum platform által létrehozott kriptovaluta, tehát ezt a kriptovalutát gyakran Ethereum-nak is hívják. Az Ethereum platform olyan főkönyvi technológia, amelyre más vállalatok építhetnek. A CryptoKitties például az Ethereum platformot használja.

2. Monero: A Monero „biztonságos, prviát és nyomon követhetetlen”. A Bitcoin-nal ellentétben a blokkláncon végrehajtott tranzakciók nem vezethetők vissza az egyes felhasználókhoz.

Ez csak néhány példa. De több ezer altérme van, és bárki létrehozhat egyet. Természetesen bárki létrehozhat valamit, kriptovalutának hívhatja, és megpróbálhatja rávenni az embereket, hogy használják. Azonban arra nincs garancia, hogy az alapjául szolgáló technológia éppen a blokkláncon vagy a szilárd elosztott bizalmi hálózaton alapul, csak azért, mert valaki a „kriptovaluta” szót használta.

Tehát térjünk vissza a fő kérdéshez:

“Hogyan lehet nyereséget szerezni ebben a folyamatban lévő altcoin-szezonban?”

Számos szempontot kell figyelembe vennie, mielőtt döntést hoz.

1. Látogasson el erre a weboldalra: https://coinmarketcap.com/en/, ahol fel vannak sorolva a kriptovalutákkal kapcsolatos legújabb események.

2. Érdeklődjön az érmék iránt, amelyek a 100 legjobbak közé tartozik a CoinMarketCap webhelyen, mivel ezek nagyon megbízhatóak.

3. Ezután keressen olyan eseményeket, mint a Mainnet elindítása, Hardfork, Új tőzsdén való jegyzés, egyéb bejelentés, érme-égetés. Végezzen kutatást rajtuk, először azokkal amelyek a CoinMarketCap weboldal 100 legjobb érméje között vannak.

4. Ezután nézze meg az érme forgó kínálatát. Ez a forgalomban lévő érme teljes számát jelenti. Általában az alacsony forgalomú érmék nagy eséllyel sokat emelkednek, a magas kínálatú érméknél.

5. Mindig kövesse a trendet. Jelenleg a trend a DeFi térben van. Például egy LEND nevű érme 100-szorosára nőtt, és elérte azt a csúcsot, amelyet 2018. januárjában végzett a kripto hype tetején. Egy másik BNT névű érme tízszeresére emelkedett az elmúlt néhány hónapban. Tehát menjen az áramlattal.

Nagyon nagy mozgásokra számítok az elkövetkező hetekben STX / BTC, MANA / BTC, IOTX / BTC, NANO / BTC, QTUM / BTC, RVN / BTC párokon.

Ezt a cikket 2020. július 19-én, 21: 05-én írták, tehát ha valamely érme 10%-kal mozog, akkor ne üldözzük az árat, mivel mindig lesz új lehetőség vásárolni belőle legközelebb.

Az ezen a weboldalon biztosított információ nem minősül befektetési tanácsadásnak, pénzügyi tanácsadásnak, kereskedelmi tanácsadásnak vagy bármilyen más tanácsnak, ezért a cikk tartalmát önmagában sem szabad így kezelni. A szerző, a weboldal vagy a velük kapcsolatban álló cég nem ajánlja, hogy bármelyik kriptovalutát megvásárolja, eladja vagy tartsa. A befektetési döntések meghozatala előtt járon el kellő gondossággal és konzultáljon pénzügyi tanácsadójával.

A Guruprasad Venkatesha a b-cube.ai, a kriptovaluták kereskedelmét megkönnyítő és jövedelmezőbbé tevő, AI / ML és összetett matematikai modelleket használó francia-magyar startup társalapítója és vezérigazgatója. Első vagyonkezelő társaságát 16 éves korában alapította, később pedig sikeres exitet hajtott végre. Tovább ment a Morgan Stanley vállalatba, ahol befektetési elemzőként dolgozott, majd ezt hagyta abba, hogy a kriptovaluták világába léphessen.

Elérhető a következő közösségi média csatornákon:

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/guruprasadvenkatesha/

Twitter: https://twitter.com/GuruprasadVenk1


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.