Hong Kong jóváhagyja a Bitcoin és Ethereum ETF-eket, az új token 290%-ot emelkedik

Hongkong a közelmúltban jóváhagyta a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) kérelmét. Konkrétan a régió lett a második, amely 2024-ben eddig megtette ezt a lépést, miután a SEC az Egyesült Államokban 11 spot BTC ETF-et hagyott jóvá.

Mindeközben a KangaMoon (KANG) előértékesítése jelentős emelkedő lendületet vett, és hamarosan sokkal jelentősebb nyereséget érhetnek el a befektetők, amelyet az egyedülálló Social-Fi modell és a közösség által vezérelt megközelítés táplál. Nézzük meg, melyik a legjobb kriptó, amibe most érdemes befektetni.

A Bitcoin (BTC) 117,4%-kal nőtt az elmúlt év alatt – a negyedik negyedévre az árfolyam elérheti a 96 062 dollárt

A Bitcoin (BTC) árfolyama egy év alatt (YTD) 117,4%-kal emelkedett. Ráadásul az elmúlt héten a Bitcoin árfolyama 62 697,49 dollárról 72 199,54 dolláros maximális értékre emelkedett. A Bitcoin USD árfolyama azóta a 66 000 dolláros szinten talált támaszt, és a 73 737,94 dolláros szint fölé kell törnie ahhoz, hogy új történelmi csúcsot érjen el.

Ennek eredményeképpen a BTC jövőjével kapcsolatos hangulat jelenleg masszív, és sokan arra spekulálnak, hogy 2024-ben sokkal jelentősebb nyereséget érhet el. A Bitcoin árfolyam-előrejelzés szerint a 2024-es évet 96 062 dolláron zárhatja.

Az Ethereum (ETH) 54%-ot emelkedett az elmúlt évben – lehetséges a további növekedés?

Az Ethereum (ETH) szintén domináns teljesítményt mutatott a diagramokon az elmúlt évben, és potenciálisan új magasságokba emelkedhet. Az Ethereum USD árfolyama 54%-os növekedést ért el az elmúlt évben (YTD), és most további emelkedést mutathat.

Az elmúlt héten az Ethereum árfolyama 2936 dollárról 3715 dollárra emelkedett, és hamarosan a 4000 dolláros árfolyamszinten is átléphet. Az RSI és MACD adatok alapján az árfolyamkilátásai bikajellegűek, és az Ethereum árfolyam-előrejelzések szerint 2024-ben 4 428 dolláron zárhat.

A KangaMoon (KANG) bemutatja a Social-Fi-t, a P2E-t és a közösségvezérelt megközelítést

A KangaMoon (KANG) az ökoszisztémájára vonatkozó optimista kilátások és az általános egyedi és gazdag funkciói által táplált felfelé irányuló lendületet mutatott. Konkrétan, a projekten belül bárki hozzáférhet a Social-Fi funkciókhoz, a közösségvezérelt megközelítéshez és a Play-to-Earn (P2E) mechanikához.

A KangaMoon platform azzal tűnt ki, hogy bárki átveheti az irányítást saját KangaMoon karaktere felett, amely segítségével később fejlesztéseket végezhet, és versenyeken, illetve más csatákban is részt vehet, és ezáltal NFT-ket is szerezhet.

Már a blokklánc ICO alatt is több mint 20 000 regisztrált fiókkal rendelkezik, és több mint 5800 felhasználónak van jelenleg KANG tokene. Ráadásul a kriptó árfolyama 90%-kal emelkedett, 0,005 dollárról 0,0196 dollárra. 4,9 millió dollárt gyűjtött össze és a hét végére ez az összeg 5,5 millió dollár fölé emelkedhet. Az elemzők előrejelzései szerint a KANG token árfolyama a projekt hivatalos indulását követően 100-szorosára emelkedhet, ami a KANG-ot a legjobb új kriptóként pozícionálja, amibe érdemes befektetni.

Összefoglaló

A Bitcoin és Ethereum ETF-ek hongkongi jóváhagyását követően egyértelmű, hogy mindkét kriptovaluta most még további növekedési potenciállal rendelkezik. Eközben sokan elkezdték diverzifikálni befektetéseiket a KangaMoon kriptopénzzel, mivel hamarosan jelentős megtérülést biztosíthat számukra, ami a legjobb új, befektetésre érdemes kriptóvá teszi.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***