Hoppá mit találtunk – Ez lehet a következő év legsikeresebb kriptója

Gyakori jelenség, hogy mire szélesebb rétegekhez eljut egy új token híre, addigra már a legnagyobb bevételeket az első szemfüles befektetők zsebre vágták. Ezzel még nem is lenne semmi probléma, azonban amikor a FOMO miatt sokan bevásárolják magukat, általában már csak az elkerülhetetlen beszakadás marad osztályrészül.

Nem túlzás az a kijelentés, miszerint a szektort a legtöbb esetben a -látszólag indokolatlan- vásárlási láz mozgatja. Elég ha csak az előző napok két BRC20 sztárjára, a Multibitre vagy a Rats Ordinalsra gondolunk.

Viselkedéskutatók szerint a FOMO egy érzelmi reakció ami rábírja az embereket arra, hogy minél gyorsabban cselekedjenek. Azonban az előértékesítéseknek köszönhetően a legügyesebb kereskedők minimális áron tudnak csatlakozni egy új projekthez.

Erre pedig jó lehetőséget kínál a Launchpad XYZ, aminek előértékesítése minimális idő alatt tudott több mint 2.2 millió dollárt gyűjteni. Hála olyan tulajdonságoknak mint az AI asszisztens vagy a Web3 projekteket összegző platform, a Launchpad XYZ várhatóan hosszú ideig a kriptokereskedők életének szerves része lehet.

Növekszik az érdeklődés az AI kriptók és a Launchpad XYZ iránt

Az egyik előnye a Launchpad XYZ-nek, hogy segítségével kezdő és profi kereskedők egyaránt képesek lehetnek növelni a sikeres kereskedéseik arányát.

Két különböző mesterséges intelligenciát használó eszköz is elérhető, ezért bárki megtalálhatja a számára ideális segítséget. Míg az LPQ elsősorban a tapasztaltabb felhasználók számára lehet jó választás, az Apollo a még szárnyaikat próbálgató kereskedőknek lehet ideális.

Az alfa tesztelés során ingyenesen elérhetővé vált a Launchpad XYZ Telegram szignálcsoportja. Itt a kíváncsi érdeklődök maguk is meg tudtak róla bizonyosodni, hogy milyen lehetőségeket rejteget a projekt.

Számtalan alkalommal kerültek ugyanis 100 és 5000 százalékos hozamot elérő kereskedések megosztásra. Ezeket a közösség tagjai kedvükre felhasználhatták, bármilyen előzetes regisztráció vagy vásárlás nélkül.

Mindez pedig a kereskedési algoritmusok és elemzések létrehozására megalkotott LPX engine-nek köszönhető. A mesterséges intelligenciába 400 különböző adatpontot került betáplálásra, így kimagasló pontossággal képes az eszköz megmondani egy kriptó várható árfolyamát.

Különleges befektetési NFT szintek

Annak érdekében, hogy minden felhasználó megtalálja a számára alkalmas eszközt, a csapat befektetési szintekre bontotta az előértékesítést. Ez azt jelenti, hogy különböző befektetési összegeknél eltérő eszközkínálat áll majd a rendelkezésünkre.

Míg az alacsonyabb szinteknél Telegram szignálcsoport-hozzáférést kapunk, nagyobb befektetés esetén számos exkluzív eszköz is a rendelkezésünkre fog állni.

Szintén a csatlakozás mellett szóló érv, hogy a vásárlást követően 3 százalék bónusz LPX-et is lehet kapni. A megszerezhető ajándék mértéke azonban folyamatosan csökken, így nem érdemes túl sokat gondolkodni a vásárláson.

Mit tartogat a Launchpad XYZ ütemterve 2024-re?

Mivel a projekt gyűjtése rövidesen lezárul, ezért várhatóan már 2024 elején elérhetővé fog válni a Launchpad XYZ számos kriptotőzsdén.

Míg eleinte az LPX altcoinok decentralizált tőzsdéken lesznek csak elérhetők, idővel a centralizált tőzsdék kínálatába is be fognak kerülni.

A projekt mesterien ötvözi a Web2 és a Web3 világát, ami miatt a Launchpad XYZ nem kizárólag rövid, hanem hosszú távú befektetésnek is tökéletes lehet.

Ez viszont nem az egyetlen szempont a reményteli jövő kapcsán. Ugyanis a fejlesztők a megjelenés után folyamatosan teszik majd elérhetővé az izgalmas eszközöket. Ilyen lesz például a töredékvásárlási platform, a P2E játékfelület és a saját fejlesztésű kriptotárcra.

Vagyis végső soron egy olyan ökoszisztéma van születőben, aminek használatával egyetlen felületen keresztül lehet elérni a legjobb Web3 projekteket.

Amennyiben szeretnéd a projektet alaposabban is megismerni, látogass el még a ma Launchpad XYZ weboldalára!

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**