ICO Event London 2017 – ICO konferencia Londonban

Oktober 11-én Londonban kerül megrendezésre az egyik legnagyobb kriptopénz befektetői konferencia, az ICO Event London 2017. Ahogy nevében is szerepel, a rendezvény témája a népszerű befektetési forma, az Initial Coin Offering (elsődleges token kibocsátás). 

CoinCash ATM Pécsett és Szegeden

HashFlareA rendezvényen blokklánc és kriptopénz szakértők, kockázati befektetők, ügyvédek és ICO révén forráshoz jutott startupok képviseltetik magukat a “casual” érdeklődők mellett.

A londoni ICO Event 2017 az első nagyszabású rendezvény az Egyesült Királyságban a témában. Az sem véletlen, hogy London lett a rendezvény helyszíne: többek között a világ legnagyobb származákos és devizapiaci központja.

Az Egyesült Királyság és London egyben virágzó ICO befektetési, kriptopénzpiaci és blokklánc technológiai startup gócpont. A pénzügyi szabályozási környezet kedvez a pénzügy-technológiai projekteknek és a blokklánc technológia hivatali szinten (Financial Conduct Authority – FCA – közleménye a ICO-król) elismert és támogatott innováció.

Habár a regulációs környezet még messze van a tökéletestől és a token kibocsátásban gondolkodó startupoknak még itt is érdemes előbb jogi tanácsadást kikérni mielőtt belevágnának.

A Smile-Expo szervezésében megrendezésre kerülő konferencia (amely a Blokklánc és Bitcoin Konferencia-sorozatot is jegyzi, esélyt ad a forrásbevonásban gondolkodó cégeknek, hogy jobban megismerkedhessenek a tokenkibocsátás menetével. A befektetői a konferencián útmutatót kapnak a potenciális megtérüléssel kecsegtető ICO-k evaluálásához és kiválasztásához. Az esemény hidat képez a sikeresen bevezetett ICO csapatok igényei és a befektetői elvárások között miközben az előadók aprólékosan elemzik az ICO projekt során fellépő hibákat. A szakértők olyan jogi részletekkel és tényezőkkel is untatják majd a publikumot, amelyek segítenek a nemzeti és nemzetközi pénzügyi szabályozási környezetben eligazodni.

A szervező cég leírása szerint, részt vesz a konferencián David Siegel blokklánc versenyképességi szakértő, az ismert futurista Lex Sokolin, a független fejlesztő Microsoft Imagine Cup bíra Oleg Kudrenko és a list goes on…

A résztvevők nem csak kérdezhetnek de véleményüket prezentálhatják is az előadók felé. A rendezvény kiállítóteremben ICO bevezetésre, kriptopénzekhez és blokklánc megoldásokra fókuszáló üzleti szolgáltatásokat is szemrevételezhetnek. A kiállítók között lesznek IT fejlesztők, kriptopénz váltók, befektetési platformok és fizetési processzorok.

Helyszín: The Crystal, One Siemens Brothers Way, Royal Victoria Docks, London, E16 1GB

További infó és jegyek a rendezvényre itt: https://icoeventuk.com/en

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.