ICO Event London 2017 – ICO konferencia Londonban

Oktober 11-én Londonban kerül megrendezésre az egyik legnagyobb kriptopénz befektetői konferencia, az ICO Event London 2017. Ahogy nevében is szerepel, a rendezvény témája a népszerű befektetési forma, az Initial Coin Offering (elsődleges token kibocsátás). 

A rendezvényen blokklánc és kriptopénz szakértők, kockázati befektetők, ügyvédek és ICO révén forráshoz jutott startupok képviseltetik magukat a “casual” érdeklődők mellett.

A londoni ICO Event 2017 az első nagyszabású rendezvény az Egyesült Királyságban a témában. Az sem véletlen, hogy London lett a rendezvény helyszíne: többek között a világ legnagyobb származákos és devizapiaci központja.

Az Egyesült Királyság és London egyben virágzó ICO befektetési, kriptopénzpiaci és blokklánc technológiai startup gócpont. A pénzügyi szabályozási környezet kedvez a pénzügy-technológiai projekteknek és a blokklánc technológia hivatali szinten (Financial Conduct Authority – FCA – közleménye a ICO-król) elismert és támogatott innováció.

Habár a regulációs környezet még messze van a tökéletestől és a token kibocsátásban gondolkodó startupoknak még itt is érdemes előbb jogi tanácsadást kikérni mielőtt belevágnának.

A Smile-Expo szervezésében megrendezésre kerülő konferencia (amely a Blokklánc és Bitcoin Konferencia-sorozatot is jegyzi, esélyt ad a forrásbevonásban gondolkodó cégeknek, hogy jobban megismerkedhessenek a tokenkibocsátás menetével. A befektetői a konferencián útmutatót kapnak a potenciális megtérüléssel kecsegtető ICO-k evaluálásához és kiválasztásához. Az esemény hidat képez a sikeresen bevezetett ICO csapatok igényei és a befektetői elvárások között miközben az előadók aprólékosan elemzik az ICO projekt során fellépő hibákat. A szakértők olyan jogi részletekkel és tényezőkkel is untatják majd a publikumot, amelyek segítenek a nemzeti és nemzetközi pénzügyi szabályozási környezetben eligazodni.

A szervező cég leírása szerint, részt vesz a konferencián David Siegel blokklánc versenyképességi szakértő, az ismert futurista Lex Sokolin, a független fejlesztő Microsoft Imagine Cup bíra Oleg Kudrenko és a list goes on…

A résztvevők nem csak kérdezhetnek de véleményüket prezentálhatják is az előadók felé. A rendezvény kiállítóteremben ICO bevezetésre, kriptopénzekhez és blokklánc megoldásokra fókuszáló üzleti szolgáltatásokat is szemrevételezhetnek. A kiállítók között lesznek IT fejlesztők, kriptopénz váltók, befektetési platformok és fizetési processzorok.

Helyszín: The Crystal, One Siemens Brothers Way, Royal Victoria Docks, London, E16 1GB

További infó és jegyek a rendezvényre itt: https://icoeventuk.com/en

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük