Minden idők legnépszerűbb bitcoinos nyerőgép játékai

A nyerőgépek mára már az online kaszinók szerves részét képezik s nem véletlenül, hiszen hatalmas nyereményekre lehet szert tenni – akár a Bitcoinhoz hasonló kriptoeszközöket hasznosítva. Az utóbbi időben az interneten elérhető kaszinójátékok széles körben közkedveltté váltak, így előreláthatólag ez a trend a 2023-as év során még nagyobb méreteket ölt majd.

Ha felkeltették az érdeklődésedet az online szerencsejátékok, akkor olvass tovább, mivel az alábbiakban sorra vesszük az idei év nagyágyúit:

Book of Dead

A Book of Dead, a Play’n GO által kifejlesztett játék, mind a témáját, mind pedig a játékstílusát tekintve egy igazi klasszikus, amelyet egy kriptovalutákat elfogadó kaszinó repertoárjában lelhetünk fel. Népszerűségét a magával ragadó grafikájának, illetve azon jellemzőinek köszönheti, melyek valósággal életre keltik a szóban forgó tematikát.

A nyerőgép 5 tárcsával és 3 sorral rendelkezik, amelyből 10 nyerővonal. A nyerővonalakat, valamint az érmeértékeket mindenki saját kénye-kedve szerint szabhatja meg a 0,01-től 1-ig terjedő tartományon belül. Mi több, az érmék számát is meg lehet határozni és az akár 96,21%-os játékos-visszatérítés (RTP – Return To Player) is megvalósítható.

A Book of Dead olyan izgalmas attrakciókat sorakoztat fel, amelyek egy egészen új szintre emelik a játékélményt. A játékgép wild szimbóluma maga a könyv, ami egyszerre viselkedik wild és scatter jelként is.

Wild szimbólumként képes megtestesíteni más jeleket annak érdekében, hogy nyerő kombinációkat alkothasson. Ezenfelül, a scatter szimbólum 3 vagy több jel összekapcsolásán keresztül aktiválja a játékban az ingyen pörgetéseket és a kifizetést.

Mindemellett, az ingyen pörgetések alkalmával kihasználható egy különleges szimbólum (Special Expanding Symbol) is, ami egy egész tárcsára is kiterjedhet és akár a tét 5 000-szerese is megnyerhető általa. A játéknak gamble funkciója is van, ahol meg lehet tippelni a soron következő kártya színét vagy értékét s ezzel megduplázható, sőt megnégyszerezhető a nyeremény.

Wolf Gold

A 2023-as év meglehetősen termékenynek ígérkezik, hiszen fejlesztők tömkelege harangozta be a jobbnál jobb kaszinójátékok debütálását. Talán ezek a hírek ösztönözték az ágazat vezető online szoftverfejlesztőjét, a Pragmatic Play-t, az igencsak felkapott Wolf Gold piacra dobására.

A Wolf Gold Power-rel bármilyen eszközön lehet játszani – a tétek 25 centtől egészen 125 dollárig terjednek pörgetésenként. A játékosok bármilyen nagyságú tét mellett nyerhetnek jackpotot, de értelemszerűen minél nagyobb a fogadás összege, annál nagyobb az esély is. A játék 5 tárcsából, 3 sorból és 25 előre meghatározott nyerővonalból áll.

Ahhoz, hogy valaki nyerhessen, 3-5 egymással megegyező szimbólumot kell kipörgetnie egy nyerővonalban. Összesen 8 fizető szimbólum található meg a nyerőgépen, amelyből 4 a francia kártya színeit jelképezi és megduplázza az elnyerhető tétet. A fennmaradó 4 szimbólum mind vadállatokat (lovak, sasok, pumák és bölények) ábrázol és a tét 8-20-szorosát érik. A Wolf Gold-nál magától értetődően a wild szimbólum egy farkas, ami minden fizető jelet helyettesíteni tud és értéke megegyezik a legmagasabb bölény szimbóluméval.

Starburst

A Starburst már megjelenése óta sláger és ezért részben az elragadó látványvilágának köszönheti. A játék stílusa és látványvilága a maga egyszerűségében pompás – ehhez társul az audio élmény, ami kellemes jazz dallamokkal és hangjelzésekkel teszi még érdekesebbé a nyerőgépet.

A játék egy öttárcsás, háromsoros szerkezet átlátszó ráccsal és 10 nyerővonallal, továbbá 96,09%-os RTP-vel. Az alacsony volatilitás jóvoltából a játékosok rendszeres nyereményekre számíthatnak – ennek gyakorisága szám szerint 22,6%. Ez megfelelő választássá teszi azon játékosok számára, akik a kevésbé intenzív kihívásokat preferálják.

A wild szimbólum kulcsfontosságú tényező a Starburst esetében is, ami egy szivárványszínű ikon és a második, harmadik vagy negyedik sorban jelenhet meg. Színre lépését követően rögzül egy adott helyen és az egész sorra kiterjed, aztán pedig újbóli pörgetést idéz elő. Ha esetlegesen még egy wild jel bukkan fel a pörgetés során, mindkét szimbólum megmarad a kijelölt posztján és egy újabb pörgetés játszódik le – maximum 3 ismételt pörgetés lehetséges.

Annak ellenére, hogy számtalan kaszinójáték közül lehet válogatni, ez a három a maga nemében kiemelkedő és egyetlen kriptovalutákat elfogadó kaszinó kínálatából sem hiányozhatnak.