Íme három token, amire minden kriptobefektetőnek szüksége van a szakértők szerint

A kriptobálnák egyre inkább alternatív kriptovalutákba fektetnek. Ez az elmozdulás a hosszú távon befektetők esetében is nyilvánvaló. Ahogy diverzifikálják portfóliójukat, bizonyos tokenek egyre nagyobb figyelmet kapnak. Cikkünkben egy szakértő meglátásait közöljük a legfontosabb tokenekről, amelyeket érdemes megfontolniuk azoknak a kriptobefektetőknek, akik hosszú távra terveznek. Ezek a tokenek jelentős hozamot kínálhatnak a dinamikusan változó kriptopiacon.

A BlastUP előértékesítése elérte a 2 millió dollárt: A kriptopiac következő nagy dobása várható

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrégiben nagy port kavart a debütálásával a kriptoszektorban, és néhány hét alatt 2 millió dollárt gyűjtött össze. A korai befektetők száma, akik már felismerték a BlastUP-ban rejlő potenciált, exponenciálisan növekszik.

A BlastUP készen áll arra, hogy elképesztő sikereket érjen el, és tervei szerint a Web3 eszközeit AI innovációval fogja felruházni a gyors és minőségi startupok indítása érdekében. Átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik belépnek.

Jelenleg a BlastUP negyedik előértékesítési szakasza zajlik, amely a legalacsonyabb áron kínálja a BlastUP tokeneket. Ha most 0,055 dollárért vásárolod meg ezeket a tokeneket, akkor 45%-os kedvezményt kapsz, mivel a listaár 0,1 dolláron van meghatározva.

> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg a BlastUP exkluzív elővásárlási előnyeit<<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokeneladásokhoz való allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakelésen keresztül megszerezhető kamatokat.

Egy egyszerű küldetést követve, hogy segítsen a blokklánc startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni, a BlastUP úton van afelé, hogy meghatározó piaci szereplővé váljon. A projekt mögött álló, elkötelezett kriptorajongókból álló csapat mélyen elkötelezett a víziójuk mellett, és ambiciózus tervei vannak, hogy a kriptotérben hatékony segítséget nyújtson a startupoknak az egyedülálló launchpaddel.

A BlastUP átfogó ütemterve 2026-ig terjed, felvázolva a terveket egy AI IDO szűrő elindítására, a startup csapatokra szabott AI eszközök fejlesztésére és a közösségi piactér létrehozására.

> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéséhez MOST, hogy megszerezd a korai előnyöket <<

A NEAR Protocol rallyját az Nvidia AI konferenciája erősítette meg

A NEAR Protocol lenyűgöző rallyja 7,89 dollárra a korábbi mélypontokról a befektetők megújult bizalmát jelzi. Az Nvidia AI-konferencián való részvételének hírére támaszkodva a NEAR rövid távon a 9,11 dolláros második ellenállási szintet célozhatja meg. Ezt az emelkedést tovább erősíti a semleges pozíciót jelző relatív erősség index (RSI) és a sztochasztikus mutatók.

Ha azonban a 100 napos egyszerű mozgóátlagot (3,54 dollár) nézzük, azt látjuk, hogy a NEAR jelenlegi árfolyama ennek az értéknek a háromszorosát teszi ki. Hosszú távon, ha a piac idő előtt lecsillapodik más feltörekvő blokklánc technológiák hatására, a NEAR visszaeshet egészen 2,97 dollárig. Mégis, a mozgóátlag konvergencia divergencia (MACD) “vételi” tanácsot jelez, ami azt jelenti, hogy ez a visszaesés belépési pontként szolgálhat az új befektetők számára.

Befolyásolhatja az árakat, hogy a Pyth Network partnerségre lépett a Nomura Laser Digitallal

Tovább növeli a Pyth Network hitelességét, hogy összefogott a Nomura Grouphoz tartozó Laser Digitallal. Ez a partnerség potenciálisan a 0,92 dolláros ellenállási szint fölé emelheti az árfolyamot, és ha a lendület megmarad, akkor az 1,18 dolláros második ellenállási szintet is elérheti. Mivel a mozgóátlagok azt jelzik, hogy most vásárolni érdemes, a jelenlegi 0,86 dolláros árfolyam rövid távú emelkedésnek lehet tanúja.

Fontos azonban, hogy óvatosnak kell lenni. Az optimizmus ellenére a kriptopiac jelenleg igencsak volatilis. A Pyth Network árfolyama a kedvezőtlen dinamika hatására a legközelebbi, 0,38 dolláros támaszszintig, vagy akár lejjebb, a második, 0,12 dolláros támaszszintig is eshet. Míg a MACD “vételi” tanácsot jelez, az RSI pozíciója továbbra is semleges, ami lehetséges hosszú távú kockázatokat jelez.

Következtetés

Míg a NEAR Protocol és a Pyth Network partnersége ígéretes lehetőségeket rejt magában, a BlastUP kiemelkedik innovatív koncepciójával és szilárd pozíciójával a Blast ökoszisztémában. A blokkláncalapú startupok számára elérhető launchpadként a jövőbeni növekedés és jövedelmezőség szempontjából kiemelkedő potenciált mutat. A projekt a kiterjedt hétéves ütemtervével olyan előrelátó megközelítést mutat be, amely új értéket teremthet a kriptoszektorban, megszilárdítva a BlastUP jelenlétét, mint a piac fontos szereplőjét.

Honlap: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***