Hogyan tudsz Bitcoint keresni a Lightning hálózatán

A Bitcoin Lightning hálózat lehetővé teszi a használói számára, hogy mikrotranzakciókat hajtsanak végre BTC felhasználásával. Ezáltal pedig olyan modellek kapnak létjogosultságot, amelyek igénybevétele során a felhasználók adott mennyiségű szatosival lesznek gazdagabbak. Alább olyan módszereket sorakoztatunk fel, melyekkel könnyűszerrel tehetnek szert Bitcoinra a vállalkozókedvű egyének.

Tartalmak posztolása a Stacker News felületén

Az egyik legújabb és legközkedveltebb módszere a szatosi-szerzésnek a a Stacker News weboldalán való posztolás. A platformot leginkább a Reddithez lehet hasonlítani és célja, hogy összehozza a hasonló érdeklődésű – ami jelen esetben a Bitcoint jelenti – embereket. Abban különbözik a többi közösségi fórumtól, hogy a felhasználók saját publikációikon keresztül juthatnak BTC-hez. Ehhez arra van szükségük, hogy más userek interakcióba lépjenek a posztjaikkal. A csatlakozáshoz csupán egy e-mail-cím, Twitter fiók vagy Lightning tárca szükségeltetik. A sikeres regisztráció után pedig kezdődhet a tartalomgyártás, amelyet szatosival díjaznak.

Play-to-earn játékok

A következő metódus a videojátékok szerelmeseinek kedvez, hiszen a play-to-earn játékok egybekötik a kellemeset a hasznossal. Ahogy azt már a megnevezésükből sejteni lehet, rendkívül kifizetődő a velük való foglalatoskodás. Mind a fejlesztők, mind pedig a játékosok pontokat gyűjthetnek, amelyeket kriptókra tudnak beváltani. A legnépszerűbb játékok jelen pillanatban a LightNite, a THNDR BAY és a Wheel of Crypto.

Bitcoin Lightning hálózat

Satsback jutalmak a Lightning hálózaton

Számos olyan honlap és alkalmazás közül lehet választani, ami kriptotranzakcióink után jutalmakat vagy bizonyos mennyiségű visszaszolgáltatott szatosit biztosítanak. A szóban forgó bővítmények közül a Satsback, a Bitrefill, a Fold és a Lolli a legnevesebbek a piacon.

Szatosi lájkért cserébe

Mennyire egyszerű lenne, ha lájkokért és kommentekért szatosit kapnánk viszonzásul, nemde? A Sats 4 Likes portál pontosan ezt a koncepciót veszi alapul működése során. A platform lehetővé teszi, hogy szatosit keressünk közösségi média (például Instagram, Facebook vagy YouTube) posztok lájkolásán keresztül.

Learn-to-earn alkalmazások használata

A learn-to-earn applikációk szatosival jutalmazzák az oktatási tartalmak elsajátítását és a készségeket fejlesztő feladatok teljesítését. A Carrot appon példának okáért a Bitcoinról lehet tanulni és a befektetett energiát szintúgy BTC-vel díjazzák. A kifizetéseket a Bitcoin Lightning Network-ön keresztül hajtják végre, így másodperceken belül megkaphatjuk a fáradozásainkért járó jutalmat.